Ezt miért irtad? Félsz az építő kritikától?
"Most biztos jön majd pár vérprofi társunk, aki nekiáll okoskodni. De egy hasonló helyzetben kiváncsi lennék, hogy ők megúsznák-e perec nélkül. A szájja mindenkinek lehet nagy, meg a versenypályán lehet májerkedni. Csak, ha egyszer a közúton van baj... Akkor nagy a baj. Ne adja Isten, hogy valaki ott előzzön eső után. "
Szeva,
jó kis buzis lesz, de egy perec után a helyreállítás annyiba fog kerülni mint egy komplett Barbie-s fodrászstúdió. A perec meg előbb-utóbb jönni fog ha az ember a határait feszegeti.
Semmi gond! Jobb is, hogy nem jöttél. Olyat meséltem volna. Majdnem eldobtam tegnap a Beccy-t. Eddig még csak pár embernek meséltem el, hogy mekkora kibebaszott nagy mákom volt. Kamionelőzés Mór előtt... 3 keresztben felfestett rázókőszerű biszbasz az úton, meg esős - nyálkás út, meg olajfoltok mindenhol. (Meg vagyok áldva ezekkel az olajfoltokkal.) Egyszer már sikerült eltaknyolnom egyen. Namármost... 100-as tempónál olyan szépen beszitált a motor segge, hogy pfúúúú.
Azt hittem ledob magáról, de húztam még egy kis gázt és egyenesbe jött. Nem szimpla csúszásos - drifteléses - sodródás volt, hanem rázta a seggét igencsak vadul. A kerék meg csak pörgött, nem volt tapadás. Autósok is meg voltak lepődve, láttam az arcukon visszapillangótükörből mikor megálltam Móron a lámpánál.
Most biztos jön majd pár vérprofi társunk, aki nekiáll okoskodni. De egy hasonló helyzetben kiváncsi lennék, hogy ők megúsznák-e perec nélkül. A szájja mindenkinek lehet nagy, meg a versenypályán lehet májerkedni. Csak, ha egyszer a közúton van baj... Akkor nagy a baj. Ne adja Isten, hogy valaki ott előzzön eső után.
Amúgy elismerésem! Ha lenne mindig örök benzinem tuti én is még a klotyóra is avval járnék. Kiszámoltad mennyiért vettél bele benzint ennyi km alatt? Azthiszem simán valamelyik újságba bekerülhetnél egy tartósteszt részbe.
Na nyaltam egy kicsit neked, élvezd...
Szia!
Jaja! fesszabályzó szarozott gondoltam nézzék meg azok akik csinálták, így kimentem lábon, csak még visszamentem vagy kétszer, mert nem lett jó!
Igazi vándorféreg vagyok rájöttem! Az elvetemültebb fajtából!
Na megyek aludni , már így is elég hülyeséget írtam Pá pondrók! Neked is szia Túrahernyó32!
Csá Nemnorma!
Elég kevés (autó)pálya van benne, inkább autóutak, meg egy pár 10.000 km város! Versenypálya nem érdekel, a motorhoz kapott oktatás is még megvan, jövőre azért lehet kinézek, csak félek nem lesz időm a sok motorozás miatt!
Komoly : kívánom mindenkinek, hogy legyen lehetősége ennyit menni, mert kúrvajóóóó! Meg érezze azt amit Én, hogy most már egy kicsit elég, majd jövőre folyt.köv.
Bazz legalább egy kicsit hagyhattál volna, hogy kiélvezzem a dicsőséget, erre itt felfedve a valóságot porig alázol mindenki előtt
Igazi Biggenyóoszi vagy ! , ,
Nna mindegy! Legközelebb finomabban tiporj szét , ne úgy mint egy férget!
Csókollak!
ThomAce! Bocsi,amiért ma mégsem gurultam el győrbe! Felkeltem amúgy,de láttam esik így visszafeküdtem! Így nem akartam begurulni! De most délután csapattunk egyet..
Ajánlom kutyát! Nekem ma jött meg a szettem!
D.I.D erősített X-Ringes lánc, JT/Sunstar lánckerekekkel! 15/43-as! 32 volt a szett! Meg vettem még tőle légszűrő tisztító/ápoló szettet! cakk-pakk volt 38500!
Szerintem jó ár nagyon! Érdemes megvenni,most akciós!
Csákány!
Te is buzisítani fogod a motorkádat?
Már szinte látom is milyen faszán néz ki a csillivilli pályaborítás egy combosabb zakkanás után! Csak óvatosan!(nehogy túl buzis legyen a festés ehe..ehe ), ,
"Most biztos jön majd pár vérprofi társunk, aki nekiáll okoskodni. De egy hasonló helyzetben kiváncsi lennék, hogy ők megúsznák-e perec nélkül. A szájja mindenkinek lehet nagy, meg a versenypályán lehet májerkedni. Csak, ha egyszer a közúton van baj... Akkor nagy a baj. Ne adja Isten, hogy valaki ott előzzön eső után. "