Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a biztos, ha ott maradsz az olajcserén. Én mindig úgy kérem, hogy beviszem, csere, és viszem... Saját szememmel látok mindent.
nem hogy csináltattnál valami magyar dobot, egyedire. egyik gsxr-es kolléga csináltatt olyat mint az enyém csak karbon borítással :) K4-re
Mi más
sztetek fullgasba mindig lecseérlték az olajat ha beírták a szervízkönyvbe? vagy cask beírták és nyertek rajta 10 tugót az olajon?,
Gondolom mucsosz drágosz.
Arra azé kíváncsi vagyok, hogy egy R77-es Yoshi dobot mennyié kínálnak
Jóótá!
Ezek a kedvezmények almás.Nem tudod kihasználni.Ha már van sportdobod megy a levesbe a bódis és a yoshi,ruhád gondolom van a telemetria meg a mérés csak akkor kell ha pályázol keményen utcára minek a gumi meg nem tuti de valszeg simán lehet olcsóbban venni okosban.Marad az alkatrész meg olaj de az alkatrészt cseszheted az 1db olajszűrő+légszűrő árából az 5%-ával még jól sem laksz a mekdönciben.
Talán a munkadíj ami jól jön de azt meg eleve drágán mérik me kereskedés így az engedmény pffff.

Jóótam vagy jóvótam
Látszik, hogy neked is József a neved!
én azért nem vagyok tag mert megoldom az alkatrész próblémákat, új gumira meg nincs pénzem 90-95%ost veszek aztán csókolom új se bír sokkal többet és lényeges az ár kül.
Aszontad, évi egyszer teljesen átnézik a vasad, olajcsere, minden... És ingyen.
majd marad és adok de ha megyek gasba akkor hozok még amúgy meg 6000 körül van a klubtagság és ilyen akciók járnak mellé....
alkatrészek (gyári és utángyártott) 5 %
felszerelés, ruházat 5 %
gumiabroncs (utcai) PIRELLI 10 %
szerviz munkadíj 20 %
gumiszerelés és centírozás 1 290.- Ft
CASTROL / MOTUL / MOL kenőanyagok 25 %
BÓDIS kipufogók 15 %
YOSHIMURA Japan termékek 10 %
AIM telemetria és köridőmérő 5 %
DIMSPORT RapidBike modul 10 %
RapidBike modul automatikus teljes fékpadi beállítása (69 000.- Ft helyett) 55 000.- Ft
évente ingyenes teljesítmény mérés (5 000.- Ft helyett) 1 alkalom
Pézé hoz csak...
olyat nekem is csóráljál :)
Értem ja megjöttek a gsx-r klubos matricáim meg a full-gas-os
Gyerünk Gera, ollózz!
Drága. és Castrolt tesznek a gépbe... Nem szereti a Gixxi a váltást.
zsír

kicsit kötekedni akartam feldobtad a labdát
2007-ben Magyarország legjobb motorszerelője, 3. helyezést kapta (a kupát a saját szememmel láttam), plusz a fia GSX-R-jét ő készíti fel a GSX-R Kupára... Meg övék az országunk leggyorsabb verseny Pannóniája. Minden versenyen elindulnak.
Ráadásul pofátlanul olcsón szerel, a robogóba egy teljes generált 25 000 Ft-ba megcsinálta, munkadíjjal, és anyagárral együtt... Még az idomokat is helyrepofozta.
Nem ma kezdte a szakmát... ÉS mindig minőségi munkát ad ki a kezei közül, teljesen megvagyok vele elégedve!
És vezeti a szervizkönyvem is
Ahm
Hollósra gondolsz?
most frecska vagy recska ?
csórinak de hülye neve van :) mondjuk itt is egyik csajnak elég fura neve van xD Forró Napsugár akkor egy fiatalabb kislány meg VAd Málna :D haverom lánya