Szia!
Nyomd meg hosszan az egyik nyilat, amíg meg nem jelenik a műszerfalon az A betű. Ez pár másodperces dolog. Onnantól kezdve bármikor nyomkodhatod menet közben.
Mindig A módban kapcsol, amikor aktiválod a rendszert hosszas gombnyomással.
Sziasztok!
A 2008-as suzukin már van üzemmód kapcsoló. Lehet, hogy butaságot kérdezek de ez hogyan működik? Hiába nyomkodom a "mode" gomb nyilait semmi sem történik. Ahogy néztem a videókat nem is nagyon van szükség másra, de nálam semmi reakció.
2016.02.24-én kigyulladt Sárkány Gábor műhelye. Már kijött a kórházból, de az események nagyon megviselték.
Barátai szerveznek neki egy adománygyűjtést, mert az elmúlt 30 év alatt sokunknak segített Gábor a szakmai tudásával és önzetlenségével....Most rajtunk a sor, hogy ezt viszonozzuk ....
Aki tud az segítsen neki , hogy meg tudja téríteni azoknak a motoros társainknak a kárát akiknek a motorjuk odaveszett a tűzben.
Gábor számlaszáma:
OTP - 11773195-00322094-00000000
Közlemény: ne add fel....!!
Helló Srácok. Érdekel egy k6 GSXR 600-as. Nem ismerős valakinek ez a példány? Budapesten egy Örs vezér térhez közeli autókereskedésben árulják. Szeretem ezt az évjáratot, csak nem nagyon tudom hogy van e valami tipus hibájuk. Ebben a gépben 55ezer km körül van az órában
Vélemények? Tapasztalatok? Köszi előre is. Üdv!
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy egy (73e km futott) 2000 es évjáratú motorba érdemes motul 7100 10w-40 es olajat rakini vagy elég lesz bele a motul 5100 as?
Köszönöm
nem került elő a db killer...és konkrétan aggódtam, hogy megsüketülök :( még fasza füldugóval is :o
24 eur? az tök jó! A szerelő megmókolta, h jó legyen de mutatta a fotót a szarrá oxidált lábakról, egyik másik már letörve...Szóval, ha ekkora pénz, sztem nem vacakolok a cseréjével.
K4-5 600-ban nincs gyárilag fokozatkijelző. Szóval csalás van.