Bocs, hogy így ismeretlenül kérdezem, de a topicot végigolvasva tudom, hogy Te pont Suzuki szervizben dolgozol. Véletlenül nem tudnál nekem segíteni hátsó főfékhengerhez porvédő gumikupakot szerezni. Arra gondolok, ami a főfékhenger tolórudazatára van felhúzva. Sajnos ami helyet ismerek (Fullgas Szekszárd és Boglár), ők csak 1,5-2 hétre tudták ígérni, de rohadtul viszket a seggem, hogy hétvégén már motozhassak, mert állítólag nagyon szép idő lesz. Nem értem, hogy miért nem tudok ilyet kapni sehol, mikor ilyen sok típus használja ugyanezt a hátsó főfékhengert:"
Feliratkoztam én is mint zöldfülü, remélem minden összejön, hogy ott lehessek. Főzni nem tudok , de bármilyen részmunkában szívesen segítek.
Amúgy köszi az üdvökete! Fekete: nekem nyílvánvaló volt, hogy Te vagy az. Mr.Hayabasua, lehet, hogy mi már egyszer gurultunk együtt a Hungárián, az Árpádtól a Lágymányosi irányába, éppen eső után votl és csúszkáltunk valami olajfolton, vagy csak szimplán az aszfalton . Nézegettem a fórumlakók képeit és videót is, mindenkinek gyönyörű gépe van!
Márc 15-Évad nyitó gurulás utáni bográcsolás:
A helyszín Dodo-nál Kunszentmiklóson
Ott legalább van bogrács És minden motor elfér a kertben
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Gagica
-Busati
-Bus
acsabi
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacki
-Geri
-Milka
-
Szépmilkáné
-Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
-moso masa a hárombetűssel :)
-BV6
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Gagica
-Busati
-Bus
Mr.
Hány órakkor és hol legyen a randevú? A felvonulás elött még össze kéne jönnünk. Nekünk az utat is hozzá kell számolnunk. Van valakinek ötlete? LACI 75
Dodo!
Szerintem TÖKÉLETES!
A hús mennyisége létszámfüggő......
a bogrács kalibere eddig tökéletes
Úgy gondolom,hogy mindenki éhes lesz...kb 30-35dkg husira gondolok/fő...
Normal partyn 20dkg/fő-vel számolom,az a normál adag...de mindig van mellette
más kaja is....amúgy az meg bolhafing az éhes embereknek,ezért gondolok kb 30-35-re,
mert nekünk csak az lesz,és finom lesz!
Na úgylátom beletrafáltam, a bogrács ha jól tudom 20literes, de majd MR szakácsunk megmondja mennyi hús kell,ha minden igaz jővőhéten tudok marhahúst venni friss vágás ismerőstől ha ez így jó.
Hali.
Lassan úgy néz ki össze kell dobnunk a lóvét egy nagyobb borácsra is, de lehet ,hogy már 14.én megejthetünk egy disznóvágást borfejtéssel egybekötve.
Dodo szerintem nálatok egy kissebb felvonulás lessz, a szomszédok szeretni fognak minker.
Na nem azért mert randalirozunk, szertintem abból mi már kinőtünk de ha ez a kurva sok motor beindul.
De barátaim a nyáron én is várok mindenkit a csapatból bajai halászlét enni. LACI 75
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Gagica
-Busati
-Bus
acsabi
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacki
-Geri
-Milka
-
Szépmilkáné
Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
Amúgy ez csak szigorúan busás buli?
Nem konkrétan!Minden fórum lakót szeretettel várunk a 3 betűseket is
+ 12 fokot tudok nektek intézni. Reggel egy kis felhőt kell generálnom, de du.-ra jó időt állítottam be.
Menek a Podmába. Holnap leszek. üdv mindenkinek.
A helyszín Dodo-ná
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Gagica
-Busati
-Bus
acsabi
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Lacki
-Geri
-Milka
-
Szépmilkáné
Mr.H....A Főszakácsunk
-cool13
Amúgy ez csak szigorúan busás buli?
Nem konkrétan!Minden fórum lakót szeretettel várunk
Ti is ilyen krikszkrakszban látjátok?!?
Akkor újra:
"Busacsabi!
Bocs, hogy így ismeretlenül kérdezem, de a topicot végigolvasva tudom, hogy Te pont Suzuki szervizben dolgozol. Véletlenül nem tudnál nekem segíteni hátsó főfékhengerhez porvédő gumikupakot szerezni. Arra gondolok, ami a főfékhenger tolórudazatára van felhúzva. Sajnos ami helyet ismerek (Fullgas Szekszárd és Boglár), ők csak 1,5-2 hétre tudták ígérni, de rohadtul viszket a seggem, hogy hétvégén már motozhassak, mert állítólag nagyon szép idő lesz. Nem értem, hogy miért nem tudok ilyet kapni sehol, mikor ilyen sok típus használja ugyanezt a hátsó főfékhengert:"