Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ma lerántottam a leplet a Gixxeremről A robogóm csupa retek, de inkább az alig piszkos Gixxert tisztítottam lefele
Te barátom merre laksz Floridában vagy mi, nálunk 40 cm hó esett
Úgyhogy inkább hószánnal lehet közlekedni és nem motorral

Amúgy mi történt az emberekkel kicsit inaktív a társaság
Hello!igazad volt mentem ma a géppel és menet közbe meg veszi mindegyik sebességet,akkor tényleg csak álló helyzetbe nem lehet másodikat kapcsolni.köszi az infot!
csak egy gyors vázlat...
elküldöd a tankpad.hu-nak és kb 1 héten belül elkészítik..Kb 3500Ft-ba lesz szerintem.
Kafa!
Hol lehet ezt kiviteleztetni?
Tutiiis bácsii. tudsz nekem csinálni egy olyat hogy fekete alapon alul egy géesixer logo felül meg ez. a pécs stunt:) előre is köszi:D
Nem ezt csináltam a munkatársamnak, ez olyan Mizsis nem? Vagy kié legyen?
Ne is mond.Mi lesz így a február 28.-ai szezonkezdő balatoni utammal?
köszi!
Huu gyerekek itt nálunk óriás hóhelyzet van min 30 cm hó hullott pppf Mikor lesz már jó idő? báááááázzzz
sajna arról nincs képem, de mindjárt összelököm milyen volt
Nem mondod? Ez komoly?
Akkor azt biztos megint jól megcsinálták... Mint ezelött mi?
Mutasd azt a Rossisat
Gratula a vizsgádhoz.
Ahh a 887-oldaltól kell visszaolvasnom...
Fene a pofámat...
Pedig fordítva jobb lenne.Már vizionálok.1 hete csak zöldet rágok mint a kecske.
Valamit félreértettél, Te adod a hamburgert nekem
Ki mondta, hogy én ilyen tankpadokat akarok a motoromra venni?
Én másfélét rakok rá, és amire én gondoltam, olyat még motoron nem láttam vissza
Nem lehet.Most fogyókúra van 2 hónapig.Különben nem férek a ruhába.Már így is necces a méret.És még lehet elszánom magam felmerészkedem pályára.Hogy mutatnék bőrben.
hát akár egy hamburgerért is megkapható a licensz
A jogvédést hogyé mérik?
én ezt csináltam, de ez amúgy szimpla, munkatársamnak 3500-be egyedi Rossi-sat csináltattam, az nagyon jó lett..