Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muta egy térképet. A Google térkép szerint nem.
De rá visz az M3-ra .
M0 nem is visz rá az M3-ra, csak pesten keresztül. Tök fölösleges az M0-ra hajtani. M1 / M7 - Egérút - Lágymányosi híd - Könyves Kálmán Körút - Hungária Körút - M3
uhhh bazzeee az nm vmi szerencsés... nekem még a csekket nm kűdték de h eljárás megindult azt már igen
Nem kis kerülő az biztos. Pénteken is késtem fél órát a 0-as miatt. Nomeg várom a csekket mert a rendszámom rosszul volt pozicionálva.
hát egyszerűbb úgy az igaz ...de én elsőre se mentem ott...nm sejetem a 0-st...főleg mióta lefényképeztek meg dugó és kerülő...
Jogos, ezt csak azért nem mertem írni mert nem szeretném ha eltévedne.
jahhh meg a 0-on tarffiznak
a fenét...ne hajtsatok az M0-ra fölösleges...én ugy szoktam járni M7- Lágymányosi felé le...Hungária körút... és M3 megspórolok egy csomó időt...
M7-M0-M3
pedig minden ki van táblázva... figyelsz és kész...ha meg nm tudsz vmit...én a kúton szoktam informálódni
Én is tegnap felszigszalagoztam a gps-t aztán úgy csapattam, különben még most is ott kóvájognák valahol a rakparton.
Engem valaki Pesten átvezethetne, mert kúvamód nem ismerem arrafelé a járást. Még GPS-el is képes vagyok eltévedni.
Jó lenne elmenni megkérdem a haverjaimat mit szólnak hozzá elvileg hétfőn nem melózunk én szívesen elmennék megnézni...
Nyíííílt napocska.
Belépő?
Talmácsi féle nyilt nap. Ott fog gurulni egyet, pályacsúcsot akar döntögetni. Itt írták főoldalon.
Tom mi lesz hétfőn a Hringen?
Sziasztok!

Tegnap abban a szar időben megjártam a Nagykanizsa-Budapest-Nagykanizsa útvonalat. cirka 500 km-et gurultam, de úgy elfáradtam mint az állat.
Sok motorossal nem is találkoztam. Balcsiparton olyan szél volt, hogy majdnem párszor lefújt az útról.
Arbeit...
Ez nem olasz, de nézd meg ha még nem láttad : www.grandemoto.com
Elissa drága! Csodálatos a gixxered. Nem jössz hétfőn hungaroringre Talmácsit megsasolni hogy tépi a motorját?
Ck a gixer
Ha tudod rögzíteni,és rá lehet húzni a csöveket, akkor egy Kamaz hűtőt is rátehetsz.