Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire azért nem vészes a dolog.Nem kell ezrest utazgatni le lehet kérni a törzskönyvet a helyi fiókba is szerintem.nekem mikor lerohadt motorszám miatt új forgalit/törzskönyvet kellett csináltatni az ótómnak me megvágták vizsgán az ocsmányirodának lazán kiadták majd vissza.Csak kérvényeztem.
Lehet, hogy az ezer kilóméternyi menéssel olcsóbban kijössz, mint fél-egynéhány évnyi kőkemény fizetgetésektől...

"Ne félj egyet hátralépni, hogy utána előremenj hármat!"
Bemész egy kereskedőhöz és megkéred hogy bonyolítsa le az ügyletet és ennyi. Esetleg utald a zsírt a banknak. ha az eladónak nem tetszik egyik megoldás se, keress másikat.
És én nem is állítottam ilyesmit!
darage ezt hogy érted?
köszi mindenkitől a segítséget! Megbeszélem a tulajjal h kérjünk a banktól időpontot, amikor megvan irány a bank és majd akkor odaadom a lóvét addig semmit..... csak az a gáz hogy így megteszek 1000km-t mire meglesz a gép...
ha van törzskönyve a mocinak az sem biztos hogy minden rendben van a géppel , sajna én így jártam az autómmal , egy fél évet szívtam miatta...
Ja, és csak végdob lett cserélve, nem nyitott a rendszer.
nincs semmi okosság, meg szerintem nem is lesz. A szintemet bőven tudja a gép így is.
Domino neked van más is a motorodban szürő vagy esetleg powercommander? Csináltál valamit vele amikor rádobtad a nyitott kipuffot, vagy a többi gyári?
Igen,kiadja.
De a bankok többségénél időpontot kell kérni,nem lehet csak úgy betoppanni,hogy jöttem lezárni a hitelt,kérem a törzskönyvet!
addig ne adj át semmilyen összeget amíg nincs kitisztázva a motor, vagy a bankban add át a zsét, kezedben aláírt adásvételi, ügyintézőnél a törzskönyv, és a motor az utánfutón..
Ezért mondtam hogy lehet hogy csak pici gubanc van elhányta stb.És utánjárást igényel.De nem valószínű.Ha nincs meg minden akkor addig várok míg meglesz pénzt nem adok oda majdra.Van annyi gép a piacon hogy simán találok olyat aminek megvan mindene.
nem vettem meg a gépet még... 7végén ha minden úgy alakul megveszem. Viszont akkor az a megoldás maradt hogy megyek a tulajjal pestre és egyből adja ide a törzskönyvet ahogy kifizette a banknak a lóvét! Gondolom a bank a törzskönyvet egyből kiadja
mivel a motor hiteles, így te járhatsz sajna a legrosszabbul.. Ha az eladó nem tisztázza ki a pénzügyeket és pl nem fizet, a bank elveheti tőled a motort és értékesítheti. A bankot nem érdekli hogy az eladó tovább értékesítette a motort, mivel ezt elvileg a pénzügyek kitisztázása nélkül nem is tehette volna meg. Az adásvételivel csak annyira vagy biztonságban hogy polgári pert tudsz indítani az eladó ellen, de mégha meg is állapítják hogy fizesse meg a károdat az eladó, nincs kényszerítő tényező, azaz az eladón múlik mikor fizeti meg a károdat.
Szóval most mehet az imádkozás hogy tényleg ki lesznek tisztázva a papírok, vagy az eladó kilábalt a pillanatnyi pénzhiányból a motor eladásával és baszik rád..
A jóIsten áldjon meg téged, 5-6 apró gyerekkel ! Előre nem tudtál volna érdeklődni? Most jut eszedbe?
Új törzskönyvet csak az igényelhet,akinek a nevére az eredeti ki lett állítva!
Akinél a törzskönyv,azé a motor!
Ha arra megy ki a játék,megkeserítheti az életedet!
Menj vele a bankba a megírt adás-vételivel,te add át a lóvét a banki alkalmazottnak,és a te kezedbe adják oda a törzskönyvet.
Persze lehet,hogy egy becsületes ember,de erre manapság pénzügyeket alapozni meggondolatlanság!
Jó esetben vehetsz egy új törzskönyvet és sok utánjárás.Rossz esetben lopott a motor hamis papírral vagy banki a gép és fizetni kell még rá.Nem tom mért kellett nem tisztázott gépet megvenni.
Legyen aláírt adásvételi, meg a moci. Onnantól legrosszabb esetben pereskedés lesz az ügyből de ő ezen nem nyerhet.
Valaki meg tudja mondani hogy mi van akkor ha venni akarok egy motort, oda aodm a tulajnak a pénzt, ő adja a motort,de mivel van még a motoron hitel a régi tulaj azt mondja felmegy pestre elintézi a bankban a pénzügyeket és majd küldi a törzskönyvet(mindezt miután odaadtam a lóvét és elhoztam a motort)!Na mi van akkor ha nem küldi a törzskönyvet?Van abból valami haszna ha nem küldené el?Nem nagyon vagyok otthon ezekbe a dolgokba ,azért remélem érthető volt amit írtam,elég kacifántosra sikerült......
Szevasztok Gixeresek!

Látom mindenki úgy várja már a jó időt, mint a messiást.....
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gáz lesz a lapitopom nélkül... SE MOTOR, SE LAPTOP!

Oszi:
No Para! Nekem is kellene tükör a gépre, mert a jobb oldali 80km/h felett behajlik....elemzem is 1000-el, hogy hogyan tudnám ezt a technikát alkalmazni a rendszámtáblámra is....
No de most az én fizum is késik és ráadásul a KOCSMÁT IS BE KELLETT ZÁRNUNK! -600Ft lett az utóbbi 2 hónap vége...
Úgyhogy most az én fizum van csak, és most kell ám spóringelni 1000-el, pedig még gummám sincs a szezonra és kell egy hátsó fékbetét is, mert már csak a fém van rajta.

No de nem siránkozni jöttem fel....csak mondom, hogy én is néztem már hasonló tükröket ebay-en és 8000-10000Ft között bármikor meg lehet rendelni sok helyről!

Mindenkinek SOK türelmet kívánok a jó időig!
Fogadjunk, hogy matekórán írtad!
Nem picit, hanem nagyon.