A rossz jelet kaphat mi? Vannak bajok...
Bocsi, de sztem vidd el egy szerelőhöz, mert nagyon nem fekszik neked ez a dolog... Nem érted a működését, és nem látod át...
Szia,
Igen találkoztam már. Bowdennel nyitja illetve zárja ugye?
Amit csináltam az 2000-res szívlámpás volt.
A K1-K4 1000 exup motorja ugyan az! Vegyél 1et, és a kettőből szépen össze lehet rakni 1et.
Sziasztok!
GSX-R750 01`hibajelensége: 8000-es fordulaton ütemesen visszaejti a fordulatot, a folytószelep szervót ledarálta, persze hibakód nincs.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Persze most úgyis még egy két hónapig munkanélkül leszek,iagaz sajnos megin fekszem mert ettől a kurva bicegéstől úgy kikészült a derekam hogy csak a plafont tudom bámulni dehát ilyen az élet nemdebár
Sziasztok! Tud segíteni valaki? Nem indul el a SRAD ventillátora. A thermosztát biztos jó, mert szépen melegszik, és eddig fel sem ment 85 fölé. Hol találom a biztosítékát? A hőgomba állítólag mem romlik el, a Rad-ban arra sem emlékezett a szerelő, h hol van.
Eladó egy Leo Vince SBK. 4 csavaros csatlakozással, szép állapotban, felfogató bilincsel. Igény esetén Gsxr 1000 összekötő csővel.
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziasztok! Jó nagy balesetem volt (gerinctörés), most kezdek ismét motorozni. A SRAD-on egy fura dolog zavar, amire nem emlékszem, h meg volt-e. 6.ban 120-tól (6000) elkezd rezonálni a kormány, erősödik 160-ig (8000), onnantól már marad ugyan az a rezonancia, nem erősödik, nem gyengül 270-ig (13500). Ott már nem zavar, mert elnyomja az adrenalin, de egy 160-as utazó nagyon kényelmetlen pl.
Nálatok is ilyen?
Bocsi, de sztem vidd el egy szerelőhöz, mert nagyon nem fekszik neked ez a dolog... Nem érted a működését, és nem látod át...