Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem már az új Busát fényezik a 2008-as modellt
néztétek az ujj szineket a hayának nagyon egy szinü le gyszerüsitették nagyon ,és nézzétek meg az ujj 1000 es eket piros-eszüst-fekete ,de ugyan ez sárga...... oda tették nagyon azért ilyenbe ki tolhatták volna a last modelleket nyugodtan trófeák ide trófeák oda...
http://www.suzuki-motor.hu/
gyurika-jónak tünik képen de tdom élöben más a szinek élénksége meg sikossága a felületnek,de hidd el ha van is valami ami úgy néz ki hogy nem tökéletes lehet idövel a zsinek össze érnek ezt a jobb festök igy kalibrálják..
Mr haya ugy csináld hogy neked jó legyen és ne abbba fektess energiát hogy ha le fested tuti rommá töröd vagy össze karcolod megint...
col13 nem azért kérdezgetjük mennyiért ujjitottad be mert dicsekvés ,csak képben akarunk lenni hogy smint lehet szerezni ...
már Menyusnak is dicsértem a lapot "de tényleg baromi jó hogy van ilyen"
Menyus naggyából láttam hogyan rögzited fel a kamerát majd érdekelne a részletek ilyen vidid emlékeket én is szeretnék magamnak meg örökiteni,nem hungaroringre gondoltam hanem túrázásaim lényegeit PL:mikor franciáknál jártam kb 150 km en keresztül haladtam 160 as tempóval felvezetö meg rabszálitó kocsi mögött,voltak érdekes malörök utolsó pillanatban fel nyomták a szirénát is mikor már ott voltak a jó embrkék mögött és szabájosan le rántota a muki a kocsiját a belsö sávból a külsöbe de még a le álló sávba is kicsit jókat szórakoztam ,és a hab a tetéjén mikor látták hogy ott vagyok végig mögöttük szépen el engettek mikor olyan volt a forgalom és még integettek hogy húzzam neki mondom "ilyen rendörök sincsenek mindenhol" szabájosan paradise-ban érezetm magam
itt irországban lesz jövöhéten motoros show ki kukkantok mik az ujdonságok csinálok pár képet ,jah és hátha valaki inportál olyan nyomorult dobozokat speckó csak busára !!!! már nagyon kéne
az árát én kérdeztem mert nekem is tetszik csak Tri Oválban sajna az apró nincs tele Busára való dobokkal
Ezt csak azért nem tettem meg mert csak álló helyzetben hallottam, de van hangja! Van aki kérdezte mennyi volt erre azt tudom mondani szinte ajándék! :) De nem szeretek sokat a dolgaimmal foglakozni, még azt hiszi valaki dicsikszem!
Az enyém csúnyább ennél
Veszprémben van egy barátom,Ő kipingálja nekem,amilyenre akarom....ezen töröm a fejem....
Így egyedi lesz,de meddig?????
Nem fényeztettem eddig át a motoromat csak most a bal oldalidomot mert elég gázul nézett ki 1 eldölés miatt!
Hali gyurika te átfényeztetted az egész mocit vagy csak én emlékszem rosszul?
Hali mindenkinek!
Ma 14,30-kor ki volt Pécs és Komló között fekete Busával?
egyébként tanultam belőle eszembe jutott egyik kedvenc kisvideó a netről amikor a kis ügyes, egy sárga Ducit akar megülni és elindulásnál fel is boritja mekkora fütyi (jót röhögtem) ....és erre én meg elboritom a Busám azóta ha hasonló vidit látok nem röhögök (annyira )
Hellósztok!

