Hát ez legyen a Te bajod. Gondoltam rákérdezek.
Motorkámat nem csókolgatom merthát koszos is, meg másra használom. Bár hátulról egész csinos darab... Kár hogy nincs ánu....
Szia Dominóegyketttőháárom!
Pff.. felébredni? azt sosem fogok! túl rémisztő lenne! mármint sajátmagam számára!
Csókold meg a motorkád, és mondd meg neki, hogy én küldöm! ,
Azzal az imbusszal próbáltam amit adtak a géphez. Ezexerint az se jó sokmindenre. Az tuti hogy ezentúl csak jó minőségű szerszámmal dolgozok, mert most csak egy pár száz forintos csavar lett kuka, de legözelebb kitudja mit vágok tönkre ha a mikkakakka szerszámokkal próbálkozok.
Rendes imbusszal is lejött volna, de a játékkészletekkel csak tönkre teszi az ember a motort teljesen. Szerszámot kell használni, nem olyat amit a barkács áruházban árulnak.
Remélem, hogy nem fogom én is elkenni....a plexi csavarokat már sikerült a multko....
Most 4napot vidéken leszek...faterral körbecsövezzük a gépet...és megcsináljuk hátra a kilépőt is.... Csőhajlítás, lángheggesztés, ide mérés-oda mérés.... Hááát szerintem lesz egy-két így vazzzeeeg, meg úgy vazzzeeeg közben....
Majd írom, hogy sikerült....
Én már a NASA-tól rendeltem álványos, befogós, krovás, inbuszvégű gépet...tutira megyek...
Okés...ha elqrom akkor megyek feléd és megmutathatod a trükköt...
Szeva Dom!
Köszi szépen, remélem mihamarabb fent lesz rajta....
Honapután megyek haza vidékre és csinálom a YOSHI tartó konzolját.....én már belőled tanulva racsnis imbuszfejjel lazítom a lábtartót....
Motorkámat nem csókolgatom merthát koszos is, meg másra használom. Bár hátulról egész csinos darab...