Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Busati! Neked van esetleg egy kamionos tesód?
Már éppen azt hittem, hogy gurultam veled, de aztán a képeidből rájöttem, hogy nem.
Hello Mr.! Ő is mr. Hayabusa, mint te. Elmar Geulen-nek híjják, de te biztos tudod.
A busa is tud állni az orrán!
Ktmsx!És :250!
Részünkről a szerencse!
Amúgy üdv minden busásnak, és örömömre szolgál, hogy itt lehetek!
TeeJay!
Jééééé.....az enyém pont ilyen,csak kék-ezüst a motívum!
Ez egy BUSA?
Meg ne haragudj kérlek!
Mindjárt nyomok egy okos képet én is.......
Pssssszt,várjatok.........
Nem kis örömömre szűz, 2007
No akkor feltenném másként a kérdést- és eőre is elnézést kérek mindenkitől aki most írná, hogy szarul kérdeztem- tudna-é valaki egy 4:1 kipuffogó komplet rendszert Hayabusára? Köszönöm _
ktmsx!
Mennyi volt,hányas évjárat?Milyen állapot?
Sziasztok Busások!

Biztos láttátok már, de azért felteszem.

Cép estét!
Én is így olvastam,és vissza is néztem.......
Tehát....?
Bocsáss meg!
Elég esetlenül fogalmaztad az első hozzászólásod! Mert azt lehetett érteni moci is kell!
Köszi de a mocit már lefoglatam, már csak a kipuffogó kellene, az nem eladó?
Vedd meg az én busámat, azon 4-1 van .-)
ktmsx250 itt árul éppen egyet hamvasat kolléga! Tőle biztos vennék, mert jó srác!
Cool13! Ez egy K4-es limitált szériás 1000-es. Úgy tudom itthon minden kereskedés 1 db-ot kapott belőle. Azért nem cserélem le a Busát egy 1000-re, mert én nem motorversenző vagyok, hanem szeretek motorozni. Nincs igényem ilyen borzasztóan lekönnyített masinára, ami még 3-ik sebességben is kiugrik alólam. Nekem a nagy test kell, mert én sem vagyok kicsi!
Én pénteken szándékozom kiállításra menni, hánykor nyitják a kapukat?
Neeee mááááá!
legyen máááá vasárnappppp!Légyszi!
Vagy ott hagyom az esküvőt a pi-ba.....mindig kimaradok mindenből
a rohadt meló miatt......
Főzessenek az anyjukkal!
Sziasztok! Most szeretnékvásárolni egy Hayabusát és szeretnék hozzá venni egy 4:1 kidörrenőt, ha valaki tud segítsen, hogy hol tudnék ilyent venni, minden megoldás érdekel. Előre is köszi
Fiveurban!
Elöltöltős....Pontosan hova is rúgjon?
Gyurika!

Nekem nem volt púpom, ősszel vettem egyet bontottan, most lett a moci színére fújva és hát felrakva nekem is elütött rendesen. Most délután összepolíroztam őket, így nem látni a különbséget. igaz, majd napfényben mutatkozik meg igazán, hogy jó lett-e vagy sem.
Oké!!Tehát szombat
Szia Menyus! A citadella Szombaton lessz!!!!!!