Kösz az együttérzést! Ne add fel! Hátha mégsem bukod be azt kis pénzt. Úgy látom nyüzsögsz a fórumon rendesen Nem kell már egyedül gurgulászni Nyáron én is szívesen csatlakozok hozzátok, ha lehet.
Köszi a jó szándékú kritikát.... Nálam sem kell ám szőrözősebb, de ez most 0Ft-ba került szinte, no meg némi idő....de most egyenlőre megteszi és annyira nem sikerült rosszul.
Most van fontosabb dolog amire költenem kell, így most ez válságmegoldásnak betudható.... ...majd egyszer talán csináltatok egy egybe csövet, vagy csinálunk.... ....most erre futotta.
Egyébként csak egy bilincs fog látszani az illesztésnél, ha majd az összekötő is be lesz vonva ezzel a sárgarezes valamivel.
Parkolóban nekimentek. Pont láttam az esetet, pont elkaptam a motort, nem dőlt fel. Újra kell festeni meg polírozni a hátsó idomot. Peppe megoldja majd szépen. Sajnálom a haverodat. Mielőbbi felépülést kívánok neki és a gépének. A rokkantsági felülvizsgálathoz kell most egy rakás papír. Szakorvosi vélemények, stb... Tuti, hogy elveszik a nyugdíjamat.
gratula, bár személy szerint én a tökéletesre törekszek mégha többe kerül is. Szerintem egy összekötőnek így kell kinézni, nekem nem tetszik ha pont ott van az illesztés ahol nem kellene lennie (sajna domino-nak is ez lesz majd az eredménye ha megcsinálja az összekötőt.) Persze így gondolom így semmi költség nem volt, max anyagár.. Azért gratula..
(nekem is vissza kell mennem Janóékhoz újracsinálni azösszekötőt mert nem tökéletes az íve..Én már csak ilyen kis buzi vagyok)
Akkor a hétvégi eredmény:
Fateromnak jutott az összekötő, nekem pedig a tartó konzol....hehe... ....én kaptam a könnyebb melót....
Hát nem volt egyszerű meló, de jól elvoltunk vele 2napig.....volt káromkodás, nevetgélés és SÖRÖZÉS......de a végén minden bosszús percet kárpótolt a hang....
Még fater is szabályzásig húzta a gépnek a fülét az udvarban, pedig ő még a régimódi elvet követi, hogy nem szabad gyilkolni..... ...de elgurult nála is a gyógyszer..
mindíg történik valami szar. hogy Történt? ki húzta meg és hogyan? Minden este kimegyek én is egy-egy körre amíg lehet. egyre kevesebben vagyunk az egyik haveromat elcsapták, egy kereszteződésben mindkét lába gipszben. voltunk a Mátrába két hete. Pályázni készülünk de nagyon döcögősen jön össze . amúgy meló, meló. ez van. látom rakod a km-eket szépen csak így tovább. én sem szoktam lerakni a gépet télen. ha plussz fok van akkor egy körnek bele kell férnie. októberbe megyek le felétek, de már nem motorral röviden ennyi. Miért járkálsz orvoshoz? remélem nincs baj!
Szia! Múltkor meghúzták a motorom hátulját. A kuplungkar megvan, fel is raktam. Tegnap még állítgattam rajta kicsit Peppénél, azóta jó. Amúgy megvagyok, jól vagyok. Péntektől orovsi vizsgálatok hada vár rám, jövő hét szerdától meg ismét meló. És még mindig motoron. Ha enyhe telünk lesz, lehet le se rakom a vasat. És veled mizújs?
Szeva Ace!
Ma semmiképpen sem, mert dolgozom....szombaton és vasárnap is.... ....moziünnep van....
Össze kell majd dumálni mindenkivel...
Egyébként Pesten lakom....Duna-Plaza-tól 10percre a sörözőnk.....Domino már volt nálam....igaz a sörözőbe nem jött el....úgyhogy lógsz még a páromnak egy motor bemutatással....
Hát összehozhatunk majd egy talit bárhol....
TomAce:
Nekem olyan 1,3-1,5 ezer az alapjáratom és néha én is úgy érzem, hogy leáll, de mivel szeretem a hangját hallani, amikor kuplung bent van, így még nem állt le.
Most a Yoshival olyan mintha nem is négy ütemű lenne, szinte az alapjáratát 2 ütemre lehet bontani.
Naggyon durva lett....
Domino:
Nagyon királyul néz ki az új dobod, már szinte hallom az érces-repedtes hangját......
Viszont a régi dobod sem semmi, mármint az én VAS-amon.....
Nem gyártattam még összekötőt, mert fater rámtelefonált még szombaton, hogy fiam dobd a hátadra az új dobot és hozd magaddal, addig nem alszunk amíg nem lesz rajta.....
Úgyhogy a hétvége eredménye az lett, hogy felkerült a YOSHIMURA amit Dominó barátomtól vettem.....azt a KU.VA MILYEN HANGJA LETT a katalizátor nélkül.......
Domino, TomAce, Peppe, Oszi.....valahol összefutunk és hangpróba....
Nálam söröző?
Mindjárt pároztatom a photttógépet a laptoppal és dobok képeket is.......
Az enyém ez: