Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki az ott a motoromon? Szállj le de sürgősen!
egy kis ismerös látogatás............
Még régen hívtam, a Banditra akartam dobot, azt mondta a kerek 50 lenne. 38-ért tökéletesen megfelelne nekem a nagy kerek, az 50hez inkább hozzátennék még pár forintot és megvenném a Yoshi RS3-at.
Nekem kör alakú van, 38e volt. Nagyon jó a hangja, kidolgozás ötös, szép mély öblös a hangja, motorféknél visszadurrog ahogy kell, tiltáson lángol nem kicsit.
Igaz ez lehet attól van, hogy nincs "hozzá lőve" a dob a motorhoz. Szóval nem a "nagyon hangos" dobokhoz tartozik, pont jó, mert nem zavaró a hangja, de azért üvölt rendesen. Nem csalódnál benne szerintem, az ovál kivitel drágább, az 47 körül van azt hiszem. A hosszát tisztázd le készítésnél, mert minél rövidebb annál hangosabb.
jo választás
És mennyibe került, ha szabad megérdeklődnöm? Nekem nagy kerek, vagy nagyovál kéne, mély öblös hangot akarok, nem visítósat, amire már a felszállnak a kecskeméti elfogóvadászok, mert asziszik behatoltak a szlovákok a légtérbe.
Jah, én csináltattam rá anno, nagyon jól szól, de már egy éve tervezem kéne belőle vagy 10 cm-t vágni, akkor lenne talán az igazi....
Hát-hát......... Igen, ha minden jól menne akkor nagyon jó lenne. De K4 kell mindenképpen, jobban bejön a fényezése, meg mindig szerencsésebb az adott generáció második modellévét választani. Még a K6 is tetszik, igaz az nem annyira, meg nekem picit kicsi a mérete. Meg Maci szerint nem tud többet. Igen, mégiscsak a K4 lenne az igazi.....
Amúgy frankó volt akkor a kiruccanás?
Fefe azt a dobot te csináltattad, vagy már rajta volt mikor vetted? Nekem is 3 csavaros kellene.
Csáó! Semmi problém, ugyis jövök még erre mert annyira tetszett hogy leirhatatlan! Jön a k3 1000 hogy eladod a SRAD-ot?
Jah, és ha valakit esetleg érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sorry Déw, szerettem volna menni is, meg szólni is hogy nem tudok ott lenni, de közbejöttek dolgok. Meg csak most vagyok gép előtt.
csáó!
senki nem jött,brnőmmel voltam,nagyon élveztem,egyszer el kell jönnöd neked is ide
3 hét múlva go Pest,készülj föl
nekem nehogy vmi gebasz legyen a motoroddal
Oké, szólj, amikor ráérsz.
hnap megint robot ....
na mind1 majd legközelebb
cső cső
Csak azért, mert nincs 10 perce, h levetkőztem, voltam tankolni, meg gurultam egy fél órát. Holnap esetleg? Nem szeretek sötétben rovarerdőben gurulni.
most végeztem a melóval nem rég aztán kicsit le kell vezetni a stresszt csak itt a környékbe gurulok egy lightost.
Most?
ok mielöt oda érsz.. pl bátaszék vagy alsonyék.......
Tomi nem koccanunk lacházán vagy szigeten ? megyek motorozni
Probléma megoldva. Dawe milyen volt a gurulás? Lökjél pár képet! Hányan voltatok?
Hali!
Megjöttünk a motorozásból! Nagyon fasza hely ez a Mecsek!
Voltunk a TV toronyba, Orfű fele is elnéztünk, meg Villányba vettem bort. Jó kis környék ez!

kiru: Holnap olyan 3 fele indulunk Mohácsról, majd hivlak ha Baján vagyok!
valószínű a gyűrű ami fogja bent az el öregedet.....
probáld meg le drotozni azt a felét ami viszatoln... hogy tolja visza .. ne magátol menjen vissza..... gondot nem okozol mert ha utban lenne bármi ki se jönne ....
Lenne még egy kérdésem tudom hogy 1000-es topicba kéne de ott is már megkérdeztem csak nem jött még válasz. Kérdés az lenne hogy az 1000-es K4-es végdobját rá tudom e tenni az én K4-es 600-omra? Elvileg ahogy képeket néztem ránézésre jónak tűnik képen. Ha vki tud vmit szóljon.