Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

46_doki. teis kezdesz akkora szopófos mester lenni mint a tutis:D de azért elgondolkozom ezen a rakétakilövőn. :D csak majd akkor jöjjön mindenki segiteni tartani amig felcsavarozom:D
Ha minden áron dupla kipuffot akarsz, akkor ezt ajánlanám.....
szóljál mikor mész motorozni. Rá vagyok kattanva most erre a K&N témára
Azazaz

Ja délután installáltam a K&N-t.
Tapasztalat: teljesen megváltozott a moci hangja terhelés nélkül is erőteljes szívóhang hallatszik és sztem jobban veszi a gázt.
Már allig várom h kinnt az úton rátegyem a 2. telit 9000-nél akkor van a legnagyobb szívóhanng úgy fog szürcsölni mint egy kibaszott kondásdisznó GsxR
hüjjjjegyejjek mi vagy te karate tigris ?
Új emelőszemek ha valakit érdekel írjon nekem vagy SpeedBike -k 2500 Ft/pár
nem tudja valaki hol lehet motornak eurotaxos árát nézni?
Szevasztok!

Hétfőtöl számítva kb. 2hétig nem leszek se fórumon, se mas-en........no nem ám oszt valami puccos téli nyaraláson leszek...... .....csak a gépem utazik külföldre.....szervízbe.....
2 qurva hétre....... kicsrélik a kijelzőt, vagy mit tudom én, hogy mit fognak csinálni......nem érdekel csak gyorsan csinálják és jó legyen.
Majd az otthoniról talán néha felnézek ide, ha az asszony odaenged.
felesleges a két dob. Ráadásul tényleg veszít a teljesítményéből. Mivel nem 1000-es, így érezni lehet majd a teljesítménykiesést.
A stockban is hiába két kipuff van az 1000-en, az egyik csak vak kipuff, csak fel van hegesztve a szabályok miatt (utcai kinézetre kell hasonlítani a versenygépnek) de csak 1 kipuffon jön ki a gáz..
Szóval ha jót akarsz akkor megmaradsz az 1 kipuffnál. Olcsóbb, praktikusabb, jobb...
Legalább megtanulsz driftelni.
Na léptem, visszaakasztom a kormánystabit, meg a power commandert! További "szép napot"!
Morék vitték el 10e-ért szétbaxott féltengellyel meg lejárt műszakival,törött ablakkal és felcspódott motorháztetővel.örültem hogy elvitték.Később ők már nem annyira.
Zoli.. nem toli:D bár a wartburgos eset után lehetnél TOli:D
toli.. ott valami világít... de a 20 cm hó az udvaron még ottvan:D
Csak mert jó vagyok ehüm egy kis napocska.
Jójó! Mondjuk a motorshow-ig van két hónap... Ha valamelyik spanodnak kellene még szóljál, és akkor egybe adom át az emelőszemeket

Zoli, nem csalódtam benned... Megvan még a Wartburg?
mindenképp szólok, annyi bizonyos ,h kell az emelőszem!
Én azért optimista vagyok... Na majd eldöntöd, majd szóljál
Ha kell feltolom csak segítséggel.Vagy szétszedem és kinn rakom össze.
Csináltam már sok hülyeséget életemben ez már nem oszt nem szoroz.
Nekem otthon nagyobb a lejtő és sárvédő nél fogva toszogattam arrébb azt szar 2t autót mikor már 25x lerobbant a garázsban.Igaz 5-en voltunk rá.
na ez jókérdés! még nemtom, évről évre szarabb, úgyhogy még gondolkodom rajta...
Jövő hét közepe-vége. Jövő hét, az a lényeg

Jössz a motorshow-ra? Mert akkor neked is oda tudom adni úgy, mint domino123 motorospajtásunknak
Ha te egy Astrát feltolsz egy kábé 20 fokos emelkedőn az utcára, aszondom kemííííny vagy! Különben éltem volna a lehetőséggel

Na ilyen a garázsunk. Nemtudom, hogy mennyire lehet látni...