Menyus!
Szervezzük meg!Akarja mindenki!
Hol legyünk,hol főzzünk?
Fiúk!
Ki mit gondol?
Ne,hogy máááá csak vajaskenyér party legyen belőle?!
Várjuk az ötleteket,hozzászólásokat....tippeket.....
TÉMA A BUSA BOGRÁCS!
Mr.
Úgy ismersz a sajátomat soha, de aszomszédok csemetéjét az fegyelmezem rendesen.
Nehogy má hozzánk járjanak randalírozni, meg maszatolni.
Az én fiam már 7 éves el van a sajár szobájában csak cigizni jár ki a garázsba meg inni. LACI 75
Hali Mr.
Kipihented magad? Én épp a csemetével tanultam de már kész vagyunk, mist irány a kád.
A héten beszerelem a xenont a bringába ha esős marad az idő, meg beállítom a futóművet na meg a gombákat. Jó lenne ha Márciusban találkozhatnánk. LACI 75
Nézegettem a Suzuki oldalát! És nekem itt vannak közel a King Road. De mindíg olyan pökhendiek voltak és kiszolgáláskor is nem az volt a fontos hogy visszaadjon a pénzemből, hanem a zsíroskenyere, amit majszolt éppen! Ráadásul hárman voltak fel sem álltak volna hanem nyújtózkodik hogy elérje a pultot hogy visszaadjon. Azóta sem voltam és nem is megyek hozzájuk! De most találtam három képet, motort hirdetnek, és ez megint arról tanúskodik hogy tipikus magyar igénytelen hozzáállásuk van! Kézzel odatartott szászló, vagy éppen ragasztóval kerítésre ragasztott! Csak kettőt teszek fel. Bocs ha zavarna valakit a nyomorom!
semmi gond..nehogy már te érezd magad szarul..te teszel nekem szivességet..persze jo a szombat ha csak nem lessz ilyer rohadvána idö..de pénteken rádcsörgök még!
Elnézésedet kérem, de melóztam egész tetves nap.
Átköltözött mellém a nagy szervíz a Podmaniczkyből és rámoltam egész nap.
Viszont most hétvégén megcsinálom neked.
Szombat este 18 óra?
Vagy elöbb ha szeretnéd.
Van ott motor gazdagon abban a garage-ban!
Rendes Tőle....Én is büszke lennék Rá a helyedben!
Szervezzük meg!Akarja mindenki!
Hol legyünk,hol főzzünk?
Fiúk!
Ki mit gondol?
Ne,hogy máááá csak vajaskenyér party legyen belőle?!
Várjuk az ötleteket,hozzászólásokat....tippeket.....
TÉMA A BUSA BOGRÁCS!
Úgy ismersz a sajátomat soha, de aszomszédok csemetéjét az fegyelmezem rendesen.
Nehogy má hozzánk járjanak randalírozni, meg maszatolni.
Az én fiam már 7 éves el van a sajár szobájában csak cigizni jár ki a garázsba meg inni. LACI 75
Vagy megint a falra ragasztottad fel?
Alukáltam egy kicsit délután,köszönöm...márciusban már biztosan fogunk!
Holnapra meg már 8fokot mondtak Azs jó...
Kipihented magad? Én épp a csemetével tanultam de már kész vagyunk, mist irány a kád.
A héten beszerelem a xenont a bringába ha esős marad az idő, meg beállítom a futóművet na meg a gombákat. Jó lenne ha Márciusban találkozhatnánk. LACI 75
Megint egyedül vagyok........
06-30-331-83-13
Z.menyus, mi történt a busáddal?
Meg is tudod várni. Max ki és vissza szereléssel együtt kb 2 Órát visz el.
Átköltözött mellém a nagy szervíz a Podmaniczkyből és rámoltam egész nap.
Viszont most hétvégén megcsinálom neked.
Szombat este 18 óra?
Vagy elöbb ha szeretnéd.