Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi baja nem lesz, nálam az élő példa
Meggyüttem. Szereztem Talmácsis aláírást. Pontosabban öcsikém által szereztem. De ez csak részletkérdés. Én már nem fértem oda. Őt meg megismerte a Talma menedzsere, aztán bevitték. Aztán ott volt bent egy ideig. Lefotózták a motorokkal, beszélgetett a Talmával, stb...

Én meg motoroztam addig egyet a környéken.
Ja ás már így néz ki a vas
Jaja,ezen elgondolkodtam most,csak Tibi mondta,hogy nem biztos hogy jó az idomnak,ha ki lesz könnyítve fúrkálással....
Van egy pár eladó holmim!
Jobb oldali Air box:Ici pici törés!(javítható)
Jobb oldali Air box takaró idom:Ezen is van törés de műanyagos simán javítja.
Bal oldali Airbox:Törött(Szerintem javítható)
Jobb oldali villa:Hibátlan!
Bal oldali villa darabokban:Alsó felső része kicsit hajlott de szakember lehet meg tudja csinálni.
Hívj:06703213352 Vagy írj:Attila8805@freemail.hu-ra és az árakat megbeszéljük.
Na de ELISSSSSSA.....
pfffűűűű.....most olvasgatom itt vissza......szal ki fantáziálgat rólam és Lokiról és mit is.....
csak fejidom és farokidom kéne neked. Kivágni, lámpa bele, festés oszt csá. Pályára csak pár csavarral lekapod és felpattintod a full pályásat..
Én 6000 km nél cserélem és 2 dl olajat benyalt a vas pedig nem is téptem neki annyira
1000 km-enént kb. 1-1.5 dc-t. De mi sűrűbben cserélünk olajat,mint az előírt.Felét párom súgta:))))
Ancsy szeretnék egy őszinte választ kapni elég sokat pályázol olajcserétől olajcseréig neked szokott olajat elfogyasztani a vas?
Sziasztok.Tud valaki jó minőségű utcára is alkalmas,lámpa helyeivel kivágott idomszettet jó áron?k8-as 600-asra kellene.
nekem erről meg ez jut eszembe
Hát ez hattalmas!
Louis de Funès-ről ez jutott eszembe
Ez
Te jössz!
Inkább ezt neked:
a mai világban...nm lenne meglepőőő
Azt hittem azon fantáziáltál, hogy én meg a doki.
jahhh...nehogy félre értsd... ck nm értem mit beszéltek...lenni én madar
Jaaa! Louis de Funies ő egy nagy francia volt!
franciázni nm itt kell...hanem az ágyban
Mi van Je ne parle pas francais.
J'attends votre réponse ma question précédente....