Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá!Busások!Jövő héten vasárnap,nem csak motor kiállítás hanem citadella is lesz!!!!Tavaj úgy volt,hogy cita után minden motoros ingyen be mehetett a kiállításra !!!!!Nem kéne kihagyni
Mr!

Ha tudja hová kell rúgni akár meg is javukhat!
Fiveurban!!!!
A gép szeretete.....Mami most rugdossa a mosógépet,mert beszart!!!!!!
És kajakra rugdossa!!!!!!!
Milyen ídő lesz március 15-én????Azt tudod????
Hátha bográcsoznak a busman-ek?????????
ITT szoktam nézni, eddig nagyon bejött a Mikes-nek!
Mr.hayabusa
Láttam a filmet és még a serdülő fiaimnak is nagyon tetszett, a kitartás és akaraterő nomeg a gép szeretetének mintapéldája!
A jövő hét második felére, jó időt mondanak!
"1706.dec.:Sopron:Körte,bodza virágzott
1793.jún.26.Debrecen:Havazott" (föci könyvünkből)
szal don"t panic
Fiveurban!!!!
Lehet,hogy jobban tetted!!!!!Had lábadozzon a Barátunk!!!!!
Fárasztó napja volt tegnap!!!! Amúgy meg hideg van....
zoohayabusa van itt az apróban a dobok közt egy pár. Hondára hirdeti a srác de felmegy busára is. Csak egy tipp.
Egy haverommal megyek pénteken!
Azt mondják a Túdósok,hogy melegszik a föld....
Szeretném érezni
Nézzétek meg a Leggyorsabb Indián filmet!!!!!!!
Én tegnap néztem.HATALMAS!!!!!Anthony Hopkins a főszereplő,
Óriásian játsza el a "karaktert",egy bolondos,fanatikus,motoros öregembert,
és mellette soha sem gondoltamvolna,hogy 1967-óta senki sem döntötte
meg 1000köbcentis kategóriábana rekordját...Pedig azóta 40 év telt el,és
hatalmas technikai fejlődés!!!!!És szerintem alapfilm lesz,látva előre öregkorunkat,
mániánknak,a száguldásnak magfelelően....
Mr!
Én megígértem Laci75-nek hogy elnézek ma Bajára de itt is fagyos szelek fújnak sajnos
igen nagy mázlista vagy a vég ügyben!!!!!,most néztem Laser kipuff ot nem tudom mennyi az ára de van acropovic a pár kb 700 eu totál 4-1 be ami nem tetszik 1500 eu pontosat nem tudok csak neten néztem hozzá!!!!!nekem is kéne már nagyon valamo dögös hang rá néha diesel kocsik mellett ha nem pöccintem meg nem is hallom hogy él a gépem!!!!!
Mi is szombaton megyünk Ádámékkal (Tiger)
Szeva Cool13!!!Kéne menni....csak nemtom mikor?????,
Taliznék fuveurbannal is,de sajna szombaton esküvőm van,az meg
tálalós sajna.... ,így késő estig melózok majd....
Laci75!!!!Nálunk baromi hideg volt!!!!A kezem lefagyott hajnalban!!!!
Mínusz volt mint állat!!!!!!!!most sem sokkal jobb!!!!
Szegeden Fiveurban????
Cool 13.
Én és a feleségem mindenféle képpen, minden évben megnézem. Eddig vagy szombaton vagy vasárnap mentem de túl sokan vannak ezért az idén pénteken megyek azaz 2.-án.
Reggel indulun, hogy kapunyitára otlegyek, ha nektek jó találkozhatunk estig fentleszünk.
LACI 75
Laci!!!
Ígyál rá egy rövidet!!!!!Segíteni fog!!!Ilyenkor undorodunk az alkoholtól,de
az a feles segít,és jobban leszel!!!!!
Heló!
Igen szombatra tervezem!
Nah! A fekete vázas, az már döfi!!! Mikor vettük a másik hayát, akkor gondolkoztunk rajta, hogy full fekete legyen-e, de aztán mégis ment eredeti színre, pedig utólag gondolva, inkább szarakodtam volna a váz festésével, minthogy a dual colorral. Nagyon sziszifuszi meló a kontúrok kiszerkesztése és kiragasztása, mégha mintának ott is volt a másik.
Helló Mr!

Jövő hétem motorkiállítás megy valaki?
Sziasztok Fiúk.
Mr. az infót köszönöm elsőre sikerült megtalálnom a Kongreszusi Központot, kiraktam a lányokat és átmentem a Campónába megnézni az álomautó kiállítást. Nagyon tetszet mivel öregek meg szépen meg is voltak csinálva. Úgy éreztem magam mint a gyerekek karácsonykor.
Este vadászbálban voltunk és egy kicsit többet ittam a kellleténél, mivel szinte soh nem iszom alkoholt így nagyon kiütöttem magam. Hajnalban értünk haza Bajára és 11h.-kor ébredtem de kár volt felkelnem nagyon szarul vagyok. tegnap még tervben volt, hogy ma gurulunk egyet de még a vécén sem ülök stabilan nem, hogy a motorn. Tehát maradok ithon és kúrálom magam.
Baján borult az ég és kurva hideg van. LACI 75
Tittelet!!!!
Cool!!!!Rohadt nagy mázlista vagy!!!!!
Ez K5? Szép nagyon! Miért nem cseréled le egy gixxer-re?