Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem elhagytad
Áááá vaze, honnan van olyan kesztyűd? Olyanra vadászok.
mit csinálsz fél4 -4 fele ? lehet kitolom a bringát,,,
Csáó! Megcsináltuk a lámpámat! Működik faszán!
sziasztok nincs véletlen valakinek egy hátsó ülése srad hoz...?
ocsonnnn
thx
már csak pályára kéne menni. ma nem kell melózni lenne időm erre csöpög az eső
9 fele
Nagyon szép ruha! Jövöre én is akarok valami ilyesmi!
Mikor láttál?
7végés képek...háttérben a Firebird
estét!

most menekültem haza a vihar elől. Kipróbáltam a Berik ruhát megvagyok eddig vele elégedve. Vettem alá gerincprotit is. Szóval most kezdem betörni. Bepofátlankodok pár képpel. Legalább látni rajta az új kormányvéget meg az emelőszemet
Intruder alert! intruder alert!
póló ,rövid gatya igy motorozni a városba
Imádtam a gyári dob hangját. Olyan "nagyfiús" vele. Fordulaton meg hideg kirázóan visítós, főleg kívülről hallva, egy vérbeli haccázas. De kell rá a nyitott cső hidd el, mert még durvább lesz, és megkapja az igazi öblös mély tiszteletparancsoló hangot, nameg hangosabb, kell a CSŐŐŐŐ!
Kiru gyee msn-re csináltam pár videót a gyári dob hangjáról, mert megpróbálom magam lebeszélni a sportdobról, és télleg jó hangja van menet közben is.
De legalább napoztattam brutális testem, míg mások végigülték a 4-5 órát.
Én meg egész nap a kurva munkaügyi koncentrációs intézetben voltam bazeg. Kezdés 8:30, megérkeztünk 7:45, szám húz: 48. ! Sorra is kerültem 1kor, aztán még mehettem másik ajtóhoz, fél négy. Étlen-szomjan rooooohadt melegben.
Nekem K&H, A0, 36ezer/év.
én most intéztem a sradra bonusz 6 ott a o bol . mert lejárt a kettö évem az elözö után és viszaraktak a 0 ba a buzik.....
de ki basztam velük .
Nekünk is lehetett volna olcsóbb de az nem biztos hogy jó!
Lásd máv biztosító
Azt hogy, én néköm nncs semmi bónusz, és 9 ezer negyedévente.
köszi szépen az infót, egyenlőre még csak érdeklődök.
néhány körös 180as
sc2
15eft
Szia!
Bár nekem csak K7 van (de sztem ugyanaz a költségigénye) átlagfogyasztás 6,5 liter/100 km +negyedévente 6.822 kötelező, 28.000 körül az éves teljesítményadó + szervízköltség, ami annak a függvénye mennyit mész!Ha kötsz rá törés, lopás casco-t az még rájön ezekre a költségekre, mindent összevetve nem olcsó készülj fel! De nagyon jó!
csak azért kérdezem mert nekem alap esetben 104nél kapcsol be és 99nél ki DE ha nagyon meleg van akkor már 99nél be és 94nél ki.