Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek fém fékcső a masináján..?
ülj vissza a malacra, szánalmas amit művelsz, senki nem kiváncsi rá hogy a gép előtt matyizol a nőkre.. Van az ilyen képeknek is topikja, oda nyugodtan. Ott még én is megnézem, sőt olvasom pár napja hogy csorog páratok nyála Nyúlányka képei iránt
Mért vagy ekkora nyomi? Mit molesztálod, ha akart volna valamit, már biztos rég megkaptad volna. Van külön topik erre amúgy.
Kisgyerek,had döntsem el,hol csorgatom a nyálam!köszi ,
Hé..! ne szentségtelenítsd meg a topikot..! ez nem ide való..!
kisgyerek, ne itt csorgasd a nyálad.
Igen azt látom. Én léptem is innét,mert a HONDA hazaárulással vádol majd!
Én mindenhol ott vagyok.. itt meg jogosan.. ez belügy..
Rachell Starr,átpártoltál ide?
Mikor indulsz hányan meddig..?
Nem repülök, autóval mennék időm mint tenger, meg van egy csomó látnivaló útközben.
Először nézd meg a Bp. vagy Wienna-Biarritz repjegy árát.. Pelikan.hu/
austrian airlines+air france.. annyi mint WashingtonDC..
http://www.viewsurf.com/vue-73...
Hoppáhoppá. Ott jó idő lesz a jövő héten? kempingcímed van-e? Bittebitte, sokat segítenél jövő héttöl szabi és a horvátoknál rossz idő lesz.
köszi fel hivom
Gellért Attila tel: 20/94-65-113 felhívod és elmondod neki a problémát... javít amúgy mindenféle motort.
oké ad meg..... köszi
Földes? Miért nem viszed a Gellért Attilához kinnt van szt istvánon én hozzá vittem mikor elektromos gondok voltak megcsinálta és nem volt drága és többen is őt ajánlották nálunk. ha kell adok elérhetőséget...
Gondolkodóba estem lehet veled tartok
Oszt merre hajcsuk meg a 600asokat.. tiéden meg lett buherva már az áttét..?
azzz.. nem.. én az a fekete kutya vagyok.. ha vkinek vanni kedve surfolni.. jöhet Bécsi indulással.. vanni fasza camping.. nem kell ide Hotel sem utazási iroda.. minek.. repjegymegvesz és go.. Wienna-Lyon-Biarritz.. az ósönnek hatalmas ereje van.. reggel beledobáljuk a ruhákat estére ki is mos.. De lehet Liszabonban is.. ott is ósön.. az occsóbb..
veled tarthatok?
Amúgy megjöttem zabbantásból. Nyúlányka: Akkor mit szólsz a jövő hét péntekhez? Akkor már jó lesz egy jó kis Gixxeres körözés?