Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te a kupakod újonnan vetted ?
100000
tegyél ajánlatot
Még 1 jó versenylábtartó felférne a mocidra.
emhármasonkocsikköztkerülgetődédété
jaja, közbe rájöttem. Azt hittem valami ingyenes tesztnap
Ugyan az mint a MERSZ csak fent van az Aszalós iskola is.
Hali! Ma összecsaptak a SRAD-ok Szarvason!
pontos időpontot még nem tudom
18-20óráig
12ezer ft
jah és nem kell regelni
mennyiért meg mennyit lehet ott menni?
Jó képek lettek Tutis aprilia estre nem jössz pályamotorozni ? 17-19közt lesz vhogy

Én nekem ma sak utcán volt időm motorozni. Egy hobbi fotós barátom nyomot pár képet túl vagyok az 1000km-en
Az szép, jövőre én is rátérek erre a ringes témára, csak kell pályaidom addigra.
hehe, 1 képet elszúrtam, van egy kakuktojás
4.-ik pályázásom volt, 2:30-al kezdtem. Utána minden turnusban tudtam javítani. Remélem idén 2:10 alá be tudok menni vagy legalábbis 2:10-et menni. Igazából az kell hozzá hogy tiszta kört tudjak menni végig, ne kelljen előzgetnem lassabb motorosokat.
Megelesz a 2:10 idén, hogy érzed? Hányszor voltál, és ezalatt mennyit javultál idén?
Az igen fasza. Remélem szeptemberben mész 1 kicsit lassabban is, h tudjunk követni...
Igen, van elöl...
Kell is rá! Fogjon mint a ződ festék...
Nem kaptam még pénzt, de megyek. Utána viszont egy darabig sehova, míg meg nem lesz a 6000 ezres szervíz. Reggel 9 körül kelek, 5-ösön megyek, Kecskeméten szétnézek, hívlak majd, ha már közel vagyok, ill akkor is mikor elindultam itthonról. Msn-re lehet még felmegyek.
Csövi! Nah mizu van? Jössz holnap akkor? Remélem igen!
mááár itt is...
Na innét mentem,viszlát a partyn!
csak megjegyeztem hogy már ott is olvastam szánalmas kuncsorgásod mindennek megvan a helye, és a Te hsz-ednek itt nincs...
van. galfer racing változat, kiállításon 17ezer volt a dangernél. Az x-bike-nál a goodridge 20ezer most.
Hát mindenki magából indul ki ezt gondolom tudod te is! , , , , , Az,hogy nyúlánykával konzultálok,nem hiszem,hogy bárkire is tartozik! , Vagy neked beleszólnak,ha mással csevegsz?