Ezek a kedvezmények almás.Nem tudod kihasználni.Ha már van sportdobod megy a levesbe a bódis és a yoshi,ruhád gondolom van a telemetria meg a mérés csak akkor kell ha pályázol keményen utcára minek a gumi meg nem tuti de valszeg simán lehet olcsóbban venni okosban.Marad az alkatrész meg olaj de az alkatrészt cseszheted az 1db olajszűrő+légszűrő árából az 5%-ával még jól sem laksz a mekdönciben.
Talán a munkadíj ami jól jön de azt meg eleve drágán mérik me kereskedés így az engedmény pffff.
én azért nem vagyok tag mert megoldom az alkatrész próblémákat, új gumira meg nincs pénzem 90-95%ost veszek aztán csókolom új se bír sokkal többet és lényeges az ár kül.
majd marad és adok de ha megyek gasba akkor hozok még amúgy meg 6000 körül van a klubtagság és ilyen akciók járnak mellé....
alkatrészek (gyári és utángyártott) 5 %
felszerelés, ruházat 5 %
gumiabroncs (utcai) PIRELLI 10 %
szerviz munkadíj 20 %
gumiszerelés és centírozás 1 290.- Ft
CASTROL / MOTUL / MOL kenőanyagok 25 %
BÓDIS kipufogók 15 %
YOSHIMURA Japan termékek 10 %
AIM telemetria és köridőmérő 5 %
DIMSPORT RapidBike modul 10 %
RapidBike modul automatikus teljes fékpadi beállítása (69 000.- Ft helyett) 55 000.- Ft
évente ingyenes teljesítmény mérés (5 000.- Ft helyett) 1 alkalom
2007-ben Magyarország legjobb motorszerelője, 3. helyezést kapta (a kupát a saját szememmel láttam), plusz a fia GSX-R-jét ő készíti fel a GSX-R Kupára... Meg övék az országunk leggyorsabb verseny Pannóniája. Minden versenyen elindulnak.
Ráadásul pofátlanul olcsón szerel, a robogóba egy teljes generált 25 000 Ft-ba megcsinálta, munkadíjjal, és anyagárral együtt... Még az idomokat is helyrepofozta.
Nem ma kezdte a szakmát... ÉS mindig minőségi munkát ad ki a kezei közül, teljesen megvagyok vele elégedve!
És vezeti a szervizkönyvem is
most frecska vagy recska ?
csórinak de hülye neve van :) mondjuk itt is egyik csajnak elég fura neve van xD Forró Napsugár akkor egy fiatalabb kislány meg VAd Málna :D haverom lánya
Talán a munkadíj ami jól jön de azt meg eleve drágán mérik me kereskedés így az engedmény pffff.
Jóótam vagy jóvótam
alkatrészek (gyári és utángyártott) 5 %
felszerelés, ruházat 5 %
gumiabroncs (utcai) PIRELLI 10 %
szerviz munkadíj 20 %
gumiszerelés és centírozás 1 290.- Ft
CASTROL / MOTUL / MOL kenőanyagok 25 %
BÓDIS kipufogók 15 %
YOSHIMURA Japan termékek 10 %
AIM telemetria és köridőmérő 5 %
DIMSPORT RapidBike modul 10 %
RapidBike modul automatikus teljes fékpadi beállítása (69 000.- Ft helyett) 55 000.- Ft
évente ingyenes teljesítmény mérés (5 000.- Ft helyett) 1 alkalom
kicsit kötekedni akartam feldobtad a labdát
Ráadásul pofátlanul olcsón szerel, a robogóba egy teljes generált 25 000 Ft-ba megcsinálta, munkadíjjal, és anyagárral együtt... Még az idomokat is helyrepofozta.
Nem ma kezdte a szakmát... ÉS mindig minőségi munkát ad ki a kezei közül, teljesen megvagyok vele elégedve!
És vezeti a szervizkönyvem is
csórinak de hülye neve van :) mondjuk itt is egyik csajnak elég fura neve van xD Forró Napsugár akkor egy fiatalabb kislány meg VAd Málna :D haverom lánya