wazzeee márc19-26 ig vagyok magyar országon Bajától 20 km re lakik anyukám öcséim öket látogatom meg arra esö hétvégén szivesen össze zörrennék veletek ......
köszi az elmondásokat motor tubó ügyben én is szivesebben hallgatok rátok mint kutya ütö forgalmazókra ,meg miért nincs kis betüs részben feltüntetve a videók mellé hogy "ez lesz az utolsó videód" utánna olvasztóba küldheted a motorod szivét de addig ki fogod élvezni csak ennyi lesz!
szóval maradok annál a módszernél hogy ki a katalizátoros kipuff egészében frankó szettet rá kis légszürö K & N,vagy yoshimura,kis elektronika babra ,és ennyi ennél a foknál meg állok!és akkor bitosan vehetem hogy még le zavarhatok vele böven km-eket
ebben a buliban én is benne lennék még ha csak a szomszédban dolgoznék de annál kicsitt messzebb vagyok
Mosogatás nem lesz ...műanyagtányéros lenne a buli,hogy kíméljük a "ház"Asszonyát!
Nektek meg örömmel főzök,nem probléma,nem gond az én részemről,a többit Ti döntitek el....
Szerintem Cool 13 ötlete sem rossz, sőt nem tolunk ki Mr.-re, hogy a szabadnapján is dolgozzon.
Meg a mosogatás is másra marad, nem hátrány! Jó ötlet! LACI 75
Cool13!
Ha minden igaz....akkor ma még csak Február26.-van...de szerdára már 10-15fokot ígértek a kutyaütők.
Van még két hete az ídőjárásnak,hogy összetavaszodja magát,vagy el lesz verve nagyon
Megmondom őszintén elkzdtem aggódni a mai időjárás láttán. Csak alternatívaként a bogrács helyett, esetleg beülni valahova, és kaja meg alkoholmentes ser ital mellett beszélgetni, és a jobb időkre hagyni ezt a bográcsolást? Nem szeretném elvenni a kedveteket csak kérdezem!
Hozzászólnék én is a turbo-témához, bár nem közvetlenül azzal kapcsolatos:
Nekem azt mondta az egyik szerelőm, aki szintén eléggé ott van Suzuki témában, hogy még nagyobb sűrítésü dugót se rakjak a motoromba ilyen km teljesítmény után(31 e), mert a főtengelycsapágyak ki fognak purcanni. Neki elhiszem!
Én egyszer vittem motorral bográcsot, szerintetek hova tettem?
Hát persz, hogy a fejemre fülét az állam alá akasztottam a peremét meg a homlokomra támasztottam.
Nem is volt baj addig míg fel nem értünk a Dunatóltére ami földes és nem kicsit nyomvályús.
Mikor az egyik nyomból át akartam manni a mások oldalra, hogy lemenjek a töltésről a kisszimó nem kicsit dobott magán és a bogrács rá a búrámra. Hamarabb leértem a töltésről mint a tőbbiek, de a fejemnek semmi baja csak az endúró könyök égett bele a lábszáramba. Mindezt 14 évesen azért hozzáteszem. Ma már tudom, hogy a könyökömre akasztanám ha esek hamarabb leér mint én aztán had szikrázzon a ku..va annyát.
Félre a tréfával!
Nagyon jók az ötletek!Fél sonka mi?...És tanktáskában?Aha...az nagyon
gáz....
Nos....Menyussal megbeszéltük,a dolgot.....
A helyszín náluk lesz a kertben,én hozok bográcsot,de már elviszem elötte,hogy ne kelljen röhögnötök,
hogy a hülye szakács bográccsal motorozik....Bírnátok mí?
Kérnék minden érdeklődőt,hogy igent írjon a fórumra,ha akar jönni!
Cool 13.
Jó ötlet épp ma délután beszéltem Mr.-re, hogy jómagam Pesten elveszett ember.
Valahol az M0-ás melletti benzinkúton megbeszélhetnénk egy randevút, mert hamarabb felérek Pestre Bajáról mint a városban. Mi déli gyerekek összebeszélünk és együtt megyünk a randevúra.
Laci 75
szóval maradok annál a módszernél hogy ki a katalizátoros kipuff egészében frankó szettet rá kis légszürö K & N,vagy yoshimura,kis elektronika babra ,és ennyi ennél a foknál meg állok!és akkor bitosan vehetem hogy még le zavarhatok vele böven km-eket
ebben a buliban én is benne lennék még ha csak a szomszédban dolgoznék de annál kicsitt messzebb vagyok
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busati
-Busacsa
bi
-gixxer2
-Fiveurban
-Dodo
-Mr.H....
-Laci75
-Laci75-né
-Menyus
-Busati
-Busacsabi
-Fiveurban
-Dodo
-Mr.H....
megyek bevágom a szunyát!
Széles álmot,jó tapadást!
Nektek meg örömmel főzök,nem probléma,nem gond az én részemről,a többit Ti döntitek el....
Meg a mosogatás is másra marad, nem hátrány! Jó ötlet! LACI 75
Március 15 IGEN!
Írjál már!Mi van Veled?
Sokan mondják ezt!Én félek tőle
Ha minden igaz....akkor ma még csak Február26.-van...de szerdára már 10-15fokot ígértek a kutyaütők.
Van még két hete az ídőjárásnak,hogy összetavaszodja magát,vagy el lesz verve nagyon
Nekem azt mondta az egyik szerelőm, aki szintén eléggé ott van Suzuki témában, hogy még nagyobb sűrítésü dugót se rakjak a motoromba ilyen km teljesítmény után(31 e), mert a főtengelycsapágyak ki fognak purcanni. Neki elhiszem!
várjuk a véleményeket,jelentkezéseket!
Hát persz, hogy a fejemre fülét az állam alá akasztottam a peremét meg a homlokomra támasztottam.
Nem is volt baj addig míg fel nem értünk a Dunatóltére ami földes és nem kicsit nyomvályús.
Mikor az egyik nyomból át akartam manni a mások oldalra, hogy lemenjek a töltésről a kisszimó nem kicsit dobott magán és a bogrács rá a búrámra. Hamarabb leértem a töltésről mint a tőbbiek, de a fejemnek semmi baja csak az endúró könyök égett bele a lábszáramba. Mindezt 14 évesen azért hozzáteszem. Ma már tudom, hogy a könyökömre akasztanám ha esek hamarabb leér mint én aztán had szikrázzon a ku..va annyát.
Nagyon jók az ötletek!Fél sonka mi?...És tanktáskában?Aha...az nagyon
gáz....
Nos....Menyussal megbeszéltük,a dolgot.....
A helyszín náluk lesz a kertben,én hozok bográcsot,de már elviszem elötte,hogy ne kelljen röhögnötök,
hogy a hülye szakács bográccsal motorozik....Bírnátok mí?
Kérnék minden érdeklődőt,hogy igent írjon a fórumra,ha akar jönni!
Jó ötlet épp ma délután beszéltem Mr.-re, hogy jómagam Pesten elveszett ember.
Valahol az M0-ás melletti benzinkúton megbeszélhetnénk egy randevút, mert hamarabb felérek Pestre Bajáról mint a városban. Mi déli gyerekek összebeszélünk és együtt megyünk a randevúra.
Laci 75