Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ezeket kell nézni, én egyedi tankpadot csináltattam velük, saját tervezés, 2800 ft volt
na iylen korán megjegyzem hogy nagyon csúnyák:D speedbike nem akarsz egy 200 grammos arany láncot is ráakasztani a tükrödre?:D tuti sukár lennél:D
ocsmány mind...
Én ilyet vettem 4500-ért szalonban
Hello!
Eladó egy ÚJ GSX-R carbon-mintás tankpad.(Bontatlan) Ajándék volt csak mivel 2 lett belőle az egyik fölöslegessé vált. Ezért adom el. Nem tudom mennyit érhet, én egy 5000Ft körüli összegre gondoltam.
Köszönöm nektek doki, tutis, elissa, Gyula, atix83, macitm, és a többiek!
Ez nagyon Állatra sikeredett ki versike lett....GRATULA Cimbi...
És köszönöm a névnapi köszöntőt is....

Tegnap hívtak a cseh-ek, hogy megérkezett a gépem hozzájuk a szervízbe, és mál el is kezdték a 10perces munkát és mielőbb küldik vissza! Áhhhhhhh.....10percért kiküldeni külföldre......
mikor leraktam akkor még tökéletes volt,de szerintem is el kell vele indulni és úgy lehet kapcsolni neki,csak sajnos az idő nem engedi,tiszta jég az út mindenhol
LEGYEN MÁR TAVASZ
Azt jobb ha tudod, hogy az újabb kawákon (régieket nem ismerem) nem lehet álló helyzetben 2-est kapcsolni. Muszáj elindulni vele 1-ben és akkor tudsz. Vagy megálláskor nem veszed ki 2-ből.
Valami befagyott vagy rossz volt mikor leraktad.
Doki! Baóóódog név-, és nőnapot!
Áááááá..... ez jóóó
persze kuplung be,meg tologattam előre hátra is de nem mentem vele,lehet az kéne hogy gurulni vele és ugy,mert szeptember ota be se volt indítva.
Kuplungot behúztad?
Megmozgattad magát a gépet a fokozatok előtt?
Sziasztok!igaz nem gsxr-em van hanem 2004es kawa 636,csak egy problémám lenne!szeptemberbe leraktam a mocit,most elővettem és nemtudok neki másodikat kapcsolni,1est veszi de a többit nem.Mi lehet a gond?köszi a segítséget előre is!
ez cefet
Engem is írj bele motorosbarátom XD
Nincs igazad, én nem vagyok mindig-menős állat,
Hogy sportmotorral mindenkor, télen hóba járjak.
Elcsúszol a jeges úton, elrepülsz a francba...
Csak az autósoktól számíthatsz a tapsra.
Rendszám nélkül tudod, merészebb az élet,
Előnye, hogy egypárszor kivéded a Kéket.
Pálya idom, slick gumi, nyáron lesz a legjobb,
Csiricsáré festés lesz, ami téged feldob.
Hidegvér kell ide, legyél mindig nyugis,
Így mögötted lesz mindig, kollégánk, a tutis!
Ha tégedet más vonz, a stuntolgatós hoki,
Megtanít majd téged, a 46-os Doki!
Most hideg idők járnak, szakad kint a hó is,
Közülünk is valaki, csendben dominózik.
Nálam is hideg van, csendben nyomorgok,
Na erre mit lépsz, tisztelt szobamotoros?
Csak hogy jobban teljen a nap
Motorozik a fiú és a lány. Az elöl ülő fiúnak elromlik a kabátján a cipzár és a szél állandóan belekap. A barátnője azt javasolja neki, hogy fordítva bújjon a kabátba, így a szél nem tud belekapni. Így is lesz, mennek tovább, amikor egy kanyarban kicsúsznak. Egy közelben lakó fickó látja a balesetet, ő értesíti a rendőrséget.
- És élnek az áldozatok, mozog még valamelyikük?
- A pasi még mozgott, de amikor visszatekertem a fejét a jó irányba, az is elcsitult...
micsoda Literaturisták lettetek