Jaja. Ez a hátránya a fehér felninek. Amúgy most határozottan tiszta. Amikor castrolt használtam ugyanígy nézett ki a felni 100 km uán. Ebben most van úgy 2000 km tisztítás nélkül ( motult használtam ).
Láttad volna kezdetben az enyémet. Mindenhova jutott belőle. Még most is alig tudom azt a ragadós láncgenyót levakarni a hátsó felnimről. Pedig már alkohollal is mostam, de még mindig van rajta. Még jó, hogy kék színű a felnim, így nem olyan feltűnő. Valami jobb fajta lánckenőkütyüvel kéne lenyomatnom a láncot.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Vagy nappalt vagy mit :-)
A csavar nem lesz egyszerű eset!Ha van valami bontó a környékeden onnan a leg egyszerűbb!Ha nincs mezei csavarbolt imbusz fejű csavar és egy kis darab csőből kell egy ütközőt csinálni rá!Fontos mert ha nincs megpattan alatta a műanyag mikor meghúzod!
Hát ennyi!
Volt maradva régebbről polaris gyári lánc spraym az viszont nem szutykolt össze semmit!Csak brutál az ára
Vagy nappalt vagy mit :-)
A csavar nem lesz egyszerű eset!Ha van valami bontó a környékeden onnan a leg egyszerűbb!Ha nincs mezei csavarbolt imbusz fejű csavar és egy kis darab csőből kell egy ütközőt csinálni rá!Fontos mert ha nincs megpattan alatta a műanyag mikor meghúzod!
Hát ennyi!
Valaki segítene abban, hogy honnan lehet beszerezni a képen látható csavart?
Sikerült elhagynom:(
Előre is köszi!
Így nézünk ki fürdés előtt.
Gratula a friss tualjoknak és sok balesetmentest!