Megoldódott az olaj! Esetleg ha valakit érdekel akkor ma vagy holnap szóljon, és rendelem a kért adagját, szomaton hozza a srác, a Moszkva téren talizunk! A lista az árak a héten érvényesek! De ha később kell akkor karton mennyiségnél marad ez az ár! A karton 12 db literes.
CASTROL árak bruttó
1L / 0.5L
R4 Superbike 10w-50 - 2800
ACT EVO 4T 10w-40 - 1800
GP 20w-50 - 1500
R2 Racingbike - 2800
ACT EVO 2T - 1800
Super TT - 1500
R2 Racingbike - 2800
Fork oil Synthetic 10w - 1000
Chain Spray O-R - 1800/db
Foam air filter oil . 1200/db
Szeva Csabi!
Ha Veszprémben minden Tuti,és baráti ár lesz,akkor Ilyesmi a célom....,
láttam még egy másikat,de az nem annyira tetszik,mindjárt felrakom...
Kéne nekem oil a gépezetbe. Castrol Actevot gondoltam, nem tud valaki jóóóóó áron? Vagy aki szintén ezt venne, vele szövetkeznék, mert 1900ért van, de a futár mellé még 1500, ennyiért meg megveszem helyben. Ezért ha valakivel közösködnénk akkor megoszlana a futárköltség! :)
havasat
kössz a linket mostmár tudom a gyártót meg a nevét a doboznak,van kint amcsiban barátom éldegél,igy rá tudom cuppantania témára akár ottani oldalak használtan is úgy is egyedire szeretném fújatni,de ha minden kötél szakad akkor meg fogom rendelni agusztus elején,megyek spanyolba szeptember ben és nekem addigra kell!-és a monsterem szépsége minden pénzt meg ér ...
tény és való jól el vannak szálva az árakkal de néztem a nyitott képet is komoly a kidolgozás de nagyon
olyan ez a doboz is mint a motorom elsö látásra "belezúgás" és ekkor annyi.....
szóval mikor meg lesz összel fel ajánlom méretvétel szempontjára,csak következö tavasszal raknám rá ha nagyobb útra mennék addig lehet teszt fröccentéseket végezni mig tökéletes nem lesz!
most pedig spórolás,spórolás,spórolás addig is.....
üdv mindenkinek
Végigolvastam a topicot és láttam, hogy ezek a dobozok fellelhetősége többször kérdés volt. Ezeket a dobozokat a Corbin gyártja, Beetle fantázianévre hallgatnak. (www.corbin.com;www.corbin.de). Igencsak borsos az áruk, 1500 dollár. De az ebayen láttam már 600Euroért használtat. Én is nagyon szemeztem vele, csak szörnyen drága.
Olvastam itt, hogy volna műanyagos, aki le tudná kopizni. Ha tényleg olyan pontosan, igényesen és lényegesen olcsóbban le lehet másolni, akkor lehetne csinálni egy olyan projektet, hogy venni egy gyári szettet közösen , a doboz részt lekoppintaná egy üvegszálas (vagy karbonos) szaki, én bevállalnám, hogy színkód alapján színre fújnám a dobozokat, valaki (pl. Cool13 vagy én) meg a tartó konzol részt koppintaná le. Ha már 5-6 embernek kellene ilyen, akkor már megérte a buli. A dobozok lekopizása nem tudom mennyibe kerülhet, a festés (első osztályú RM festékrendszerrel) kb. 15eFt-/pár, a konzol gyártási költsége 5-6 darabnál valahol 10-15 között mozog.
No meg az is kérdés, hogy a zárat is beépíti, illetve beszerzi-e az üvegszálas szaki. Ha 100eFt körül kijönne komplett, az nem lenne rossz...
Csakhogy értsem. Tehát akkor 2800 Ft (a R4 Superbike 10w-50) ha 12 litert veszek?
Ez lemaradt . Bocsi, meg az anya maci.
A 2 helyezést Gixxer2-é
Én maradtam a 3. helyen.
CASTROL árak bruttó
1L / 0.5L
R4 Superbike 10w-50 - 2800
ACT EVO 4T 10w-40 - 1800
GP 20w-50 - 1500
R2 Racingbike - 2800
ACT EVO 2T - 1800
Super TT - 1500
R2 Racingbike - 2800
Fork oil Synthetic 10w - 1000
Chain Spray O-R - 1800/db
Foam air filter oil . 1200/db
Teljesen szintetikus motorolaj négyütemű motorkerékpárokhoz: 3000,-FT
Ha Veszprémben minden Tuti,és baráti ár lesz,akkor Ilyesmi a célom....,
láttam még egy másikat,de az nem annyira tetszik,mindjárt felrakom...
Látom irogatsz a Műmájer Majrécsík-Killer Klub fórumjára is.
Király a fotó.
És még 10%-ot kaptam
itt ?
http://www.motorolajbolt.hu/te...
Itten vagyok az "éterben".....
Kitartás Csabi!4
kössz a linket mostmár tudom a gyártót meg a nevét a doboznak,van kint amcsiban barátom éldegél,igy rá tudom cuppantania témára akár ottani oldalak használtan is úgy is egyedire szeretném fújatni,de ha minden kötél szakad akkor meg fogom rendelni agusztus elején,megyek spanyolba szeptember ben és nekem addigra kell!-és a monsterem szépsége minden pénzt meg ér ...
tény és való jól el vannak szálva az árakkal de néztem a nyitott képet is komoly a kidolgozás de nagyon
olyan ez a doboz is mint a motorom elsö látásra "belezúgás" és ekkor annyi.....
szóval mikor meg lesz összel fel ajánlom méretvétel szempontjára,csak következö tavasszal raknám rá ha nagyobb útra mennék addig lehet teszt fröccentéseket végezni mig tökéletes nem lesz!
most pedig spórolás,spórolás,spórolás addig is.....
üdv mindenkinek
Végigolvastam a topicot és láttam, hogy ezek a dobozok fellelhetősége többször kérdés volt. Ezeket a dobozokat a Corbin gyártja, Beetle fantázianévre hallgatnak. (www.corbin.com;www.corbin.de). Igencsak borsos az áruk, 1500 dollár. De az ebayen láttam már 600Euroért használtat. Én is nagyon szemeztem vele, csak szörnyen drága.
Olvastam itt, hogy volna műanyagos, aki le tudná kopizni. Ha tényleg olyan pontosan, igényesen és lényegesen olcsóbban le lehet másolni, akkor lehetne csinálni egy olyan projektet, hogy venni egy gyári szettet közösen , a doboz részt lekoppintaná egy üvegszálas (vagy karbonos) szaki, én bevállalnám, hogy színkód alapján színre fújnám a dobozokat, valaki (pl. Cool13 vagy én) meg a tartó konzol részt koppintaná le. Ha már 5-6 embernek kellene ilyen, akkor már megérte a buli. A dobozok lekopizása nem tudom mennyibe kerülhet, a festés (első osztályú RM festékrendszerrel) kb. 15eFt-/pár, a konzol gyártási költsége 5-6 darabnál valahol 10-15 között mozog.
No meg az is kérdés, hogy a zárat is beépíti, illetve beszerzi-e az üvegszálas szaki. Ha 100eFt körül kijönne komplett, az nem lenne rossz...
Üdv