most menekültem haza a vihar elől. Kipróbáltam a Berik ruhát megvagyok eddig vele elégedve. Vettem alá gerincprotit is. Szóval most kezdem betörni. Bepofátlankodok pár képpel. Legalább látni rajta az új kormányvéget meg az emelőszemet
Imádtam a gyári dob hangját. Olyan "nagyfiús" vele. Fordulaton meg hideg kirázóan visítós, főleg kívülről hallva, egy vérbeli haccázas. De kell rá a nyitott cső hidd el, mert még durvább lesz, és megkapja az igazi öblös mély tiszteletparancsoló hangot, nameg hangosabb, kell a CSŐŐŐŐ!
Én meg egész nap a kurva munkaügyi koncentrációs intézetben voltam bazeg. Kezdés 8:30, megérkeztünk 7:45, szám húz: 48. ! Sorra is kerültem 1kor, aztán még mehettem másik ajtóhoz, fél négy. Étlen-szomjan rooooohadt melegben.
Szia!
Bár nekem csak K7 van (de sztem ugyanaz a költségigénye) átlagfogyasztás 6,5 liter/100 km +negyedévente 6.822 kötelező, 28.000 körül az éves teljesítményadó + szervízköltség, ami annak a függvénye mennyit mész!Ha kötsz rá törés, lopás casco-t az még rájön ezekre a költségekre, mindent összevetve nem olcsó készülj fel! De nagyon jó!
ocsonnnn
már csak pályára kéne menni. ma nem kell melózni lenne időm erre csöpög az eső
most menekültem haza a vihar elől. Kipróbáltam a Berik ruhát
de ki basztam velük
Lásd máv biztosító
sc2
15eft
Bár nekem csak K7 van (de sztem ugyanaz a költségigénye) átlagfogyasztás 6,5 liter/100 km +negyedévente 6.822 kötelező, 28.000 körül az éves teljesítményadó + szervízköltség, ami annak a függvénye mennyit mész!Ha kötsz rá törés, lopás casco-t az még rájön ezekre a költségekre, mindent összevetve nem olcsó készülj fel!