Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia doctor! csak most olvastam, amit írtál. bizony bejönnek a stunt gépek, de mivel nem vagyok egy kisdarab ember, ezért a gixxi gyárilag elég kényelmetlen, ezért vagyok kiváncsi milyen egy modolt kormány . A ZZR-t nem akarom módosítani, majd a köv. gixxeren
102 fok körül
volt, de még nincsenek fent képek, talán ma
Érdekelne egy érdekes adat a hűtő ventilátor bekapcsolásával kapcsolatban.Szóval akinek gsxr 600 K8 van azoknak mikor kapcsol be a ventilátor és mikor ki milyen hőfokon?
Szia tutis,
pénteken volt a merszen fotós?
k8-k9 600: fogyasztás min 5, max 10 körül. utcán normál tempóban 6,5-7 liter az átlag. teljesítmény adót ki tudod számolni, biztosítás meg attól függ milyen bónuszba tatozol. sportmotort nem úgy kell venni hogy hogy mennyi a fenntartási költsége, mivel nem olcsó motor, olcsó motornak ott a gs500-as
Viszont ha megvan, benzinen kívül nem kell más bele. szervízköltsége mint a többi motornak.
Hát nekem k7-es van.
Fogyasztásról nem tudok neked mit mondani főleg nem a normális tempóról
A teljesítmény adó 28 ezer forint amit kétszerre kell kifizetni márciusban és szeptemberben.
A biztosítás az sok dologtól függ.
Mi 8000-et fizettünk negyed évente.(bónusz 10 )
jó, tudom nem sokban különbözik, és esetleg egy régebbi modellnél?
nekem személyes tapasztalatok kellenek nem pedig amit egy ujságíró mond róla egy nap használat után.
Köszönöm, pont ennyi most.
terheletlenül 1-2cm
szép ruha el birnám én is viselni
Valaki monja már meg mennyi a terhelt/terheletlen állapotban egészséges láncfeszesség, mert mindenki mond mindent összevissza. Nekem most kb másfél cm.
Hát nem hiszem hogy itt sok embernek lenne K9-e de ha tévedek akkor majd jön és elmondja.
De szerintem a k8-as adatai ugyan azok szóval ha annak utánaolvasol akkor több infót találsz
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem a 2009-es gsxr 600-asról.
Körülbelül mennyit fogyaszt normális tempóban, mekkora a fenttartási költsége, (értem ezalatt az adókat, biztosítást, szervízt)
Válaszotokat előre is köszönöm.
Oks!
Halihó! Na hazaértem! 660 km-t mentem a hétvégén. Nagyon jó volt, tervezem hogy vissza kéne menni ősszel, biztos gyönyörű lehet.
Tomi: Beszéltük Kiruval, hogy Soltvadkerten egyik hétvégén össze kéne jönni sátorozni! Benne vagy?

Kiru: Köszi a karbantartást és a vendéglátást!

FeFe: Nagyon fasza volt ott gurulni. Igaz Mecsekpihenő fele nem mentünk el, meg kár hogy nem tudtunk találkozni, majd legközelebb! Reméljük hogy összejön a K4!

Itt van egy két fénykép:
na majd gurulunk úgy is sokat járok 6osra
Tényleg
testvíííröm és itt laksz mellettem
Nekem is pont ilyen van
de ott az a kis apróság: HA
Ha nem vettem volna már télen ruhát, ilyet vettem volna.
Tutis vettem ruhát