Sztem ez nincs lelégtelenítve rendesen... Eddig mindenki pozitíva nyilatkozott a cserét követően... ez tuti valami szakbarbár csinálta vagy tanuló szerelő, vagy mittoménnnn...
mna...ma megvolt a visszahivásos fék csere szerviz kaptam felső munkahengert,uj fékcsöveket,uj fék tartály,a tartó konzollal együtt,és uj gázbovdent nem is rossz és még a kedvem is jó lenne,ha nem hagyták volna lógva a gázbovdeneket,a gázkar alá mát nem került vissza a hézagoló alátét és lóg,csuszkál,és ha nem lenne levegős a fékem akkor azt mondanám köszönöm
Szia !
Látom Te az átlagosnál jobban otthon vagy a témában...
- Én is ezzel a tárcsa kérdéssel huzakodnék elő.... Gyári szegecseléssel mennyi az elfogadható mozgása oldal irányban?
(Elég durván lötyög)
Ha fékezéskor a motor eleje fel le hintazik vagy pattog akkor szarul van beallitva a futómű (csillapitások). Vagy mar felujitást igényel.
Ha fékezéskor vagy menet kozben úgy érzed picit rázkodik fel-le vagy kotyog az eleje a huplikon az kormány csapágy.
Ha oldal iranyba rázza a kormanyt akkor vagy fektarcsa vagy centirozas lehet.
Ha csak simán rezonanciát érzel üt a féktárcsád de azt is ki lehet mérni mérőórával.
Van aki meg direkt lotyogosre csinalja a tarcsakat. Sot nem egy gyarto ad ki igy motort. Van "fixed" azaz fix "semi floating" azaz reszben csak oldal iranyban es van "fully floating" azaz elore hatra es oldal iranyban is mozgo tarcsa.
En sok tarcsat inkabb lotyogosre alakitok azaz fully floating disc-re. Ez a muvelet csak a szegecsek kicsereleset igenyli ami otthon konnyen elvegezheto. Csak egy jo esztergalyos kell hozza. Belul alatet es zegergyuruvel lezarva.
Nekem a jobb oldali lötyi. Tudom, más meg leoltott, h ha megpréselik a szegecseket, nem lesz meg a mozgása a tárcsának. Vagy lehet pont annyira préselni?
Azt írtad tudsz mit kezdeni a lötyögő szegecseléssel....
Bővebben? (megoldás ár stb...)
Válaszod köszi !
Látom Te az átlagosnál jobban otthon vagy a témában...
- Én is ezzel a tárcsa kérdéssel huzakodnék elő.... Gyári szegecseléssel mennyi az elfogadható mozgása oldal irányban?
(Elég durván lötyög)
Ha fékezéskor vagy menet kozben úgy érzed picit rázkodik fel-le vagy kotyog az eleje a huplikon az kormány csapágy.
Ha oldal iranyba rázza a kormanyt akkor vagy fektarcsa vagy centirozas lehet.
Ha csak simán rezonanciát érzel üt a féktárcsád de azt is ki lehet mérni mérőórával.
Mintha ABS-es lenne
Tarcsa tipusok
En sok tarcsat inkabb lotyogosre alakitok azaz fully floating disc-re. Ez a muvelet csak a szegecsek kicsereleset igenyli ami otthon konnyen elvegezheto. Csak egy jo esztergalyos kell hozza. Belul alatet es zegergyuruvel lezarva.