Most olvasom, hogy lejeb írod, hogy nehezen is indul. Én végeznék egy tisztítást az üzemanyag rendszeren, szűrök, injektor, aztán megnézném hátha jobb lesz.
Köszi a segítséget ! Még annyi hogy ingadoztatja az alapjáratot kb 200at! Ez normális? Mire érdemes odafigyelni ennél a típusnál ? Milyen olajat érdemes beletenni?
Injektoros motoron szívató? Lehetséges, de még nem láttam ilyet. Szívesen megnézném, látom te is halasi vagy, ha jobb idő lesz, gurulhatnánk egyet majd...
Sziasztok! Friss Gsxr-750 srad tulaj lettem! 99 évjárat! Kérdéseim: hidegen indítom akkor beindul és leáll 2-3 alkalommal valamint ingadozik az alapjárat ez mitől lehet? Valamint ez már injektoros változat? Mert én annak vettem de ahogy olvasom az írásokat elbizonytalanodtam
Hello mindenkinek, K4-K5 re kéne jobb oldali idom ami a hűtőviz tartályt fedi...valamint egy elektromos dugó ami a gyertyapipára megy rá....a bal oldali hengeré kéne,de megvenném egybe is mind a négyet is.Várom az ajánlatokat
GSXR1000 2005-2014
GSXR600 2006-2014
GSXR750 2006-2014 re jó.
5e ft
Keresek megvételre (k6-7-8-9) gsx-r 750-et, ha valaki tud vagy van neki de még nem hirdette meg akkor ne tartsa magában!