Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

he'?!
Ronda. Bocsesz.
off

Várom a reakciókat...

freemail
Ilyenkor jön jól a TeamViewer nevű aprócska programocska.
En is dolgozok de nem tudok progit telepiteni a gepre De mar elkezdtem olvasgatni a cikkeket

Megegyszer koszonom
perxe szívesen...a munkaidőbe belefér
Okés. Ha te mondod, akkor elhiszem.
színesben nm tetszett az összhatás...de bittos lex aki megcsinyálja neked
Máj néjm idz szmissz. Éjdzsönt szmissz!
Kicsiket bepofatlankodok Szoktam en ezt a topicot olvasgatni de nem igazan irok ide. Nezegetem ezeket a kepeket mar korabban is amiket elissa csinalt es nagyon bejonnek a kepek Ha nem nagy keres 1-2 kepet nekem is atvarazsolnal vagy valaki segitene?
link link

Nagyon szepen koszonom
Felismertelek ThomAce ügynök
Okés, köszi! Most én is szórakozok vele. Izé... Majd otthon fogok szórakozni vele, mert most dolgozom.
Délután majd mókázok vele...
3. 4. nagyon komoly!
Tyűűű de dúúúva! Köszike. Egy színesebbet is kérnékszépen akkor már. (ejjdepofátlanvagyokmi?)
így gyorsban...
cíp! Az egyik fotómból csinálhatna valaki nekem egy normális képet. Mondjuk ebből: www.thomace.com/H.Ring1.jpg
on

Gyorsváltó: Persze hogy gondolkoztam, valszeg jövő tavaszra lesz benne..100 ezer körül lehet venni bele kb.
Gyorsgáz: A gáz ugye úgy működik, hogy vana bowden, az tekeredik fel a gázkar végére, és ezáltal húzódik a gázbowden. A gyorsgáznál nagyobb átmérőjű a gázkar vége, tehát nagyobb hengerre tekeredik fel a gázbowden, az azért jó mert ugyanannyi gázzkar mozdulatnál nagyobb a gáz amit tudsz adni, tehát a gázkart kisebb mértékben kell mozgatnod..De a gyárit is át lehet alakítani gyorsgázassá, barkácsolni kell de nem olyan vészes...

bocsi az offért... ezeket nézd...duuuva
Sincsmit. Én is este "dolgoztam", tehát olvastam a témát...
Köszönöm a linkeket...asszem ma belevetem magam az olvasgatásba
nm tudom kiről beszélsz...
épphogy kapisgálom a témát...