Szia. K1-esem csinált hasonlót. Benzinpumpa volt a ludas. Ha egy alapos tisztítás nem segít (adalékokat hagyd is, szét kell szedni), akkor csere. Mielőtt szétszedik, érdemes egy nyomást mérni.
Sziasztok! Van egy 2007es 600as gixerem.Elszállt benne a fesz.szabályzó. Kicseréltük egy újra. Nem sokkal később a generátor is elszállt. Most generátor csere előtt állok. Van itt olyan aki hasonlókon ment át ? Ez a hiba mindig kijöhet ennél a tipusnál ? Vagy most hogy kilessz cserélve minden akkor megoldódott ez a hiba ?
Köszi a válaszokat.
600 srad '98
Alapjáraton 13.8-14V ahogy a fordulatszám emelkedik, úgy csökken a feszültség egésten 12V-ig, vagy még az alá.
Fesszabályzó cserélve, generátor cserélve, trafósor cserélve, hiába minden a jelenség ua. Akksi is cserélve, gyertyák is. Benzinpumpa kizárva, gázállásérzékelő szintén. Tanácstalan lettem. Világítás is kizárva. Egyedül a gyújtáselektronika maradt. Kábelek rendben, nincsen gányolás, minden gyári. A fent leírtakat jómagam végeztem, tehát biztos forrásból származó információk.
Sziasztok! Meg mindig keresek 600 k2-hez jobb bal oldalidomot fejidomot jobb oldali ram airt farokidomot undertailt hatsolampat fekkart aszem Ennyi ha van valakinek akkor mv-agusta@gmail.hu ra legyen szives irni árral megjelölve... Nem baj ha sérültek....
sziasztok !!! akit érdekel a problémám a következő. Suzuki gsxr 600 k2. motoroztam vele, majd az egyik napról a másikra több fordulaton, illetve minden sebesség fokozatban elkezdett dadogni. 3 és 6 ezres fordulaton főleg, illetve 10 ezernél nem forog többet !! szerelő látta nem egy is. mechanikusan azt mondták minden rendben vele, elektromoshoz vigyem. A motor k2 suzuki gsxr 600 85 kw.
köszi a válaszokat !!
Csatlakozz!! Most induló csoport, melynek célja a Suzuki GSX-R típusú motorok népszerűsítése, illetve a tagok közötti tapasztalatok(alkatrészek, túraútvonalak, felszerelés), fényképek és videók megosztása, alkalomadtán közös túrák szervezése! https://www.facebook.com/group...
Értem.. csak abbol indultam ki hogy a fuel injection ugyebár üzemanyag befecskendezést jelent.Az FI jel pedig ezen kívül sok mindenre vonatkozik.Hűtés,gyujtás,váltó stb hiba esetén is FI t ír.
Na vajon mi lehet ?
Formula 1, vagy Fuel Injection ?
1, hibakod kellene...
2, ha nem tudjátok mi az FI, akkor nem igen kéne belebabralni, de lásd kivel van...
Csak Ennyi baja lehet
Sziasztok !!! segítség még mindig nem tudjuk mi a baja a 2002-es gsxr 600 sportmotoromnak. Amit tudni lehet róla mechanikusan minden hibátlan rajta, de most ami feltűnt nekem az, hogy a műszerfalon kiírta a vízjelzésnél, hogy F1 vagy Fi na most ez mit takar magában aki találkozott ezzel kérem irjon róla köszi a segíteséget
A bandit váltókon, mikor még nem kopottak, egy sraffozás szerű felületi megmunkálás van, függetlenül attól, hogy elméletben mit szeret az olajfilm. Mikor tükörsimára kopik, akkor kezd búgni, később kipattogni.
Sziasztok lenne egy kérdésem gsxr k5 600 ma mentem vele 5.-ben elég jó tempóban nem néztem ugyan le az órára szabályzás közelében járhatott! Az lehet a szabályzás amit éreztem hogy mnt ha elvettem volna a gázt! Hozzáteszem nem írt ki semmit és azóta sem ir! Elveheti a gyújtást vagy milejezett??? L
Köszi a válaszokat.
600 srad '98
Alapjáraton 13.8-14V ahogy a fordulatszám emelkedik, úgy csökken a feszültség egésten 12V-ig, vagy még az alá.
Fesszabályzó cserélve, generátor cserélve, trafósor cserélve, hiába minden a jelenség ua. Akksi is cserélve, gyertyák is. Benzinpumpa kizárva, gázállásérzékelő szintén. Tanácstalan lettem. Világítás is kizárva. Egyedül a gyújtáselektronika maradt. Kábelek rendben, nincsen gányolás, minden gyári. A fent leírtakat jómagam végeztem, tehát biztos forrásból származó információk.
Valakinek ötlet? Előre is köszi.
köszi a válaszokat !!
10K postával.
06706574245
Ha esetleg valaki elcsábúlt a régi vasak világába.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600_srad-10200356
https://www.facebook.com/group...
Formula 1, vagy Fuel Injection ?
1, hibakod kellene...
2, ha nem tudjátok mi az FI, akkor nem igen kéne belebabralni, de lásd kivel van...
Csak Ennyi baja lehet
Ára 65.000HUF
- Első tankborítás
- Oldalsó tankborítások (2 db)
- Sarokvédő (2 db)
- Láncvédő