Már kezdetektől fogva nehezebben vette a 6-ik sebességet, főleg utassal fordult elő, hogy az 5-ös és 6-os közé sikerült betenni. A váltóvillák meg voltak égve a 3-ból 2. Mióta kicserélték a lentebb leírt cuccokat, azóta semmi gond sincs.
Az enyém a 6.-at dobálta. Váltóvilla(vagy váltóvillák)+fogaskerékpár csere. Ekkor már érdemes a váltóvillatengelyeket is kicserélni, ez már csak 3-4 ezer forintos tétel. Blokk ki a vázból, alja lebont, váltó ki, új cuccok be, összerak, azt kampó.
Igen előfordul nekem is volt, de nem a busán, van a hirdetések között egy busa gondolom azért kérdezed, kapcsoló körmök kopása,de ilyen kevés km-ernél,de szerintem több van benne.
Még nem. kop, kop, kop. Amerre általában járkálunk(Románia) ott még nem foglalkoznak ezzel. Ha itthon megyek, akkor meg megpróbálok kulturáltan közlekedni, főleg városban. 6.-ban 50-60-al öregesen
Nem volt ellenfél a sportmotorok között. Szerintem Németországban vagy Ausztriában nemhogy a rendszámot vennék le, hanem egyszerűen fejbelőnének. A külföldi túrákra van egy szűkítővel ellátott E-betűs dobom is. Amúgy kösz a bókot.
Tegyél az izzó és a drót közé egy kis műanyag karikát, vagy gumit kb 3-4 mm-nyi elég. Nekem a szetthez adtak valamiféle habosított műanyago karikát, én azt használtam fel. 1 éve hibátlanul működik, nem állítódott el.
Hello! Tényleg nagyon szép a motorod. Az egyik kedvenc színem a 2006-os fehér-ezüst, a 2003-2004-es fekete-ezüst és fekete-kék és a tiszta fekete mellett.
Sziasztok.
A mult hétvégén a Suzuki Hollósinál a Camponában láttam a feketét az nagyon szép volt, de a kéket is láttam Pécsen hát az valóban nem szép. Kár a motorért! Ma beállítottam az első futóművet a Csabi instrukcióit követve és nagyon baba lett. Mr. a gombákat megfordítottam ahogy montad. A xenont nem tudtam beszerlni mer az izzó helyén a xenon égőt nem szorította be az a kis drót, tul keskeny a pereme. Így visszaszereltem az eredetit és ki is próbáltam a vasat már jól esett! Holnap megyek a kiállításra, ha valaki még jön hívjon számom az adatlapon. LACI 75
Mi csak később tudunk indulni mer a fiamat el kell vinni suliba, de még délelött odaérünk hívj! LACI 75
Nagyon vad a géped. Jó hangja lehet.
A mult hétvégén a Suzuki Hollósinál a Camponában láttam a feketét az nagyon szép volt, de a kéket is láttam Pécsen hát az valóban nem szép. Kár a motorért! Ma beállítottam az első futóművet a Csabi instrukcióit követve és nagyon baba lett. Mr. a gombákat megfordítottam ahogy montad. A xenont nem tudtam beszerlni mer az izzó helyén a xenon égőt nem szorította be az a kis drót, tul keskeny a pereme. Így visszaszereltem az eredetit és ki is próbáltam a vasat már jól esett! Holnap megyek a kiállításra, ha valaki még jön hívjon számom az adatlapon. LACI 75
Szétvágtam ma az ujjam... alig ment rá a kesztyű,hogy be lett kötve...
További,kellemes estét!Üdv,holnap!