Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok abbahattuk doki nem beszínyi francé no.. nem habad..
Elle a dit quelque chose.. Je me suis imagine que...
igen olvastam.....LokiTom kicsit félre is értelmezte, ha jól értettem....
Merci. Je le vois á cause de cela encore vous ne dormez pas.
Még 1,5 óra és vége a melónak....
Go home, with my GIxer....
mondtam vmit...pár órával ezelőtt,hol alkalmazd a nyelve(d)t
moi aussi..
Je suppose que vous posez pour dormir déjá je ne vous dérange pas avec les questions supplémentaires ainsi. Bonne nuit.
A 7en megyek ki hozzájuk shopni.. 27.-én éppen itthon leszek.. persze mehetek de majd idő függvénye.. nekem ott mindig van helyem..
Az piálást inkább hadjuk.....csütörtöktől-vasárnapig ittunk úgy mint a szivacs....kész vagyok....inkább a fagyi...
Les courses s'en sont lassées beaucoup, vous êtes la route?
Je commencerais s'il serait fait de la glace encore...
P.ringre nem akarsz kinézni 27-én: Bogiéknál ( http://www.bogy.at/ ) sz'tem van még hely. A nyalnivalót állom.
www.motorkar.hu, vagy kérdezz a gyorhajtás vagy biztosítós topikban, ott gyakrabban olvasom.
most ettem meg a maradék fagyit.. de Graz mellett vagyok amúgy.. shoppingban voltam meg a suzuki motorban..
Je suis vene.. je suis fatigue..
Fagyi hétfőn? zárás hónap tizedik napján? Inkább igyál egy sört úgy hat korsóval.
Hát egy fagyi az most nekem is jól esne....még csak most zárunk és még milyen messze van hajnali 1óra....
Megyek is melózni, hogy mihamarabb végezzek...
Nyúlányka Grazban fagyit nyalogat.
Nyúlányka, csak nem motorozni voltál ilyen sokáig? Várhattam így a válaszodat...
üzenőfalra is nyomasd.. hátha ott a Professzor Úr..
Sziasztok,
Biztosítókkal, kárrendezésekkel kapcsolatban nincs valaki képben?
Hehe
Ez építve lett
Azt nagyon megköszönném!
jó volt ez a talmácsi day ha nem 6-7kört ment volna csak:S de azért így is egy élmény volt látni és hallani egy gp motort:)