Szóval Te ebből pénzt akarsz csinálni... Így inkább ne is gyere. Ja, és többet ne is hívj, és a rózsaszín plüssmacit add vissza. Tudod amelyiket a múltkor odaadtam... Ja és az EMO klubba se gyere többet.
grátisz.... plusz viszek 3.698.000 Ft -ot a rend kedvéért!
Fizetek, mert ha ingyé hagyod magad az gyanús, és vidéken gyorsan terjednek a hírek....
Igy meg nem fog gyanút senki.....
Én tavaly csináltam kocsibeállót , betonkeverővel hozattam betont, akkor 15000 Ft volt m3-e és minimum 5 m3-t szállítanak ki. A keverőből talicskánkákkal hordtuk ki a cuccot, és kb. 3 óra alatt vágeztunk a 2 x 20 m2-es felülettel... Ha érdekel megkérdezhetem hogy most mennyiért megy.
Szia!
Én mennék hozzád dolgozni, teljes házfelújítás, medencetakarítással (külső belső medencéket), dzsákucci pucolás, szauna konditeremporszívózással, teljes festés mázolás, felújítás, fűnyírás, nappaliaszfaltozás, tetőtérátalakítás, pincekiépítéssel(egyszemélyes versenyistállót megszégyenítő, és porbaalázó szerszám és alkatrészbázissal ), hi-tech motorgarázs feltöltve a legújjabb modellekkel (motor, ill. csöcsös csajmodell tipusúakkal) Külön rakár (full autómata anyagmozgatással) kiépítése csak a motorgumiknak, motorszállító autóknak garázs építése, segglyukpolír folyamatosan...valamint vinnék némi készpénzt, hogy ne legyél zavarban miközben megy az építkezés...... , , ,
Ezt mind tavaszig gondoltam, utána jöhetnének a nagyobb beruházások!
Keverni azt tudok, betont még nem kevertem, de bajt az folyamatosan.....
De ha kurva okosakat kell mondani abban jó vagyok, és ha meg kell magyarázni valamit abban is..... ,
az oylan 85-90 rugo körül van. de lehet hogy mozog picit az ára de nem sokat. még igy is fele az itthoninak. de lehet hogy még az árából udok lefaragni. érdekel?
Fizetek, mert ha ingyé hagyod magad az gyanús, és vidéken gyorsan terjednek a hírek....
Igy meg nem fog gyanút senki.....
Minden telefonba jó?
Én mennék hozzád dolgozni, teljes házfelújítás, medencetakarítással (külső belső medencéket), dzsákucci pucolás, szauna konditeremporszívózással, teljes festés mázolás, felújítás, fűnyírás, nappaliaszfaltozás, tetőtérátalakítás, pincekiépítéssel(egyszemélyes versenyistállót megszégyenítő, és porbaalázó szerszám és alkatrészbázissal ), hi-tech motorgarázs feltöltve a legújjabb modellekkel (motor, ill. csöcsös csajmodell tipusúakkal) Külön rakár (full autómata anyagmozgatással) kiépítése csak a motorgumiknak, motorszállító autóknak garázs építése, segglyukpolír folyamatosan...valamint vinnék némi készpénzt, hogy ne legyél zavarban miközben megy az építkezés...... , , ,
Ezt mind tavaszig gondoltam, utána jöhetnének a nagyobb beruházások!
A 3g az mégfejletetbb konzisztencia?
Most megint az olaj a téma? 80 ezer? hány liter? nemdrága? ,
köszönöm
De ha kurva okosakat kell mondani abban jó vagyok, és ha meg kell magyarázni valamit abban is..... ,