Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami polírcuccal el lehet tüntetni.
Üdv Mindenkinek! (Nyúlánykának is...másik szép hölgy tagunknak Elissa mellett.)
Nem voltam egy ideig, ugyanis 4napos detox partyn voltam Abádszalókon egy barátomnál...
Közben pedig imádott VAS-am is eszembejutott a garázsban, így egyik nap gondoltam lemosom róla az odavezető út porait.
Haverom adott szivacsot, hogy ezzel moshatom......ő is ezzel szokta mosni az verdáját! NEM KELLETT VOLNA!
Mosás után FULL HAJSZÁLKARCOS LETT AZ EGÉSZ FÉNYEZÉS! Majdnem vízbeöltem magam.....
Kézzel nem tapintható, de nagyon látszik és a fénye is megkopottnak látszik.....még a fényszóró búra is full karcos! Mondja légyszi valaki, hogy valami polírcuccal el lehet tüntetni!
eladó a SRADom, ha valakit érdekelne: http://www.hasznaltauto.hu/3170578_suzuki_gsx_1998
az rejtély számomra is ... de sztem még peppének is
mikorra lesz kész?
ez a régiii a mostani még nix kéx...de az alapszínt már láttam...és baziiidurva lex...ha egyszer befejezi
e most Peppe új festése? Van róla totál kép?
király 1000 vs 600 lettjobb...
Sziasztok,
600 k4 be kell xenon izzó kompletten beszerelve. Tudtok ajánlani céget aki forgalmaz és beszereli nekem? (lehetőleg BP környékén, korrekt munkával)
Meghát ugye akkor nem két motorra kéne költeni, hanem csak az enyémre mondtam neki hogy csak egyféleképpen motorozhat, sőt még meg is kapja a 600-asomat. K9 1000-est kell mellétennie a garázsba
megértelek...
szerintem is hozzáállás dolga az egész. Majd belejön, mint kiskutya az ugatásba...
Én meg legalább kipróbáltam egy sv650-et.
Az én párom csak akkor motorozhatna, ha előttem is motorozott már. de mi már 11 éve együtt vagyunk, szóval erre nincs esély
Sose bocsájtanám meg magamnak hogy megtanítottam motorozni és a motor miatt legyen valami baja..
I LOVE GSX-R 600
hátul más mint elől. Vegyél neki utaskapaszkodót, abban biztosabb a fogás, nem fog annyira félni..
(ha belegondolok hogy majdnem merszen (hringen) én is felültem cimbi mögé az 1000RR-re mert volt 10 perc utasmotorozás - szerencsére nem volt rajta hátsó lábtartó)
hmmm... mien szerencsés vagyok h gyerekkoromba megfertőztek bár nekem beszélhetne bárki bármit ...amit akarok azért addig küzdök míg meg nm szerzem... persze veszélyes...de ugyanígy gyalogosan, autoval és bármivel az...folytonos veszélynek vagyunk kitéve... ennyi. pl. mikor jártam tanf.ra akkor egy 30éves csajszi is vizsgázott...kapott a pasijától egy 125 choppert... sztem sosenem késő semmihez...
mi azért próbáltuk meg, mert mögöttem fél naon, és így talán megérzi a gépet és bátrabban ül fel mögém is.
Pár havonta asszonyban is felötlik a gondolat hogy motorozna, de mindig lebeszélem, utcán életveszélyes, pályára meg kell a motoros múlt.
hát ha kedvet kapott...majd lex neki saját is ...bár én vmi kisebb ccm-es motorral kezdeném a tanulást
jaja meg tőled .
de mé mindig a másé köll?
a gixertől hama kábulatba lehet esni
gondoltam rá....
Nem, ez azt jelenti hogy lesz egy 1000-es géped
Halihó!

Tegnap asszonykám felültettem életében először a kormány mögé.
Kicsit rábasztam, mert este már kérdezte mikor megyünk legközelebb.... lehet hamarosan nem lesz motorom?