a biker-world árulja a viper dobokat az aradi utcában(aaszem 36). Én banditon hallottam, csodás hangja van,nem tolakodó, tényleg szép. 50 körül adják, ahhoz képest viszont sok, mert E bötű nem jár hozzá
Kun József u. eleje. Te meg az Isaszegin, ha jól t"om. Már ha neked volt az a görbevázas törtfehér Banditád.
Van még egy srác a fórumról (Memphis37 a Fazeres topikban), Ő a Maglódi végén.
A turbóhoz annyi kipufogó jár amit a képen látsz Magamnak fel nem raknám semmi pénzért,el gondolkodtató a plusz ac pumpa a képen Plusz nem ártana cserélni az összes dugattyút homorúra meg a hajtókarokat erősebre Pár ezer Km és eldobós lesz a motorod!
jah Menyus láttad még van ott durvább is 22 ezer ,és simán be irták az eur jelzést elé!
ebbe az árba simán bele fér...
köszi a Valdo dob linket már rá is kérdeztem mennyiért piritanak dobot rám,meg egy kompletta rendszer és az mennyivel dobna pacikat a gépembe?-várom jelzésüket,,,
ha yoshimura árakkal vetekszik akkor annyi nekik ......mondjuk azt már látom hogy ha szerválok a pacimra jövöre turbót ki csinálja meg nekem az elágazandó csöveket végig a turbótól .....mert akkor is ragaszkodom a 2 dobhoz hátra
köszi zoo,
nagyon szép hangja van.
Van még egy srác a fórumról (Memphis37 a Fazeres topikban), Ő a Maglódi végén.
Lassan csinálhatunk Pécels Angels bandát...
ebbe az árba simán bele fér...
köszi a Valdo dob linket már rá is kérdeztem mennyiért piritanak dobot rám,meg egy kompletta rendszer és az mennyivel dobna pacikat a gépembe?-várom jelzésüket,,,
ha yoshimura árakkal vetekszik akkor annyi nekik ......mondjuk azt már látom hogy ha szerválok a pacimra jövöre turbót ki csinálja meg nekem az elágazandó csöveket végig a turbótól .....mert akkor is ragaszkodom a 2 dobhoz hátra