Még régen hívtam, a Banditra akartam dobot, azt mondta a kerek 50 lenne. 38-ért tökéletesen megfelelne nekem a nagy kerek, az 50hez inkább hozzátennék még pár forintot és megvenném a Yoshi RS3-at.
Nekem kör alakú van, 38e volt. Nagyon jó a hangja, kidolgozás ötös, szép mély öblös a hangja, motorféknél visszadurrog ahogy kell, tiltáson lángol nem kicsit.
Igaz ez lehet attól van, hogy nincs "hozzá lőve" a dob a motorhoz. Szóval nem a "nagyon hangos" dobokhoz tartozik, pont jó, mert nem zavaró a hangja, de azért üvölt rendesen. Nem csalódnál benne szerintem, az ovál kivitel drágább, az 47 körül van azt hiszem. A hosszát tisztázd le készítésnél, mert minél rövidebb annál hangosabb.
És mennyibe került, ha szabad megérdeklődnöm? Nekem nagy kerek, vagy nagyovál kéne, mély öblös hangot akarok, nem visítósat, amire már a felszállnak a kecskeméti elfogóvadászok, mert asziszik behatoltak a szlovákok a légtérbe.
Hát-hát......... Igen, ha minden jól menne akkor nagyon jó lenne. De K4 kell mindenképpen, jobban bejön a fényezése, meg mindig szerencsésebb az adott generáció második modellévét választani. Még a K6 is tetszik, igaz az nem annyira, meg nekem picit kicsi a mérete. Meg Maci szerint nem tud többet. Igen, mégiscsak a K4 lenne az igazi.....
Amúgy frankó volt akkor a kiruccanás?
csáó!
senki nem jött,brnőmmel voltam,nagyon élveztem,egyszer el kell jönnöd neked is ide
3 hét múlva go Pest,készülj föl
nekem nehogy vmi gebasz legyen a motoroddal
Csak azért, mert nincs 10 perce, h levetkőztem, voltam tankolni, meg gurultam egy fél órát. Holnap esetleg? Nem szeretek sötétben rovarerdőben gurulni.
Hali!
Megjöttünk a motorozásból! Nagyon fasza hely ez a Mecsek!
Voltunk a TV toronyba, Orfű fele is elnéztünk, meg Villányba vettem bort. Jó kis környék ez!
kiru: Holnap olyan 3 fele indulunk Mohácsról, majd hivlak ha Baján vagyok!
valószínű a gyűrű ami fogja bent az el öregedet.....
probáld meg le drotozni azt a felét ami viszatoln... hogy tolja visza .. ne magátol menjen vissza..... gondot nem okozol mert ha utban lenne bármi ki se jönne ....
Lenne még egy kérdésem tudom hogy 1000-es topicba kéne de ott is már megkérdeztem csak nem jött még válasz. Kérdés az lenne hogy az 1000-es K4-es végdobját rá tudom e tenni az én K4-es 600-omra? Elvileg ahogy képeket néztem ránézésre jónak tűnik képen. Ha vki tud vmit szóljon.
Igaz ez lehet attól van, hogy nincs "hozzá lőve" a dob a motorhoz. Szóval nem a "nagyon hangos" dobokhoz tartozik, pont jó, mert nem zavaró a hangja, de azért üvölt rendesen. Nem csalódnál benne szerintem, az ovál kivitel drágább, az 47 körül van azt hiszem. A hosszát tisztázd le készítésnél, mert minél rövidebb annál hangosabb.
Amúgy frankó volt akkor a kiruccanás?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
senki nem jött,brnőmmel voltam,nagyon élveztem,egyszer el kell jönnöd neked is ide
3 hét múlva go Pest,készülj föl
nekem nehogy vmi gebasz legyen a motoroddal
na mind1 majd legközelebb
cső cső
Megjöttünk a motorozásból! Nagyon fasza hely ez a Mecsek!
Voltunk a TV toronyba, Orfű fele is elnéztünk, meg Villányba vettem bort.
kiru: Holnap olyan 3 fele indulunk Mohácsról, majd hivlak ha Baján vagyok!
probáld meg le drotozni azt a felét ami viszatoln... hogy tolja visza .. ne magátol menjen vissza..... gondot nem okozol mert ha utban lenne bármi ki se jönne ....