Én most fényeztettem egy maszekkal a motorom bal oldalát a kapaszkodót és a kormányvégeket 12E forintért anyaggal együtt!a minőség 5 ös skálán 3.5 ös!ha profihoz viszed kb 3* ennyit kér!itt a kép is már amennyire látszik valami rendesen!ja még matricát csináltatnom kell rá az kb 2000 ft!
Fura....de mindig egy példa lebeg elöttem.....
mindig is szertnénk,hogy sértetlen legyen a vas....
Tavaly,egy busás srác lefestettette profi módon a busáját...egy gyönyörü busa sólyom volt
a moci...a szeme a sólyomnak a bukógomba volt.....ahogy elhozta,rá 6 órára rommá törte
és valami ki akart jönni az oldalán így a festék frankón lepattogzott
rögtön megdicsértem magam
a festés engem is foglalkoztat mert a multkor voltam olyan balfék , hogy sikerült eldönteni álló helyzetből
ami persze meg is látszik pedeg van bukógomba de pechemre homokba dőlt el
Szia Joci!!!!!
Én mindig motorozok
Köszönöm kérdésed.Megvagyunk,rendben van!!!!!Tuti az új lánc!!!!!!!!
A kuplungpálca szimering oké,megy a Dög,szedi a patáit!!!!!
A festésen töröm a fejem...de sokan lebeszélnek róla,hogy nem ér meg annyit néhány karcolás
eltüntetése.
Hi Mr.
A te géped már teljesen rendben van?
Ja........és nagyon,nagyon hiányolom Mihailt!!!!!!
Hol vagy?????Mi van Nagykovácsiban???
S:O:S:jelentkezz Mihail!!!!!!
Sziasztok!!!!
Kellemes szombat estét mindenkinek....
Köszöntöm az új TAGOKAT!!!
Laci75!!!
Odataláltatok?
Menyus!
Volt ma guriga?
Cool13!!!
Nem válaszoltál még.... Hogy röfög az új dob????
Ha nem akarsz....én értem......tudom,hogy nem vagyok népszerű az oldalon....
DE HAYABUSÁS VAGYOK
üdv hamvasat és BV6!
sajna a porvédővel kapcsolatban nem tudok segíteni de van aki tudja és szerintem hamarosan megkapod a választ ............türelem........ ja és nagyon szép a géped vagy gépetek
Az öreg parasztnak nem akar vemhes maradni a három kocája.
Elmegy az állatorvoshoz és kérdi, most mitévő legyen?
Az állatorvos azt tanácsolja, hogy ugorja meg a bácsi a kocákat, és ha megfogantak azt onnét veszi észre, hogy hemperegni fognak a sárban. Másnap az öreg fölteszi a kisteherautójára a három kocát, aztán kiviszi őket az erdőbe, ahol mind a hármat meg is ugorja.
Másnap mikor felkel, szól a feleségének, hogy nézzen már a
kocákra, hemperegnek a sárban? Nem - feleli az asszony.
Az öreg előveszi a teherautót fölteszi a kocákat és ki az erdőbe.
Másnap mikor felkel, szól a feleségének, hemperegnek a kocák a sárban? Nem - feleli az asszony. Az öreg előveszi a teherautót fölteszi a kocákat és ki az erdőbe.
Másnap mikor felkel, már alig él, szól a feleségének, hemperegnek a kocák a sárban?
Nem - feleli az asszony, - de már fent ülnek a teherautón és nyomják a dudát.
Sziasztok !

Ahogy hamvasat, én is a napokban találtam rá erre a fórumra, és természetesen nem tudtam még átolvasni, de dolgozom rajta:)

Bemutatkozás képpen: Bp-i vagyok, 25 éves, november óta hayás, gyerek korom óta motorozok.

És ahogy hamvasat is (micsoda véletlen ) már ismerek egy pár fórumlakót más fórumokról is.

Üdv.
hát nem rossz!
én is örülnék ha két haya állna az udvaromba! De ha szabad kérdeznem mért kell neked "két"
busa?vagy tán ami közös a haveroddal az eladó soron van?
Gyurika!

A "sunyi" túraplexis a sajátom, a másik meg félig az enyém, jóbarátommal közösen vettük. Jól néz ki a kettő így együtt, nem? :-)
Hellósztok!

fistvan!köszi szépen hogy válaszoltál most már igazán elgondolkozom hogy veszek egyett!üdv hamvasat!sajna én nem tok segiteni a problémádba annyire nem értek a mocikhoz!mind a 2 haya a tied amik a képen vannak?
Attila álaszoltam neked odaát!