Suomy a legjobb, de tényleg, abszólut meg vagyok elégedve vele. A ruha kiráyl, két kisebb firka (40, meg 20 kmh ),meg se látszik. A sisakkal lekoccoltam az aszfaltot, kb 140-nél estem le a bicajról, plekót kéne cserélni, de nincs píz rá, még mindig tökéletes, kicsit lejött a plezúr, meg itt-ott belekapott az anyagba (tudom, h cserélni illene). Nekem kétrészes van, mert kényelmesebb, mint az 1 részes. 120 ft a sisak meg 45 körül, nem vészes. De inkáb vegyél ilyen minőségi cuccot, mint vmi szart occsóért, mert azok szétfoszlanak maguktól. Berik ugyanez a kategória.
Üdv lányok&fiúk. Tutis ismersz itt miklós környékén olyan gumist, aki tud szépen vágni gumit? Nem akarom elpazarolni a jó kis bt-ket meg supercorsát. Esetleg a szigethalmiak tudnak?
Csáó kerord!
Végre már a laptopomról írok ide....
Vége a telefonról írkálásnak és a lassú netezésnek.....
Töltögetek vissza a gépre mindent, szedem a progit is amivel a motor fényezési tervét csináltam, úgyhogy amint tudod küldheted az elképzelésedet és igyekszem megvalósítani.
Ja kellenek majd képek a motorodról is, de nem saját, hanem netről jó minőségű, min. 1024*768 felbontású.
Bár ha ennyi gáz van a mociddal, akkor én nem bajlódnék a fényezéssel, hanem tovább adnám amég lehet...
Dícséretet érdemelsz, hogy még bírod idegekkel, hogy ennyit szopat.....
Kívánom, hogy sikerüljön az a K7 vágyad....
Hozzatok minél több havert (nem csak SRAD jöhet) hogy minnél többen legyünk!
A talival kapcsolatban
Szombaton 13:00-kor találkozunk Pécset az ÁRKÁD bevásárlóközpont parkolójában, utána ismerkedés, fényképezés, ki mit szeretne, majd megyünk a Mecsekbe motorozni. Szállást sajna nem tudtam intézni, ezért ez egy ilyen egy napos rendezvény.
Motoros társak : Akinek van kedve hétvégén a Mecsekbe motorozni egyet az tartson Velem/Velünk szombaton 13:00-kor Pécsen az Árkád parkolóban! Mindenkit várunk!
Valami hülyeséget be kellett nyögni rá. Én erre fogom, hogy ezért kattog. Anno a Keeway Hurricane-omnak iszonyatosan kattogott, míg be nem járódott. Szabályosan kopogott a telója. Igaz, az egy kínia robogó volt. Majd jön valamelyik sokat látott motoros társunk és megszakérti a ropogást.
Amúgy szép napot neked is! Nem akarsz lejönni Székesfehérvárra délután? Ha Fega pajtás felcsörög, hogy merre kószál, akkor elmehetnénk Veszprém felé meg Zircnek. 3 Gixxer az úton.
Szép napot Gixerimádók!
Tegnap a sörözőbe menet ismét rezgett a gép eleje valahol...megőrített már...
Tegnap már megint szét akartam szedni, de előbb megfogadtam a multkori tanácsot és levettem a plekót...próbakör...és láss csodát semmi rezgés!
Na mondom: "VAZZZEG,ezért kaptam le a multkor az egész pofarészt és idomokat"?
A plekó széleit szépen körberagasztottam a levegős lappal,amibe a laptopom volt csomagolva!
Majd visszaraktam szépen és go..go..próba....vazzzee még 16ezernél sem rezzent meg!
Viszont az a k.rva kormány, vagy telókattogás még mindig megvan!
Végre már a laptopomról írok ide....
Vége a telefonról írkálásnak és a lassú netezésnek.....
Töltögetek vissza a gépre mindent, szedem a progit is amivel a motor fényezési tervét csináltam, úgyhogy amint tudod küldheted az elképzelésedet és igyekszem megvalósítani.
Ja kellenek majd képek a motorodról is, de nem saját, hanem netről jó minőségű, min. 1024*768 felbontású.
Bár ha ennyi gáz van a mociddal, akkor én nem bajlódnék a fényezéssel, hanem tovább adnám amég lehet...
Dícséretet érdemelsz, hogy még bírod idegekkel, hogy ennyit szopat.....
Kívánom, hogy sikerüljön az a K7 vágyad....
Pedig vasárnap ráérnék...
Hétvégén végre SRAD Találkozó!
Hozzatok minél több havert (nem csak SRAD jöhet) hogy minnél többen legyünk!
A talival kapcsolatban
Szombaton 13:00-kor találkozunk Pécset az ÁRKÁD bevásárlóközpont parkolójában, utána ismerkedés, fényképezés, ki mit szeretne, majd megyünk a Mecsekbe motorozni. Szállást sajna nem tudtam intézni, ezért ez egy ilyen egy napos rendezvény.
Motoros társak : Akinek van kedve hétvégén a Mecsekbe motorozni egyet az tartson Velem/Velünk szombaton 13:00-kor Pécsen az Árkád parkolóban! Mindenkit várunk!
Tegnap a sörözőbe menet ismét rezgett a gép eleje valahol...megőrített már...
Tegnap már megint szét akartam szedni, de előbb megfogadtam a multkori tanácsot és levettem a plekót...próbakör...és láss csodát semmi rezgés!
Na mondom: "VAZZZEG,ezért kaptam le a multkor az egész pofarészt és idomokat"?
A plekó széleit szépen körberagasztottam a levegős lappal,amibe a laptopom volt csomagolva!
Majd visszaraktam szépen és go..go..próba....vazzzee még 16ezernél sem rezzent meg!
Viszont az a k.rva kormány, vagy telókattogás még mindig megvan!
Lenne két kérdésem.
Mi a villa összerakásának a menete?
És milyen olaj kell bele és mennyi?
Jövőhét közepe felé elkezdem beszerzni az alkatrészek és felélesztjük a vasat halottaiból