Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mia pék faxa van eldobtad
Nem tudtok kb árat mondani mibe fáj egy tank festése?
Suomy a legjobb, de tényleg, abszólut meg vagyok elégedve vele. A ruha kiráyl, két kisebb firka (40, meg 20 kmh ),meg se látszik. A sisakkal lekoccoltam az aszfaltot, kb 140-nél estem le a bicajról, plekót kéne cserélni, de nincs píz rá, még mindig tökéletes, kicsit lejött a plezúr, meg itt-ott belekapott az anyagba (tudom, h cserélni illene). Nekem kétrészes van, mert kényelmesebb, mint az 1 részes. 120 ft a sisak meg 45 körül, nem vészes. De inkáb vegyél ilyen minőségi cuccot, mint vmi szart occsóért, mert azok szétfoszlanak maguktól. Berik ugyanez a kategória.
suomyval megvagy elégedve ? ma voltam olyat próbálni Kecsón. Még lehet a Berikeket megnézem.
Akkor most már ezt is tudom, akkor megyek füstölni Kösz.
isten ments hogy a minta alá vágj!Tilos a mintás gumikat utánvágni!
Gyárilag. BT002 hard, egy soft, meg dragon supercorsa. Ezeket már nem lehet vágni?
nem sajna. De amid van nem mintás gumik?
Üdv lányok&fiúk. Tutis ismersz itt miklós környékén olyan gumist, aki tud szépen vágni gumit? Nem akarom elpazarolni a jó kis bt-ket meg supercorsát. Esetleg a szigethalmiak tudnak?
Csáó kerord!
Végre már a laptopomról írok ide....
Vége a telefonról írkálásnak és a lassú netezésnek.....
Töltögetek vissza a gépre mindent, szedem a progit is amivel a motor fényezési tervét csináltam, úgyhogy amint tudod küldheted az elképzelésedet és igyekszem megvalósítani.
Ja kellenek majd képek a motorodról is, de nem saját, hanem netről jó minőségű, min. 1024*768 felbontású.
Bár ha ennyi gáz van a mociddal, akkor én nem bajlódnék a fényezéssel, hanem tovább adnám amég lehet...
Dícséretet érdemelsz, hogy még bírod idegekkel, hogy ennyit szopat.....
Kívánom, hogy sikerüljön az a K7 vágyad....
sajna nem tudok menni, szombaton Győrben vagyok egész nap:(
Pedig vasárnap ráérnék...
Hali! Jössz szombaton Pécsre a talira?

Hétvégén végre SRAD Találkozó!

Hozzatok minél több havert (nem csak SRAD jöhet) hogy minnél többen legyünk!

A talival kapcsolatban

Szombaton 13:00-kor találkozunk Pécset az ÁRKÁD bevásárlóközpont parkolójában, utána ismerkedés, fényképezés, ki mit szeretne, majd megyünk a Mecsekbe motorozni. Szállást sajna nem tudtam intézni, ezért ez egy ilyen egy napos rendezvény.

Motoros társak : Akinek van kedve hétvégén a Mecsekbe motorozni egyet az tartson Velem/Velünk szombaton 13:00-kor Pécsen az Árkád parkolóban! Mindenkit várunk!
Valami hülyeséget be kellett nyögni rá. Én erre fogom, hogy ezért kattog. Anno a Keeway Hurricane-omnak iszonyatosan kattogott, míg be nem járódott. Szabályosan kopogott a telója. Igaz, az egy kínia robogó volt. Majd jön valamelyik sokat látott motoros társunk és megszakérti a ropogást.
Az szopi.
Azért kattog mert nincs bekopva?
Szép is volna és mennék is, ha nem dolgoznék hajnali 2ig!
Amúgy szép napot neked is! Nem akarsz lejönni Székesfehérvárra délután? Ha Fega pajtás felcsörög, hogy merre kószál, akkor elmehetnénk Veszprém felé meg Zircnek. 3 Gixxer az úton.
Fékezéskor nekem is kattan egyet a teló. Nincs bekopva még rendesen. Kezdetben nagyokat roppant a telóm, most már kisebbeket.
Szép napot Gixerimádók!
Tegnap a sörözőbe menet ismét rezgett a gép eleje valahol...megőrített már...
Tegnap már megint szét akartam szedni, de előbb megfogadtam a multkori tanácsot és levettem a plekót...próbakör...és láss csodát semmi rezgés!
Na mondom: "VAZZZEG,ezért kaptam le a multkor az egész pofarészt és idomokat"?
A plekó széleit szépen körberagasztottam a levegős lappal,amibe a laptopom volt csomagolva!
Majd visszaraktam szépen és go..go..próba....vazzzee még 16ezernél sem rezzent meg!
Viszont az a k.rva kormány, vagy telókattogás még mindig megvan!
Hali mindenki!
Lenne két kérdésem.
Mi a villa összerakásának a menete?
És milyen olaj kell bele és mennyi?
Hali Skacok!
Jövőhét közepe felé elkezdem beszerzni az alkatrészek és felélesztjük a vasat halottaiból
kösz.. letöltötem csak még nem boldogulok vele rossz progival nyitom meg
Nagyon jó fotó!
Tócsa