nekem is BT 014 volt fent,de hogy azzal mindent lehet csak éppenséggel motorozni nem az tuti...
tegnap raktam fel hátra egy DUNLOP 209GP-T 180/55
már érezhető a külömbség...mondhatni ég és föld...
Elöl hagytam a brigstone-t,mert ugyanolyan,mint neked,szinte zsír uj,de lecserélem azt is...
Nagy fos az a guma
csá tutis meg a többiek.....:)
mit szólnátok egy Gsxr 600-as találkozohóz és motorozáshoz? leruccannánk Siófokra elmennénk erre arra balcsi körül... vmelyik hétvégén hm?
elsőt is dobd le nyugodtn nagy szar gumi a bt 14, vegyel vágottat bridgestone battlax racingot medium vagy soft-ot nekem az van fent! előnye kurva jól tapad más világ tárul eléd brutális dönthetőség, kanyartempo! hátránya gyorsabban kopik, de viszont olcsóbb is mint az utcai gumik árban sztem jobban jössz ki!
Hát a hátsó gumi amugy is cserés, középen semmi minta a széle természetesen makulátlan... Nálam jöttek le róla a szőrők
Milyen gumit ajánlotok? Egyenlőre az első marad mert az alig kopott!
No akkor Pénteken jól meglátogatlak. Bogy ( http://www.bogy.at/ ) azt mondja hogy Jún.11-én csatlakozhatunk pláne ha gixerrel megyünk. Majd még rákérdezek hogy mennyibe fáj, de szerintem ma meghívom pár sörre aztán ingyen lesz.
Hali! A ti gépeteken hány fok körül kapcsol be a ventilátor? Tegnap városban mentem pár laza kört és nemtudom jó e ha 105-öt mutatott az óra? Városon kívül mindig jó kb 78-82!
tegnap raktam fel hátra egy DUNLOP 209GP-T 180/55
már érezhető a külömbség...mondhatni ég és föld...
Elöl hagytam a brigstone-t,mert ugyanolyan,mint neked,szinte zsír uj,de lecserélem azt is...
Nagy fos az a guma
mit szólnátok egy Gsxr 600-as találkozohóz és motorozáshoz? leruccannánk Siófokra elmennénk erre arra balcsi körül... vmelyik hétvégén hm?
Milyen gumit ajánlotok? Egyenlőre az első marad mert az alig kopott!
Péntek délelőtt otthon vagy?
Én a fő úton lakom, vagyis mellette...
Nincs kedved valamelyik pénteken Pringre menni?
Ittent lakok.
Vazze, annyira kicsi ez a falu, és még sosem találkoztunk?