Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld ki a hondáék tisztitó folyadékát. Mindent levisz ami nem odavaló.
Azt még nem próbáltam. Eddig a motul vált be leginkább. A louisos senem volt sz@r de az messze van.
hogy nézne már ki Hófehérke...Fekete Péterként
felnimosás helyett fekete felni válts más színre
Sztem válts másikra...
Felnimosáshoz: benzin, benzin, benzin. Veszel egy rongyot belenyomod a tankba és nekiugrasz a felninek. Gyönyörűen lehozza és nem árt neki.
a repsol spray is fajintos...nm koszolja össze nkm most olyan van
Meg a menetszél.
Az.
Hallod neked a láncsprayt csapja igy szét a hátsó felniden?
Jaja. Ez a hátránya a fehér felninek. Amúgy most határozottan tiszta. Amikor castrolt használtam ugyanígy nézett ki a felni 100 km uán. Ebben most van úgy 2000 km tisztítás nélkül ( motult használtam ).
Nekem is ilyen a felnim állandóan!
Volt maradva régebbről polaris gyári lánc spraym az viszont nem szutykolt össze semmit!Csak brutál az ára
Hali! Valaki tudna nekem segiteni h a K3as évjáratu 600asomon milyen a gyári lánckerék áttétel? Előre is köszi!
Igen, most ilyen házi megoldás van benne.
Láttad volna kezdetben az enyémet. Mindenhova jutott belőle. Még most is alig tudom azt a ragadós láncgenyót levakarni a hátsó felnimről. Pedig már alkohollal is mostam, de még mindig van rajta. Még jó, hogy kék színű a felnim, így nem olyan feltűnő. Valami jobb fajta lánckenőkütyüvel kéne lenyomatnom a láncot.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Vagy nappalt vagy mit :-)
A csavar nem lesz egyszerű eset!Ha van valami bontó a környékeden onnan a leg egyszerűbb!Ha nincs mezei csavarbolt imbusz fejű csavar és egy kis darab csőből kell egy ütközőt csinálni rá!Fontos mert ha nincs megpattan alatta a műanyag mikor meghúzod!
Hát ennyi!
Helló!
Valaki segítene abban, hogy honnan lehet beszerezni a képen látható csavart?
Sikerült elhagynom:(
Előre is köszi!
Pálinkás jó reggelt!
Így nézünk ki fürdés előtt.

Gratula a friss tualjoknak és sok balesetmentest!
Hellooo hellooo
Szép masina :)
Gratulálok a szép új vashoz!
Szép reggelt Gixxer-es csajszi!
Jó reggelt...