Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a busások nehogy megszóljanak, hogy nem egy chat topik ez!
Ja ja most olvasgatom!
Fazer topik, 4247-es.
Konkrét időpontot nem mondott! Amúgy uncsitesó a srác, és egy ikerházban lakozunk!
De mint Ződi kolléga tudja, azért nagy kedvenc maradt!
Az mondja 2 héten belül elkészül neki. A fényezővel viszont nagyon rápacsált.
A Memphis37 srácot jól ismerem! Szegénynek sikerült leamortizálni a gépét! A Bandit múlt idő!
a biker-world árulja a viper dobokat az aradi utcában(aaszem 36). Én banditon hallottam, csodás hangja van,nem tolakodó, tényleg szép. 50 körül adják, ahhoz képest viszont sok, mert E bötű nem jár hozzá
Jó reggelt mindenkinek!
köszi zoo,
nagyon szép hangja van.
Kun József u. eleje. Te meg az Isaszegin, ha jól t"om. Már ha neked volt az a görbevázas törtfehér Banditád.
Van még egy srác a fórumról (Memphis37 a Fazeres topikban), Ő a Maglódi végén.

Lassan csinálhatunk Pécels Angels bandát...
Te Jay merre lakozol az én mi kis városunkban?
Dobokat érdemes megnézni még ITT meg ITT állítólag a leg szebb hangja a testvéreknek van.
Gödöllőn többnyire autóval vagyok...
A turbóhoz annyi kipufogó jár amit a képen látsz Magamnak fel nem raknám semmi pénzért,el gondolkodtató a plusz ac pumpa a képen Plusz nem ártana cserélni az összes dugattyút homorúra meg a hajtókarokat erősebre Pár ezer Km és eldobós lesz a motorod!
jah Menyus láttad még van ott durvább is 22 ezer ,és simán be irták az eur jelzést elé!
ebbe az árba simán bele fér...
köszi a Valdo dob linket már rá is kérdeztem mennyiért piritanak dobot rám,meg egy kompletta rendszer és az mennyivel dobna pacikat a gépembe?-várom jelzésüket,,,
ha yoshimura árakkal vetekszik akkor annyi nekik ......mondjuk azt már látom hogy ha szerválok a pacimra jövöre turbót ki csinálja meg nekem az elágazandó csöveket végig a turbótól .....mert akkor is ragaszkodom a 2 dobhoz hátra
gixxer2 de gyünyörü a yoshimuráid gratula és nekem is pont olyan kell!
Pár embernek nem reagáltam az üzenetére bocs valahogy lemaradtam...
Ahha ez az oldal valahogy kimaradt..
99.oldal
Marha pöri lessz!Remélem vörösboros
Dehogynem ez nem vicc Olvass vissza!15.én bográcsolunk és a Mr főz!Komoly
Szia Mr! Mi a menü?
Csak legyen jó idő!
csak Ő még nem tudja ?
Persze hogy jönnek!Utána meg bográcsolunk A Mr meghívott mindenkit