Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

domino123: csak nem lebontod a VAS-at naked bike-nak?
Köszi a megnyugtató tapasztalatodat, remélem is, hogy megszokom...mert egyébként imádom a dögöt...
Én is gondoltam valami szélesebb ülésre, csak nem tudtam, hogy van ilyen. Ezt tartozékként kell rendelni, vagy valami egyedi cuccos?
Én is voltam túrázni az enyémmel,hát nem volt kényelmes,de utána már megszoktam,te is meg szokod biztos,De haverom rendelt k6-hoz vastagab ülést hátra meg egy picit szélesebbet! 35e pénz volt a pár!
Valami nagyon erős ember a gyárban úgy megszorította a csavart, hogy elcsavarodott az imbuszkulcsom a kilazítási próbálkozáskor.
Még a végén szégyenszemre szerelőhöz kell vinnem a naked gixert.
Van valakinek tapasztalata hosszabb túráról K6-K7-el?Most voltunk párommal vidéken szüleimnél és halál kényelmetlen utunk volt....60km-enként meg kellett álni,mert törte párom fenekét az ülés,
nekem meg zsibbadt a kezem és nekem sem volt kényelmes az ülés...
?Ugye csak kezdetben kényelmetlen?[044]
Köszönöm az infot Joe-Z....
A törlőruha azért kell, mert nem mindig egyszerű leláncolni a VAS-at és néha koszos lesz a kezem és ebbe lehet törölni, hogy ne koszoljan össze a bukót is...
az igen
az enyémbe nix annyi hely...
a flip-flop papucsom+ az eü.csomag
Ha elkezd villogni onnantól kb 50km, bár ez erősen jobb kéz függő én mentem már 60-t is (nem volt bezninkút a közelben) Ha teliben ég akkor sürgősen tankolni kell ha nem akarod tolni
Törlő ruha? Az minek bele?
K7-es Gixer 600 üzemanyag visszajelzőjéről senki nem tud infót?
A GIROS-t én is szeretem, de nem hiszem, hogy maradna belőle valami, ha beraknám az ülés alá......
A gixer ulése alatt pont annyi a hely, hogy belefér a bizti lánc a lakattal (140cm) és egy törlő ruha.
Na irány meló!
További szép napot mindenkinek és baleset valamint rendőr mentes hétvégét!
Krissz
nekem egy sima bárhol kapható készletem van kb 500ft!most mit fog rá mondani a rendőr?nem belevaló?ha akar ugy is megbüntet ha meg nem akkor mindegy
És melyik izzót tudnád kicserélni? talán az indexet, ha nem ledes az is.
Nem kell készlet, elég 2-3 izzó, ami kötelező..
hát beszarsz és a srad hátsóülése alatt ezek mellett még 2 gyrostálat is be tudtam rakni! mert a gyros jóóóóóó
Nekem van elsősegély csomagom, viszont izzókészletem az nincs! Hol fér el az izz.készlet a motoron?:)
A mellény is kötelező?
Üdv Mindenkinek!
Kis segítség kellene nekem. Nemrég van K7-es Gixerem és az érdekelne, hogy mennyi lónyál van még akkor a tankban amikor villog a visszajelző a kijelzőn? Illetve akkor mennyire sürgős tankolni, amikor már egyfolytában világít. Előre is köszi a válaszokat.
Tudom, hogy ki is próbálhatnám, de minek ha valaki már tudja a választ.
Balesetmentes közlekedést Mindenkinek és Szép időt! :)
hát én meg megmutattam nekik a gumiban hogy ez bizony streetlegal na akkor kérték az égőkészletet és az elsőseg.csomagot de rápacsáltak mert még mellény is volt betéve pont ezért
Azért ez így nem igaz. Nekem ugattak hogy 20 a helyszíni és 50-60 ezer ha feljelentetem magam. Utóbbit választottam és jött a 8ezres csekk...
nekem állítólag a gumimmal volt gond mert,hogy ezek nem utcára valók!ki tesz fel slicket egy 270kgos motorra?ki is birna vagy 2ezret..!
Kár velük ellenkezni tehetetlen vagy velük szemben!
Örök hála!
idén én még ck 1szer voltam arra...akkor nm voltak ...de hallottam h 7végente szokták a 2kerekű társadalmat csesztetni...változó a jelenlétük...de ha akarnak úgyis találnak okot, h megbüntessenek...
Persze, le kell szedni a bal idomot, felcsavarni a konzolt és vissza az idomot. Utána fel tudod tenni a konzolra a gombát.
Engem rendszám miatt büntettek, mert nem jó szögben állt, pedig teljesen leolvasható volt. Pampogtam és akkor még kérték az izzőkészletet meg elsősegélycsomagot is