Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rs250Brezo:

Ezen az évjáratu motoron egy idő után tipushiba a másodlagos foyltószelep hibája!
az közzé van téve, amit úgy gondolok h fontos
Nem magadat kell mutogatni, hanem másokat.
Én nagyon okos vagyok, és rohadtul nem értek hozzá, úgyhogy nem tudok segíteni. Csak, hogy ne mondhasd, hogy senki nem figyel rád.
nm vagyok magamutogatos
Szevasztok!
Kis segíségre lenne szügségem!
A motor egy gsxr-600 k5ös. A hibája pedig a műszerfalon folyamatosan égő olaj nyomás mérő illetve a műszerfalon a hőfokkal felváltva villogó F-1 es hibakós ami egyébként-gépre rákötve c28-as hibát generál. A hiba nem más mint a másodlagos folytószelep,(ami menet közben a motort 6500as fordulat fölé nem engedi) de ezen belül még nem kutakodtam (vagyis foylamatban van a gyári szervízkönyv alapján), mivel ki lehet deírteni, hogy a panel rossz vagy a csatllakozás(pl. egy vezeték). Ja még annyi hogy ez a folytószelep az innyektorházzal egybe van építve hogy költségesebb legyen a cseréje. VAlaki tud ezzel kapcsolatban valami használható információt nyújtani?
Megkérném azokat a rendkívül okos de hozzá nem értő embereket hogy ne írjanak, de akik tapasztaltak hasnlót vagy van valami hszanálható információjuk legyen szíves osszák meg velem!
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm! Brezo
Hali all!
Nincs valakinek elfekvőben otthon egy gsx-r 600 k7 hűtő?
Az enyém javíthatatlan
ne mindig a motort mutogasd már! inkább a barátnőidet!
Szia,
mi a menetrend?
2,1 mind. Mondjuk most ~ 1,9 merthogy elfelejtettem visszapumpálni.
Bnőmnél a Kincsemmel
Én spec 2,2 elöl és 2-2,2 hátul.
Mekkora guminyomással jártok közúton?
Lehet kimegyek. Attól függ lesz-e meló.
Nem jön hétfőn valaki Talmácsi féle nyilt napra a Hungaroringre?
azé
kunszentmárton!
nem Miklós
kunszentre ?
Szegeden van.
ok, legyen 4 óra, fősuli parkoló, aztán átmehetnénk kunszentre az élőköröst meg sasolni,
kéne szolni a Nappali gyereknek, hun eszi a penész
Semmi különöset, ha gondolod gurulhatunk egyet. Csak mondd meg mikor és hol talizunk!
Még a parillában vettem 1 jó éve
Nincs mit.
Kösz.