Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fistvan!

Én is csodálkozok. Valószínű az lehet, hogy egy ilyen olcsó dologért nem éri meg nekik külön megrendelni.

Busacsabi!

Tegnap már nem tudtam elolvasni, hogy hívhatlak. 9 óra körül hívlak.

Cool13!

Nekem a hátsó fék főfékhengeréhez kellene gumisapesz, szerintem az tutira nem olyan, mint a kuplungé. Vagy igen?!
Laci75!

Igen, a Bikre-wold-el már beszéltem, de ők csak kittel együtt adják, nélküle nem. Amúgy 7-800Ft-os tétel ez a kis bigyusz, csak nincs raktáron.
irtak a VAldo tól hogy jövéhéten ki kalkulálják a kivánságom 4-2 és valószinü hogy rá dobunk egy Two Brother végeket és kerek az egész, ár még nincs,de nyitott szemmel járok most a motor show-n is mit produkűlnak ha lehet ilyent be ujjitani,na meg a haya speckó dobozok hátra!
Esetleg tudok neked egy srácot aki akrát szedett szét és koppintotta le ezt gyártja 30ezer/db.
fistván,,,nagyon köszi tényleg nagyon jó az ár is meg ahogy ki is néz a dolog tetszik angyon!
várok most szombat lesz itt is bike show remélem lesz valami contact ha nagyon drágák akkor rá kuszok a témára,mostmár van viszonyitás alapom!
Skacok ahogy jöttem úgy megyek mert hulla vagyok. Elnézést a nagy érdemű busásoktól.
További szép estét nektek.
Mennyire királyságos dolgom lessz ha az egész cita kijön hozzám a kiállításra miközben torkos borzként sz...-ok.
ÉÉÉÉÉÉÉnis akarok menni.
Jó estét mindenkinek!

Hamvasat hívjál fel bármikor, akár most is.
06-30-331-83-13
Dodo azért tedd mélyhűtőbe nehogy elmásszon, hátha rossz idő lesz és majd a nyáron előveszed, a következő egyeztetett időpontra! Mi meg elutaljuk a lét.
Aki tud, az szombaton jöjjön a citára! Du-án 4-kor van az indulás! Mi 1 páran már fél 4-kor ott leszünk! Ha úgy lessz mint tavaj, akkor elgurulunk a motorkiállitásra! Tavaj ingyen beengedtek mindenkit aki a citáról ment oda! Ha mégse, akkor Menyust szídjátok, ő mondta!
Hamvasat holnap kiderül a dolog, de lehet hogy van egy ilyen gumiharang! Igazság szerint van egy kuplung munkahenger ami letört a kormányról egy balesetnél, és holnap elhozzák nekem és ha rajta van a gumiharang akkor a tiéd!
Jó pihit fiúk!
Menyus!
Laza melót!
Elmentem!Hosszú napom volt.....
de legalább gurultam!
...és holnap is!
Oké MR vettem.
Dodo!
Marha lábszárt,vagy combot kérj!A lábszár a TUTI!
De lehet sertés pöri is?!Azt meg sertés lapockából........
Ez jó kérdés volt majd rákérdezek azt tudom csont nélküli szín hús,marhára értek hozzá.
Ockay Dodo!
Fantasztikus!
Lábszár,vagy comb?
Nem tudom, hogy hogy lehet ez a 1,5-2 hetes határidő, mikor nekem a debreceni POWER CITY Suzuki márkakereskedés eddig 2-3 nap alatt meghozta a következő alkatrészeket a Busához: szelepszár szimering, váltófogaskerék, léptetővilla, dugattyúgyűrü, vezérműlánc, bármit, amit kértem tőlük. Szinte mindet külön-külön. Ahogy elmondták, Németországban van a központi raktár, Magyarországon nincs, 2-3 nap alatt bármi ideér, ami van raktáron. Ha nincs, Japánból 1 hét alatt itt van. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy ilyen kis sz...r lom ne legyen raktáron, mikor nekem a felsorolt cuccok mind voltak. Mind-mind az év különböző szakában, más-más időpontban rendelve. Csabi biztos tud neked segíteni.
Megrendeltem a húst 12-15kg pénteken kerül kés alá szegény, ha kevés majd veszünk még hozzá,az ára olcsobb lesz mint a hentesnél,a többi a te dolgod Mr,az én fözési tudományom itt kimerült.
Hátsó főfékhenger javító kittet kínálnak Ők is 7900Ft.-ért www.biker-world.hu
Hátha valaki a fiúk közül Pesten meg tudja venni neked és postán is másnapra ott van nálad.
De lehet, hogy a Csabi neked is tud segíteni. LACI 75
Bv6!

szavadonfoglak!
Igen, most, hogy már Busám van ...
Helló István!

Még Ankarában vagyok és szerintem csak jövő héten érek haza, így sajna nem, pedig jó lett volna . Esetleg megkérdezem az oldalbordát, hogy merre jár, ha Pesten lesz akkor odaküldöm. Hívlak, ha van infóm.
Igen Bv6!Én voltam ......
Üdvözlet!Jól vagy?
Hello BV6! Még nem küldtem el a plekót, mert kicsit összevissza vagyok. Nem jössz a motorkiállításra, akkor nem kellene postázgatni, hanem odaadnám személyesen.
A nagy gumisapkára gondolok a kép bal oldalán.

Előre is köszi a segítséget, márha tudsz segíteni ebben, ha nem, akkor a szándékot köszi :-)