Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

27.-én szombaton én még dolgozok 1000-rel .csak utánna indulok
két hét? há nem huszadikát mondtál? de nembaj. addigra melegebb lesz, jobban fog esni a sörike
két hét mulva megyek,remélem addig leviszik az árakat!
a tiszteletemre
nem csak igy sporolok 30 ezret 16 ot a teljesitmény adón, meg 2 havi biztositást..
úgylegyen!(gyanús ez a kivan vonva forgalomból duma.csak nem börtönben vagy?)
jah akkor ott se jobb amcsi árak kellenének
1,42-ért tankoltam ma.
hétvégén azért nem, mert kivan vonva a forgalomból.. majd április végén. de mehetünk. meg májusba mehetünk hungaroringen is
szar:S azthittem lesz valami fasza új. nincs e válság? 330 a benyó, ott mennyi?
ugyanmár!Pécs?!Az távolság?!nem.hétvégén már mehetünk is...
megint nem ment fel!
k10 ugyanaz mint a k8,k9! válság van,bár lehet magyarországon nem érzik?
nemnéztem. kiváncsi voltam hogy helyileg hollaksz hogy menynire esélyes hogy gurulhatunk e egyet együtt. de igy max a hringen
hogyhogy hol?hát otthon.milyen hülye kérdés...
bp XVI r.szentmihály...
mégegyszer probálom ezt a szemét képet
jah az nem érdekel nekem ugy lenne a topp motor, hogy a k6 fejidom, k8 farokidom, k6 kipuff. na az nagoyn kemény lenne kiváncsi lesezk a k10re
ja,neked k6 van
az ujhoz
az ujhoz vagy a régihez?
nem tom mi van a képpel,nem megy fel .
nekem van egy gyári kipufom tarcsiba
most mivan? most se lett kép. én most a bodisrol beszélek hogy bejön
he?
hát nemtom. nekem ez bejön de mivel még nicns führerschein ezért marad a gyári. és lehet hogy utánna veszek egy másik gyárit, szétvágom és kipucolom a besejét. mert a gyári kinézete nekem naogyn bejön.
a kép meg lemaradt
amit te linkeltél a megafone,az nem street legal,ha jol láttam.meg nekem hangos is ,itt van amit nálunk lehet kapni utcára is
na ittvan nekem ez nagyon bejön. bár most van egy másik is. az a márkája hogy MASTEK. keress rá googlén hogy mastek kipufogó és kiadja. magyar gyártmány, hungaroring motorsport sulinak ők gyártják az összeset