Kicsiket bepofatlankodok Szoktam en ezt a topicot olvasgatni de nem igazan irok ide. Nezegetem ezeket a kepeket mar korabban is amiket elissa csinalt es nagyon bejonnek a kepek Ha nem nagy keres 1-2 kepet nekem is atvarazsolnal vagy valaki segitene? linklink
Gyorsváltó: Persze hogy gondolkoztam, valszeg jövő tavaszra lesz benne..100 ezer körül lehet venni bele kb.
Gyorsgáz: A gáz ugye úgy működik, hogy vana bowden, az tekeredik fel a gázkar végére, és ezáltal húzódik a gázbowden. A gyorsgáznál nagyobb átmérőjű a gázkar vége, tehát nagyobb hengerre tekeredik fel a gázbowden, az azért jó mert ugyanannyi gázzkar mozdulatnál nagyobb a gáz amit tudsz adni, tehát a gázkart kisebb mértékben kell mozgatnod..De a gyárit is át lehet alakítani gyorsgázassá, barkácsolni kell de nem olyan vészes...
Várom a reakciókat...
Megegyszer koszonom
link link
Nagyon szepen koszonom
Gyorsgáz: A gáz ugye úgy működik, hogy vana bowden, az tekeredik fel a gázkar végére, és ezáltal húzódik a gázbowden. A gyorsgáznál nagyobb átmérőjű a gázkar vége, tehát nagyobb hengerre tekeredik fel a gázbowden, az azért jó mert ugyanannyi gázzkar mozdulatnál nagyobb a gáz amit tudsz adni, tehát a gázkart kisebb mértékben kell mozgatnod..De a gyárit is át lehet alakítani gyorsgázassá, barkácsolni kell de nem olyan vészes...
bocsi az offért... ezeket nézd...duuuva
épphogy kapisgálom a témát...