Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fúúú... mennyit reklámoztam én a fastride-ot. Oszt egy "nem feledkezünk meg róla köszi" -t kaptam.
mester nekem nem kell semmi a pálya díj meg egy pár vágottslick 18 egresér meg a benzin. motorom ruhám van. cserébe telenyomom a motorom weboldaltervekkel meg a ruhám meg mindenem és elintézem hogy benne legyél a fastride-ba
jövő héten még itthon leszek, utánna düsseldorf-köln-budapest vonalon mozgok. Ha a budaörsi ikeához ki tudsz menni mondjuk 2 hét múlva csütörtökön este akkor ott oda tudom adni.
én egy kólával esetleg fantával (fél literes kiszerelés) tudom támogatni a pályázásotokat, cserébe a weboldalam címét kéne az idomotok két oldalára kitenni
Szponzor?
Én is azt keresek! Már beszéltem az összes vállalkozó barátommal, h lehet felületet venni a pályaidomon... Eddig nem tolonganak
Kösz papa!
Domino, plexi hogy jut el hozzám? Menjek át majd érte? Merre vagy Te?
Csopaki fehér rém?
Változó, de leginkább a csopak-veszprém-csesznek vonalon mozgolódok.
Akkor nem is vagy messze innen...merre szoktál sűrűbben gurulni?
Majd ha kijössz.
December végén már csak a karbonból volt nekik 1db, alu semmi...
Szia,
akkor mostmár nem is szerecc?
10e-be lehet venni integrált inexes hátsó lámpát! Bár csak K6-K7 600-ashoz írja.
És mikor adod kölcsön?
Szia!
Lusta, munkakerülő, falusi kis pöcs vagy röviden.....
nemsürgős. ráérős a téma. csak multkor nem mondtad biztosra hogy a citi is esélyes e. mert csak a casiot mondtad. csak kiváncsi vagyok
mennyire sürgős?
tutis bácsi. állampolgár órával van valami fejlemény?
Doki, hétvégén valszeg be tudok jutni a garázsba, most még hó torlaszolja el.. De gondolom ráér a betét, nem sürgős.. Majd ha kell valamikor beviszem neked..
hát ma még sajna autóznom kell. de majd este rámegyek amúgy most sokkal jobban érzem magam hogy jártak a motorok és éreztem egy kis benzinszagot. felüdítő
ez kifejezetten nem volt szép
Egyenesen gyógyszer!
Legjobb orvosság, én is mindig ezt veszem be ha taknyolok
Pedig jó nekik nagyon.