Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az....a lámpabúra is műanyag és azt nem tudom, hogy mivel fogom leszedni! ?
Ötlet valaki? Azon kívül, hogy vegyek újat.....
Egy barátom pont most mondta telefonon, hogy tud egy helyet ahol 5600Ft-ért megcsinálják a VAS-ra a polírozást. Ettől függetlenül nem vagyok nyugodt, nem szeretem más keze közé adni a VAS-am, mert nem biztos, hogy mindenki úgy kezeli mint én....PIHE PUHA LÁGYAN...
Már megvan május óta a VAS és a kocsmánkba már elértem azt, hogy úgy nézik a vendégek mint a kisgyerek a porcelánfigurákat a polcon....hátratett kézzel és odahajolva...
Eleinte mindenki összetaperolta....és szóltam nekik, hogy "ti örülnétek ha körbetapiznám a csajotokat?"....NA UGYE, HOGY NEM....AKKOR EL A ZSÍROS KEZEKKEL...
Na skacok!
Már csak egy hűtő kell és kész a vas!
én sima gépi poliral csináltam .. de szerintem a vizes se rossz....
vizespolír?
Helló!
Szerintem bízd hozzáértő emberre, persze nézd, hogy mit csinál, és hogyan, a következőt már te csinálod! A haverod gépén tesztelve természetesen!A tökön szúrt haverod gépén....
áááá én nézni akarom őket , ,
vízes polos hajtás? ,
Sziasztok!

Nem tudom, hogy Seszty felrakta-e ide, de hátha nem!
AUGUSZTUS 23-án (vasárnap) a "Vasárnap esti" motorozás keretein belül lenne csajos motorozás a ringen! CSAK CSAJOS...
"Legalább 30 fő leányzó kell, különben nem lesz belőle semmi.
Regisztrálni az info@csajokamotoron.hu-n lehet.

Az infók itt vannak:
http://www.csajokamotoron.hu/i... ... newsid=506
Jövő hét elején tudni kellene hány érdeklődő van, különben rendes vasárnap esti motorozás lesz.
Aki tudja tegye ki fórumokra, szóljon azoknak, akikről tudja, hogy várják ezt az alkalmat."
Jó lenne, ha össze lehetne hozni ezt a délutánt, tavaly 45 lány volt fent ilyenkor a ringen! Égjen a forró drót, adjátok tovább, hogy meglegyen a létszám!
KÖSZI
én is jártam már igy a k1 mel
polir le viszi csak a lámpa bura kérdéses mert ha műanyag nem tudom akkor gázos..
Húhhh basszus, hosszú lesz ez a mai melónap.... alig szoktam inni alkoholt egész évben és most ez a 4 napos piálás haverokkal szétvágta a gyomrom.... és még a Drágám is csupppa karcos....
Ezt magam is megcsinálhatom ,vagy bízzam hozzáértő emberre?
Hello mindenki!

A segítségetekre lenne szükségem. Most raktam fel egy üléspúpot a K1-es 600asomra csak nagyon zavar az idom és a púp közötti távolság. Nézem a neten a képeket és sok mocinál az nincs! Hogyan lehet ezt legegyszerűbben megoldani? Gondolom hogy a kis gumi gyűrű miatt van viszont azt ki lehet venni sértetlenül hogy esetleg valamikor vissza lehessen tenni? Köszi előre is...Heeeeeeeeeeeeeeelp
Akkor sima polír is megteszi szerintem
Uhhh....köszi tutis!
Kipróbálom akkor ezzel hátha eltűnik...bár nem hiszem, hogy mélyek a karcok ugyanis nem érezni még körömmel sem, de ha a napra kiviszem akkor nagyon durván látszik mindenhol, legfőképpen az orr részen és a plekón.
Akárhányszor ránézek legszívesebben tökön döfném magam.... de én csak jót akartam neki...
vagy polírozni kell, vagy pedig ha méyebb a karc (nem szabad akkor polírozni mert eltűnik a lakkréteg kend át xerapol-al
Ez kitölti a karcot, átlátsz, tehát mindenhol használható.
Intim kérdés volt.....ezért kérdeztem franciául...
Remélem tényleg eltűnik polírral, mert ha nem akkor Peppének hamarabb lesz munkája, mint terveztem.....
Beszéljetek már magyarul ha magyarok vagytok..
Nyúlányka:

Parlez-vous de toute facon en francais ?
Tényleg jó volt Abádszalókon..... szép hely, jókat lehet vizisportolni, motorcsónakázni...mi is húztuk egymást "fánkban" olyat estem, hogy 2bordám repedt... de megérte, mert mert nagyon jó képek készültek és nagy élmény volt a haveroknak is.
Ja és nagyon szeretik a lányok ott a motorokat.....mert amikor visszajöttünk és kikötöttük a hajót közben 3 lány nézte a szépséges GIXEREM egy Ferrari és egy X6 között!
Az esti bulizós légkör viszont egyáltalán nem felhőtlen, a 4 nap alatt minden este belénk kötöttek.....igaz egyforma egyen pólónk is volt, de nem e-miatt....
Salut Eli..! ca va..?
Bonjour Dr! Merci beacoup..
Abádszalók jó hely uhhh... polírral el lehet elvileg tűntetni...
Sziasztok nagyok!
Rakódik össze a vas és van egy pár gumicső a tankból amit nem tudunk tenni
Ehhez kellene egy kis segítség!