hát ööööö normlis nagy polir gépel mert ö festö......
és 3M ES POLIR PASZTÁVAL ABAN VAN 8 FÉLE .. ÉS ASZEM A 2 ES EL PONT AZal NAGYON FINoM EZÉRT A BURÁT IS MEG TUDTA.....
a polir ? mert azt a barátom ingyen meg csinálta..... csak tartanom kelet a bukot ami nem volt könyü.. negyed oráig forgatva ép még ö gépel szenvedet rajta na jo egy colát kapot érte :)
helló ma jöttem rá hogy biz ti a lámpát is fel tudják polírozni...
mert ma szerelmes lettem egy held karbon bukóba..... el is hoztam stb csak tanulatlan barom... eset az eső és a kamrában vetem le ami avval járt hogy rögtön fel is baztam az új bukót a vas malteros gerendának levétel közben mert nehogy ázzak még leveszem kint.. aztán jo hogy a kb 30 perces bukót öszebaztam és még jo hogy a plexit....
el is szaladtam rögtön fel políroztatni és azért a Nagyát le tudták hozni ami már nagyon jo mert nem láttam ki..
szoval neked ha csak aprok.. akkor fasza lesz ott is az a lényeg.....
Szia.Semmi különös.Két hét kórház,utána egy hét itthon csővel és tasakkal a vesémben...De azért köszi,már jobban vagyok..Ma kivették végre a csövet és már jobban vagyok:))))))
Helló!
Polírpaszta? vagy vannak gépi eszközök erre, szerintem a búrát is fel lehet csiszolni tükörre, menj el ahhoz akit ajánlottak, kérdezd ki én ezt tenném.(Volt régebben egy műsor a polírozásról beszartam mit ki lehet hozni egy matt szar felületből, szerintem a te gépedből is lehet szalonfelületet kicsiholni :)
Oksa...Jó Éjt...én is felkelek 6-kor, mert tök jó utána visszafeküdni... Amikor még suliba jártam, és reggel korán keltem, akkor mindig olyan jó lett volna visszafeküdni.....ez most így van amikor melóba megyek is.....ezért néha felébresztem magam amikor nem kell mennem dolgozni és így teljesül a vágyam VISSZAFEXEM.....
és 3M ES POLIR PASZTÁVAL ABAN VAN 8 FÉLE .. ÉS ASZEM A 2 ES EL PONT AZal NAGYON FINoM EZÉRT A BURÁT IS MEG TUDTA.....
mert ma szerelmes lettem egy held karbon bukóba..... el is hoztam stb csak tanulatlan barom... eset az eső és a kamrában vetem le ami avval járt hogy rögtön fel is baztam az új bukót a vas malteros gerendának levétel közben mert nehogy ázzak még leveszem kint.. aztán jo hogy a kb 30 perces bukót öszebaztam és még jo hogy a plexit....
el is szaladtam rögtön fel políroztatni és azért a Nagyát le tudták hozni ami már nagyon jo mert nem láttam ki..
szoval neked ha csak aprok.. akkor fasza lesz ott is az a lényeg.....
És esőmentes napot...
Polírpaszta? vagy vannak gépi eszközök erre, szerintem a búrát is fel lehet csiszolni tükörre, menj el ahhoz akit ajánlottak, kérdezd ki én ezt tenném.(Volt régebben egy műsor a polírozásról beszartam mit ki lehet hozni egy matt szar felületből, szerintem a te gépedből is lehet szalonfelületet kicsiholni :)
Jó befejezem...