Nagyon durva, még ő sem tudja már hogy mi hol van, sőt azt sem tudja már, hogy milyen dolgai vannak pontosan.....
Most is ahogy kerestünk csövet, közben rátalált olyan dolgokra amiket nem is tudott, hogy van....
Szia!
Szedd össze magad aranybogár! Nekem a legutolsó 2 kötelező szervíz között (36.000-42.000)3 hét telt el! ,
Látod? ez van ha állandóan itt lógsz és nem motorozol!
Nna puszi a seggedre!
Hát akár hiszed akár nem úgy találtuk a csöveket fater műhelyében.....én csak úgy hívom, hogy a mindenes.....aki ott nem talál valamit meg ami kell neki az balf.sz....:D
Volt egy vékony falú változat és egy vastag falú én a vastagabbat választottam, nehogy nagyon felmelegedjen és bajt csináljon az idom körül.....
egyébként rozsdamentes cső....
Most hallgattam meg a Mivv-es viditet és tényleg durva lehet a hangja, de vidiből ítélve a tiednek mély dübörgő a hangja, az enyémnek meg inkább picit ércesebb......de lehet tényleg te nyernél...
Most is ahogy kerestünk csövet, közben rátalált olyan dolgokra amiket nem is tudott, hogy van....
Méghogy kicsi!
Szedd össze magad aranybogár! Nekem a legutolsó 2 kötelező szervíz között (36.000-42.000)3 hét telt el!
Látod? ez van ha állandóan itt lógsz és nem motorozol!
Nna puszi a seggedre!
Volt egy vékony falú változat és egy vastag falú én a vastagabbat választottam, nehogy nagyon felmelegedjen és bajt csináljon az idom körül.....
egyébként rozsdamentes cső....
Milyen falú csőből csiáltátok?
Vagy a lánchíd utáni alagútba...
mizu veled? Jól vagyol? Eltűntél vazze
melegfelvonuláson voltál?
puding próbája az...
biztosan én nyernék
az is narancs csak ugy látszik a kékbe,,,