Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm köszi...
szép motor szép regel..
Szép reggelt gixertársadalom
GRATULA!
Nagyon zsír a géped!
Sok-sok balesetmentes km-t......üdv köztünk!
Köszönöm Én is a Motulon vaciláltam hogy 5100 vagy 7100!
grat nagyon szííp a mocc.
komolyan?hova?megyek én is...
Gratula üdv köztünk
sziasztok nem érdekel valakit véletlen egy 52 es spool kék fekete bör ruha ..30 ért? alig használt . idén csak..... a nadrág csak kétszer volt rajtam
tudom hova kell menni lopni
jó a szemed
szép sok balesetmentest
milyen puig plexid van ? nincs vmi infód ? mert nekem is tervbe van csak 2 néven fut a púpos füstös meg fekete ...... egy ilyen pont jó lenne :)

nappali: jól láttom h valtermoto rendszámtartód van ?
a legszebb színt választottad... ..yoshit rá...
50ért csinálnak neked tri-ovalt Mastek,Egrus...
nekem ugyan így van a k8ashoz a magyar könyv az még a K6-K7 az angol meg K8ashoz való
Röviden nem lehet de vegyél fel msnre és segítek
Sziasztok!

Büszke tulaja lettem egy GSX-R 600 K4-nek!Elötte GSX-F 600 volt, ég és föld, de sokkal jobb,de sokkal!
Mindjárt kérdésem is van, valami kiput 50-ig bezárólag elsősorban trioval érdekelne, akár használt is!
Köszi!
Üdv.
Csiri
Na én is azzal voltam gondban, bevittem a szervizbe és ingyen beszerelték pikk-pakk, csak hát nem voltam ott és nem láttam, hogy hova.
Én is most motult raktam bele, előttte castrol volt, de mostt kicsit finomabb a váltó tőle.
én yoshit tettem rá és nagyon tetszik a hangja. Merem ajánlani neked is!
Sziasztok!

Valaki le tudná írni nekem K6-os gsxr-en a váltás segítő lámpa programozását röviden?

Érdekes, hogy a K6oshoz kapott users manualban a K5ös műszarfala van részletezve...
Gratulálok a Gixxer-edhez! Széles utat!
Amennyire én tudom 12 000Ft a bukógomba, 3000Ft az emelőszem, 50 000 a lábtartó. Rendszámtartó nem tudom mennyi.
Sziasztok!

K6-os gixerre hanyas átmérőjű emelőszem való: 6-8-10mm?
A linken található árlistára kattintva a sportmotor apró rovatát hozza be fullosan, semmi konkrétummal.
Gratula hozzá!
Hali,

4,5k km, K6.
Kicsit föle volt a másfél gurigának, viszont szalonállapotú a gép.