Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap 4-ig dolgozok
vasárnap nem lesz valami akkor ráérek
hnap gyere kunszentmiklósra motorozni ruszki !
mindig én "nyerek" te lúzer
ezt vésd az agyadba
Ja hogy csak visszaengedted a gázt és leharaptad a kormányt.

Nem mondta a tulaj hogy nem visszaengedni kell hanem húzni.Nem rángatni húzni finoman mintha bikát fejnél.
Nya felébredtél.Ez már kezd a hónaljkutyás izomszagú poénjaidhoz hasonlítani.
Gyakorolj mert még halvány önmagad vagy.De lesz még jobb is.
Én elmegyek pihengetni holnap olvasom tovább miket hordasz össze.
Helló!
A szobahernyó szerint a 650 és az 1000 -is korrekt, Én 1000 -est próbáltam (nem SV -t, hanem TL -t), de kettőnk közül Én voltam a fonnyadtfasz, egyesben lefulladtam, és laza mozdulattal felcsúsztam a tankra, de a bot, meg a zsák lentmaradt az ülésen, majd vissza, és az egész begyűrődőtt a seggembe , , azóta nem lepődök meg semmin !Nekem egy TL1000R mutatta meg milyen az igazi nemierőszak! , ,
De Te ettől még lehetsz túrapondró! ,
várjávárjá... injektálni = valamit valahova befele. kibefelézni nem lehet.
Á nem!
Sajnos /orosz/ hamarabb leszopatott, melőtt kiinjektáltam volna a kispunciját, úgyhogy ezt a harcot most Ő nyerte , én meg tapasztaltabb lettem, meg fáradtabb! ,
Sportmotoros kúrvarépák! Te is! ,
V2 puhapöcs? A 650-et nm ismerem de az 1000 ment mint a veszedelem, és az a hang nem hasonlítható semmihez.
Az ezres szíp nagyon bár én csóróban 650-essel kezdem.Szobacica szerint ez egyenlő a puhapöcs túramókussal de vállalom.
A-B be kényelmes és még formás is hátulról a kávédaráló.
Neki én se mentem, de valjuk be csinos darab.
Helló mindenkinek!
K3-as GSX-R600-ra keresnék jobb oldali lábtartó konzolt lábtartóval és féktaposóval együtt! Ha valaki tudna ebben segíteni meköszönném.
Apa kezdődik,apa kezdödik......
Na csak megtalálod a formád.
Helló orosz!
Látom lebuktunk , de ha emiatt leszállsz a farkamról mielőtt telibedurrantalak, akkor nagyon morcos leszek! ,
Puszillak, és tényleg nagyon finom vagy!
Itt még azért nem tartok. Majd esetleg télen.
Vagyogat.Egyenlőre én is szeretem bár hátulról nem megyek neki.
Na!
Alakul ez , végre valaki, aki meghágná a motorját!
Ha igazi férfi vagy szárazon nekimész! ,
Te perverz medvedisznóember! ,
hagyd..most teremtettem szexuális kapcsolatot a nemi szervem meg a szája közt
még a hatása alatt van
Kéne egy évjárat.
Szia!
Fáradt vagyok és lehet, hogy ez a baj!
Vagy lehet, hogy sertésinfulenza! , Na mindegy remélem rendbejövök! Nehéz ám ennyi válogatott faszságot összehordani!
Most nézem hogy sv-d van, hú de nagyon szerettem.
Szia tutis! (norrisz! )
Jólvan, jólvan csak vicceltem! Amúgy igazad van tényleg kurva drága ehez a motorhoz minden ami gyári. Tiszta lenyúlás ez a sportmotor téma, Én azért is csodálkozom, hogy a használaton felül miért költesz (meg még itt egy páran) extrákra, sportkipufogó, meg sportlégszűrő, meg sportlófasz..... amit bele is tankolhatnál+gumi+szervíz+ilyenek!
De az is lehet, hogy egyszerűen csak írigy vagyok, ami minden esetben igaz ehehehhh... .
Voltam 42000 -es szervízen a K7 -tel érdekel? , bár téged ez nem érdekelhet, mert neked a motorkából is eggyel jobb K8 van! na mindegy! csókollak! Azé' még lefekvés előtt simizd meg a mocikát árányvégű csákknoriszom! ,
Semmi seggnyalásra utalás és látens buzizás?
Öregszel vagy fáradt vagy és nem forog az agyad?Vagy csak eltévedtél?
Helló mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy gsxr 600 sradom és a futóműve el van álligatva, tudna nekem segíteni abban, hogy be bírjam állítani a gépet? Jó lenne nekem a gyári adat is! Sőt az lenne a legjobb!
Előre is köszönöm!