Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mááááj presssissssszzzzz...
A sziszak a miénk nem agggyuuuuk.. szép sziszak szejetünk mi téged.. a sziszaknak hatalma fannn.. mágikusz..
aba én is lehet lennék ,
szeretem az újdonságokat...
már körműnyi se tudok.. baszki de motorozhatnékom van.. és még 3éj..
tán kész a verda?
Deho hajtotok.. nem hajt is senki sehá se.. fölűnyi a motorra oszt nyelezni a vasat.. ez lebeggyen előttetek.. én éppen most lettem szerelmes egy versenysityakba meg egy akra a dobra-ba..
Ma voltunk fóton és kimentünk a Ringhez!
A 10:20-as "futam"-ot megnéztük hát mit mondjak nagyon tetszett attól függetlenül hogy nem tudtunk bemenni a pályához.
tőlem hajthatsz.. .
ugy se álna velem szoba.. biztos ..
kopasz nagy hasú vagyok . ,
sok sikert amugy
Szájbergyereknek lehet szájberszerelme. Én meg amúgyis közelvagyokdeigennagyon. Fehérvárról 1 óra alatt ott vagyok, ha lassan megyek. .
Há me mé.. cyberlove-ja lehet nekijje is.. max. kiirtod belü egy vírusirtóval.. amugy meg ne hisztizzé meee messzi lakik amugyis.. no..
tenkjú..
Bázzz... Attól, hogy Szeptember végén akarsz menni BP-re, attól még most is jöhettél volna.
Héló! Én akarok Nyúlánykára hajtani! .
jo a tetkód.. a többit meg nem is mondom ... , , , ,
Kicsit messze. Nem nagyon. Igazából szeptember végén megyek Pestre, ezért nem akarok most menni.
Há' de biztosan, ha végigmegyek rajta a Beccy-vel.
Mogyoródra..? nem fáj annekijje..?
Az messze van? 177Km nekem, ha lehúzok együtemben odáig. Pedig nekem még be kell mennem Pestre, ki kell mennem Fótra, aztán Mogyoródra. És még haza is kell majd jönnöm.
Nem megyek. Kicsit messze van nekem. 160-170 km. Majd legközelebb
Én most épp punnyadok, pihenek a holnapi napra. Jössz H.Ringre? Reggel 6:30 körül indulok Ásványról. Tatabányán megállok valamelyik kúton.
Mi ez a kihaltság? Csak nem mindenki motorozik?
Ikercsapás
az már tuti hogy nem te nyersz