Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!
srácok Interwheel az idén nem lesz?
Nem tudom, lehet neked bejönne!
Cool13!
Akkor lehet,hogy jobban jártam a holnapi esküvővel?
Szia Dodo!
Köszke az ujjas jókívánságot,ma leborogattam 320kg kolbász,szalámi töltelékkel....
De kötözgetem,mint a hülyegyerek...
A husit majd lekell fagyasztani 3-4kg-os csomagokban,mert egyben nem lehet,bedurran...
sajna nem bír ki 1 hetet a hűtőben,megromlik
Aztán 13-14-én elővenni,hogy kiolvadjon....
Addig is legmélyebb tiszteletem a legelső Házigazdának!
Sziasztok! Most jöttem a kiállításról! Hát nem nagy szám! Készült sok fotó együtt voltam pár baráttal, ez volt a leg jobb benne!
Tiasztok!
szasztok....
Teljesen fel lettem pörgetve a kiállítás miatt.
Főleg, hogy holnap megyek melózni ki.
Nagyon köszi az infót .
Tegnap voltam,rossz nem volt, de aszthiszem jővőre már nem megyek ki. Az Interwheel jobb volt, szerintem.
Halihó Urak!

Érdekes ez a váltó dolog. Úgy néz ki, hogy én kifogtam, mert nekem egyik busán sem dobálja, vagy veszi be nehezen, de még lyukat sem váltottam egyszersem. Beveszi, mint a vaj. Viszont az előző motoromon (GSX 750 F) kicsit csattanósan vette a fokozatokat, néha (egy év alatt 4-5-ször) előfordult, hogy lyukat váltottam 4-5 5-6 között, meg a 6. fokozatomnak lehetett valami baja, mert az összes fokozat csendes volt, de 6.-ban elég fémes hangja volt, mint a buszkardánnak. Idegeskedtem, hogy mi lehet a baja, aztán vettem egy Schubert sisakot és onnantól nem hallottam semmi zajt :-)))))
Milyen volt ?
Szeva ,én már nem.
Jó napokat.
Mindenki a kiállításon van?
fistvan ez engem is érdekelne nagyon,meg tudnám kapni valahogy én is?
jah ezekkel a sebességekkel én si bajban vagyok nekem is ezt mondták hogy össze kell kopjanak,tény és való hogy ritkábban van baj 12 ezernél járok én is,de még elö fordul igy is...
Amit a múltkor írtam. Hayabusa Repair Manual. Pdf-ben angolul
Milyen DVD?
Köszi!
BV6! Már el is készült!
OOO természetesen jó a dVd is
előre is köszönöm!

üdv.
Köszi mindenkinek a segitséget!
Reggel megyek, majd valamikor délután jövök haza. Nem baj, ha DVD-re írom ki, mert CD-m nincs itthon jelenleg.
Az enyém meg ugy csinál,hogy belehuzom és érzem, hogy nem vette be és még rá kell huzni akkor jó az 5 és a 6 , azt mondták majd bekopik 18-ezer van benne,de mostmár ritkábban csinálja.
Nézd meg a láncot, ha arany színű, kék patentszemmel, akkor nagy valószínüséggel gyári, ellenőrizd, hogy mennyire van megnyúlva, nézd meg a hátsó fogaskereket, hogy kottyan-e a fészkében, ez kb 10-12 e. km futásteljesítmény után szokott előfordulni. Az első villáról 20 e km után már kezd kopni az aranyszínű titán-nitrid réteg, nézd meg az idomcsavarokat, azokon is meglátszik a használat, meg a lábtartó gumija is árulkodik.
Hát én gyári hibára gondolok.
Hali Srácok!

Nekem csak akkor dobja ki ha nem pakolom be rendesen az 5-öt vagy a 6-ot.

FIstván! Holnap hívlak, hogy ha kiküldök valakit. Meddig leszel kb.? Illteve ha jösz, tudnál hozni egy szerelő CD-t amit annó írtál ide a fórumra?

üdv.