TeeJay!
Jééééé.....az enyém pont ilyen,csak kék-ezüst a motívum!
Ez egy BUSA?
Meg ne haragudj kérlek!
Mindjárt nyomok egy okos képet én is.......
Pssssszt,várjatok.........
No akkor feltenném másként a kérdést- és eőre is elnézést kérek mindenkitől aki most írná, hogy szarul kérdeztem- tudna-é valaki egy 4:1 kipuffogó komplet rendszert Hayabusára? Köszönöm _
Cool13! Ez egy K4-es limitált szériás 1000-es. Úgy tudom itthon minden kereskedés 1 db-ot kapott belőle. Azért nem cserélem le a Busát egy 1000-re, mert én nem motorversenző vagyok, hanem szeretek motorozni. Nincs igényem ilyen borzasztóan lekönnyített masinára, ami még 3-ik sebességben is kiugrik alólam. Nekem a nagy test kell, mert én sem vagyok kicsi!
Én pénteken szándékozom kiállításra menni, hánykor nyitják a kapukat?
Neeee mááááá!
legyen máááá vasárnappppp!Légyszi!
Vagy ott hagyom az esküvőt a pi-ba.....mindig kimaradok mindenből
a rohadt meló miatt......
Főzessenek az anyjukkal!
Sziasztok! Most szeretnékvásárolni egy Hayabusát és szeretnék hozzá venni egy 4:1 kidörrenőt, ha valaki tud segítsen, hogy hol tudnék ilyent venni, minden megoldás érdekel. Előre is köszi
Nekem nem volt púpom, ősszel vettem egyet bontottan, most lett a moci színére fújva és hát felrakva nekem is elütött rendesen. Most délután összepolíroztam őket, így nem látni a különbséget. igaz, majd napfényben mutatkozik meg igazán, hogy jó lett-e vagy sem.
Részünkről a szerencse!
Jééééé.....az enyém pont ilyen,csak kék-ezüst a motívum!
Ez egy BUSA?
Meg ne haragudj kérlek!
Mindjárt nyomok egy okos képet én is.......
Pssssszt,várjatok.........
Mennyi volt,hányas évjárat?Milyen állapot?
Biztos láttátok már, de azért felteszem.
Cép estét!
Tehát....?
Én pénteken szándékozom kiállításra menni, hánykor nyitják a kapukat?
legyen máááá vasárnappppp!Légyszi!
Vagy ott hagyom az esküvőt a pi-ba.....mindig kimaradok mindenből
a rohadt meló miatt......
Főzessenek az anyjukkal!
Elöltöltős....Pontosan hova is rúgjon?
Nekem nem volt púpom, ősszel vettem egyet bontottan, most lett a moci színére fújva és hát felrakva nekem is elütött rendesen. Most délután összepolíroztam őket, így nem látni a különbséget. igaz, majd napfényben mutatkozik meg igazán, hogy jó lett-e vagy sem.