Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ismerős, apósomnál is hasonló a helyzet.
Nagyon durva, még ő sem tudja már hogy mi hol van, sőt azt sem tudja már, hogy milyen dolgai vannak pontosan.....
Most is ahogy kerestünk csövet, közben rátalált olyan dolgokra amiket nem is tudott, hogy van....
Sziiiiiaaaa!
Méghogy kicsi! Ekkora szerénységet! ,
Szerintem kamionozik.És a motor a platón van.
Ez igen!
Merre jársz , és mikor, hogy így rakod a km-eket?
Fater mindenes műhelyének 1/6-od része.....
Szia!
Szedd össze magad aranybogár! Nekem a legutolsó 2 kötelező szervíz között (36.000-42.000)3 hét telt el! ,
Látod? ez van ha állandóan itt lógsz és nem motorozol!
Nna puszi a seggedre!
Az idom versenyt Zema megnyerte szerintem. nem tudok Vele versenyezni.
Hát akár hiszed akár nem úgy találtuk a csöveket fater műhelyében.....én csak úgy hívom, hogy a mindenes.....aki ott nem talál valamit meg ami kell neki az balf.sz....:D
Volt egy vékony falú változat és egy vastag falú én a vastagabbat választottam, nehogy nagyon felmelegedjen és bajt csináljon az idom körül.....
egyébként rozsdamentes cső....
Jaja, ahhoz képest, h házi!
Milyen falú csőből csiáltátok?
Okéjjj, remélem addigra nekem is elkészül a brutál dobom...
Vagy a lánchíd utáni alagútba...
na te hiányoztál még...
mizu veled? Jól vagyol? Eltűntél vazze
melegfelvonuláson voltál?
Jó ez a kipuff verseny....lassan már idomverseny is...
ez már igen
puding próbája az...
Amatőr de tényleg jobban sikerült, mint ahogy vártuk....
Na ez a beszéd Oszi... ....összedumálunk egy napot és hívjuk a Tutist is.....bemegyünk valahol két 10emeletes panel közé és kinek mit szól.....
nem-nem
biztosan én nyernék ,
Szép munka!
én nyalis vagyok nekem ez is tetszik cső az igen különleges. gondolom valaki készítette.?
Most hallgattam meg a Mivv-es viditet és tényleg durva lehet a hangja, de vidiből ítélve a tiednek mély dübörgő a hangja, az enyémnek meg inkább picit ércesebb......de lehet tényleg te nyernél...
aha...persze...
Én benne lennék valamikor...
jó szemed van először észre sem vettem

az is narancs csak ugy látszik a kékbe,,,