Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt csak a rohadt szél fúj... De hó nem hullik, és ez így is legyen...
na helyzetjelentés. pécsen szakad a hó mint a picsa. lehet mégse motorozok elöbb
akad olyan is. a 169 es a plafon. de találtam egy boltot ahol ugyan azt 155 ért hozzák. az az álmom. de egynlőre jó ez is. mert ez ebbe a boltba 50 máshol 90. ugyhogy ezzel elleszek. egy 10 évet tutti kibír
vesszett egy istenbarmaival lehet találkozni a közutakon, akik nem éppen csipázzák a motorosokat....
Nekem simán kiszólt egy nagy sötét autóból, egy "rövidebb hajú, üzletember" a hungárián a piros lámpánál, hogy ha a következő lámpánál is elégurulok, akkor lelő!
Hááááá mondom, akkor tekerd fel a stukkerra távcsövet, mert mire te a következő lámpához érsz ezzel a fostalicskával, akkor én már rég anyukám húslevesét tömöm az arcomba otthon vidéken....

Persze ezt nem mondtam neki, mert kinéztem belőle, hogy megteszi.....de az tény, hogy odapirítottam a gixernek....
Hello!
Van egy eladó üléspúpom Gsx-R 600/750 k4-k5
Szobabringa...erről a fórumos betonozásról csinálhatnál egy ilyen karikatúrás, rajzolós csendéletet...
Szerintem nagyon faín kis rajzot tudnál összedobni, de ne kapkodd el, hogy f@asszául nézzen ki...
Most a hétvégén küldtem meg 20 négyzetmétert betonnal.Én a sörözés részét vállalom ti meg a leszakadt derekakat meg a vízhólyagos tenyereket.
Engem szorított már le kopasz rohadék a Vácin....
Látta h nem tud győzni az AMG Mercivel erre bazd elkezdett leszorítani a szembébe! Mondom mivan gyökér, rárúgtam az ajtóra nagysatu és be az első után jobbra majd ami kifér... Nem tudott utánam jönni de az ajtaja kapott mert a csizmán a koptatóm ezüst lett
Azóta félek kicsit ezektől a versenyektől mert van aki nem tud veszíteni.....

Megnéznék egy ilyen fórumos betonozást
Háttérben letámasztva a gixerek mi meg ott izadunk Tutis garázsbeállóján
Úgy jöttem ki nem szarul anyagilag h sikerült felhajtani egy góré ismeretséget a biztosítónál. Tudtunk egy-két dolgot mókolni de ha ez nem lett volna akkor még én jártam volna szarul anyagilag amely komoly százezrekben lett volna mérhető!
oksa
Csak az menne.... a lényeg hogy ne forogjon a keverő, mert úgy szar támaszkodni rá..... Mindíg pofáraesek.....
Elém is fordultak már ki, szerintem szándékosan is, sajnos (tisztelet a kivételnek) a női sofőrők irgalmatlan birkák tudnak lenni, meg a fasztojás férfi autós gennyládák is (velem együtt.).
Mi lett a vége? Jól jöttél ki belőle adminisztratíve?
Csak nyertél..... ha mást nem, legalább hogy nem döglöttél meg ott helyben.....
Szobabringa ráadásul még trükközne is: Megfogná két ujjal a működő betonkeverőt... És a keverő megáll, de az alja kezd el forogni!
hamarhamar. excel alapján jó áras.
Most csinálom a webshop részt, estére megnézhetők lesznek az árak...Majd Ancsyék tájékoztatnak mindenkit.
Támasztani a keverőt és beszólni mindenkinek az menne mi?
Az kurvaolcsó....
kell nekem is
JA én azt nyertem h 3 nap kórház és azt h épp normálisan mentem mert a hülye pina elém fordult...
Fél évig még nekem kellett bizonygatnom h nem joval 100 fölött jöttem.
A legjobb az volt amikor rendőrségi meghallgatáson a picsa ilyet mondott h ö szerinte legalább 160-al jöhettem Mondom anyád megdöglöttél volna te is te gyökér mert átvágtam volna a szaros autódat a motorral......
Utálom a női sofőröket
De ezekből az Eco-drive szerkezetűekből van 100rongyos is nem? Mert én már olyat láttam sőt 160 a plafon azthiszem
Eladtam egy barátomnak, az feltámasztotta és most vad pályagép lett belőle
Vagy ha éppenséggel nincs suli sem
Ha szombatra esik, megyek! BNár még életembe nem betonoztam... Ideje
Ez fasza... akkor ma is egyedül vágom fel az ereimet......
Plüssmacit amit adtál, most dühből felhúztam a farkamra, ahogy ilyenkor szoktam....
És pucéran azzal rohangálok most az irodába sírógörccsel küszödve........ , , , ,