nem tudom meséltem-e, de tavaly munkából hazafele szeged elkerülő autópályán mentem! volt rajtam egy nike hátizsák, szépen összehúztam a 2 zippzárt a tetejére! elkezdtem tolni neki, 200 körül elkönnyült a táska, mondom lebeg... akkor írta az órám azt a bizonyos 308-at! hát hazaérve érzem hogy könnyű ám a táska hát szépen szétszórtam a tartalmát! 2 kajásdoboz 2 0,5L-es joghurt (epres) + a forgalmim! visszamentem autóval de esélytelen volt megtalálni! majd rá 2 hónapra, tolom a auchan-os kocsit csörgött a telefon! haver megtalálta a forgalmim! csak addigra már csináltattam másikat!
Sajnos nem, pedig nagyon mennék, hidd el ! Beszéltem délelőtt a szerelővel, az FI hibám azért volt mert feszült, nehezen járt a bovden. Az injektort kitisztították, a bovdeneket meg átkenik így elméletileg megjavult. Injektorszinkron meg szelephézag van még hátra, meg mondtam, hogy ha kell akkor cseréljünk vezérműláncot, ha már meg van bontva. Felrakták padra, teljesen jó értékeket mértek azt mondta. Még csinál 2 mérést is, az egyik a kompresszió a másikra meg nem emlékszem. Azt mondta jövő7 végére biztos kész.
A kocsim is elkelt ma, most néznem kellene valami 4kerekűt is. Ha esetleg tudtok valami jót 5-6kiló körül akkor szóljatok.
Nektek fiúk jó motorozást, ha esetleg jártok holnap Orosháza felé szóljatok, kaptok tőlem egy kakaót!
Most nézem hogy ma van nyíltnap a h.ringen, én még sose voltam ott!
Ha nem fagyunk szét az első 20km-en elmehetnénk bambálkodni!
Keresek 1997-es SRAD-ra teljes motort, 750-es, karburatoros. SURGOS ! Minden info jol jon, itt a forumban. Koszi !
kíváncsi lennék mennyi egy vez. lánc csere
A kocsim is elkelt ma, most néznem kellene valami 4kerekűt is. Ha esetleg tudtok valami jót 5-6kiló körül akkor szóljatok.
Nektek fiúk jó motorozást, ha esetleg jártok holnap Orosháza felé szóljatok, kaptok tőlem egy kakaót!
serulesmentes K6-K7 alkatreszek eladok
(idomok, lampak, tukrok, forgalmis vaz, kabel, labtartok, felnik, fekek, vizhuto, segedvaz, ulesek, tank, teleszkop, kormany, lengovilla, stb...)